Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lipi67

nagyúr

válasz RyanGiggs #43 üzenetére

Sztem..DE. Évek óta ezen élek, igaz, sokat váltogattam procit és ramokat. (nem feltétlen fejlesztés). A Q9550-es 4,5GHz-en hasított (igaz az egyedi kis prioci volt) és..
    Egy nap kicseréltem egy 3300-as cerkára. Hazajött a 2 törpém és észre se vették, hogy a egy "buta" 3300-as van benne, igaz, az is 4,5-ön.
    Szerintem sokan "túllövik" magukat cpu-val. Eladtam a q9550-et, q9400-et, q9450-et, hogy majd 1156 (majd) 1155. Nézegettem én és filóztam sokat. Közben a cerka kevés volt (nekem), bedobtam egy 7400-est. Nézegettem tovább és nem láttam értelmét, sőt..engem ez az "antituning" piszkosul zavar. Nincs szabad kezem, s egy P45-ben..azt csinálhatok amit akarok. Így vettem egy jó kis q9400-et és kezdtem ramokat vadászni, mert a CellShock CL4 1000-res meghótta magát, a Reaper 1200-t, 1150-et és a team Xtreem 1200-t is eladtam. Most találtam (vettem ) 2x2 Crucialt ami válogatott, 1,77V-on CL4 800, a végét nem néztem még. Alapon ez a vacak így nekem most is mindenre elég bőven, ha kevéske lesz majd, felnyomom 4GHz-re s kihúzom majd vele megint 1 darabig. Mire meg azt is kinövöm (ki is használom), az Intel is eldönti végre, hogy mi a fenét akar, mert ez a lap-cpu dömping..vicc.

(#46) kpal :K Tudod..én is "rambuzi " voltam-vagyok pl, de.. mert élvezem a tuningot. Van napközben elég szarság-baj, a tuning (cpu-ram) megnyugtat, kikapcsol. S tudod mit? Ha valaki megmondja nekem, 10-ből 6x 100%-ra, hogy a kva ram 667-en, vagy 1400-on megy (Team tudta), körbecsókolom. Viszont ha 10-ből 5x téved, baseball ütővel csókolom. Kíváncsi lennék, hány jelentkező lenne...

Új hozzászólás Aktív témák