Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- TCL LCD és LED TV-k
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
-
Bocsi, kifogytam a szerkesztési időből...
Szóval még egy hozzáfűznivaló:
A számítógépes játék alapvetően szórakozás, és (az átlag felhasználó számára) nem értékteremtő tevékenység, ezért úgy gondolom álszent dolog azzal védekezni, hogy én nem 350 csak 299W felhasználása mellett szórakozok ezért én megmentem a földet. Véleményem az, hogy a klímaváltozás hatásait csak akkor lehet hatékonyan csökkenteni, ha az emberek elsöprő többsége képes lesz tartósan kilépni a konforzónájából. Ez igaz agy egyszeri gamerre és a nagyvállalat igazgatótanácsában ülő részvényesre is. Amíg úgy "harcolunkj", hogy a profit, a kényelem, a napi szokások, a számunkra fontosnak tartott dolgokhoz fűződő viszonyunk nem változik addig igazából semmi sem fog történni.
És az a számítógép ami nem képes nyáron is ugyanolyan üzembiztonsággal működni mint télen, az valami miatt hibásan működik az hardverelemek fogyasztásától függetlenül. Ott a fagyás lehet a magas fogyasztás miatti hőtermelés következménye, de nem a gyökérok.
Úgy tűnik ez kicsit OFF lett, és persze ezzel nem akartam személyeskedni, vagy bárkit megbántani, a leírtak csak a saját véleményem tükrözik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Autós topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 10
- Xbox Series X|S
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest