Új hozzászólás Aktív témák
-
A letöltött vertiómmal csak 1.62-es szerverekre tudnák menni, de 95%-ban csak 1.62.1*****-esek vannak OA és DAYZ mellett... segítség!
-
törölt tag
Talán ezért?
-
-
-
-
exec79
tag
ki is jott az update fix de baszik update-elni a steam
-
Szerintem működik a teljessel is, de eddig csak a steames free-vel próbáltam (véletlenül):
Játszottam a steames 2 free-vel , nem magyar... Majd format c- volt nálam. Szóval leszedtem a bohemia oldaláról a free-jét a kettőnek, majd miután újból rátaláltam steamen onnan is, és mivel (gondolom) ugyanazt a C:/-es könyvtárat használták, a bohemiás után már a steames is magyar, szóval ha letöltöd a bohemiás free-t, akkor kinyerheted a magyar tartalmat, csak kérdés, hogy mi hiányzik a free-ből a teljeshez képest szövegileg...
-
exec79
tag
arma tactics mar az elso tutorial palyan bugos, nem lehet tovabb jutni (nalam legalabb is) meg kene gyogyitani a tarsamat de egyszeruen nem jon fel a menu.
-
Lomha 8V
addikt
Na, ez már igen. Erre befizetek.
-
zsigus
őstag
Ha lenne pénz a számlámon, megvenném a HB 10-el együtt. Inkább el sem olvastam volna...
-
bali93
tag
Megvettem, na ez már egy sokkal komolyabb csomag mint a másik, egy előző hírben említett "Brutal Bundle".
-
fess
őstag
az arma 2-t steamen magyarrá lehet valahogy varázsolni?
-
csiki_92
aktív tag
Beszerezve
Bár eddig nem gondoltam volna, hogy valaha is Arma-val fogok játszani, 1$-t mindenképpen megér, hogy kipróbáljam.
-
gianni85
veterán
nekem nem bírná a PC-m, de egyébként jó csomag
múltkori weekly sale-t bezsebeltem, 1-2 napon belül meg az indie bundle X is jön. -
.LnB
titán
Ez már azért jobb csomag mint az előző. Gondolkodtam tegnap, hogy megveszem. De eddig nem tettem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- G.SKILL 32GB Trident Z5 DDR5 6400MHz CL32 KIT F5-6400J3239G16GX2-TZ5S
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe gar
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe gar
- MacBook Pro 14 M2 MAX 4(!)TB SSD 32GB RAM HUN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest