- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PLC programozás
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Szia!
Nem, semmi ilyesmi nincs. Sőt, ennél a típusnál a Gaming mód le is viszi, bár én nagy különbséget nem tapasztalok, igaz, fiam játszik többet. Ami zavar, az magában a játékokban lévő elmosódás effekt. Ez nálam alapból ki van kapcsolva. Azt el tudom képzelni, hogy bekapcsolt módban ilyenkor lehet valami, még nem teszteltem. Én is 2ms TN-ről váltottam!!! És a 75 Hz alapból rátesz a régi 60 Hz-re.
-
Hunork
veterán
Nem, az Nvidia a másik fejlesztést tudja, a G-Sync-et.
Freesync = AMD
Hogy mi különbség egy drágább között? Hát természetesen a kép minősége, a kontraszt arány...stb. nyilván egy drágább monitor jó esetben leveri technikai jellemzőkben az 50 ezres kategóriát. De ez utóbbiról a Milyen monitort vegyek topikban részletesebben tájékoztatnak. -
Hunork
veterán
Szia!
Csak annak okán, hogy ez a téli, napsütéses fénykép így néz ki a monitoron. sajnálom, hogy ugyanez a kép a régi TN paneles monitor esetében nem lett elmentve. Úgy lehetne látni a különbséget. A lényeg, hogy amit a képen látunk, az volt a valóságban is. De ha baj, akkor kiveszem a képet.
Remélem sikerült egy kis kedvet csinálnom a monitorhoz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest