- Streaming vs kábeltévé: feldarabolják a Warner Bros Discoveryt
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Milyen széket vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
Sziasztok! Írok ide is, hátha itt kapok segítséget. Kaptam 2 napja ennek a tesóját, egy Honor Magic Watch 2-est ajándékba, és vannak vele problémáim.
egy iPhone XS-sel használom, nem tudom az iOS a baja, vagy gyári hibás, de leírom a gondjaim.
- Az értesítések nagyon hektikusan működnek. Hol jelez ha mondjuk Messenger vagy Viber üzenetet kapok, hol nem. Nem is tudom mihez kötni, beállítások babrálása nélkül is váltakozik.
- Egyszer rezeg bejövő hívásnál, egyszer nem. Van, hogy nem is jelez, csak ha megmozdítom a karom, és ránézek, akkor jelzi hogy hívnak épp
- A pulzus kijelzésnél gyakran csak egy vonalat jelenít meg. Ennek oka mondjuk lehet a tetoválásom, ahogy itt topicban azt írták, hogy azzal nem feltétlen működik megfelelően a zöld fény végett?
- Az alvás monitorozása 2 napja éjjel jó volt, múlt éjjelre viszont NULLA adatot jelenít meg (ez is lehet tetkóprobléma? Bár akkor előző éjszaka se lett volna jó )
Tegnap még minden tökéletesen működött vele. Ma meg egész nap szívok ezekkel a gondokkal. Van valaki, aki talàlkozott hasonló problémákkal? Legfrissebb szoftver van rajta (tegnap még kb 4-gyel régebbivel volt tökéletes, reggelre elromlott, rátoltam a frissítéseket, továbbra se javult meg).
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra 2 49MM Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4271
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Watch 8 Cellular (Esim) 41 mm, 12 hónap garanciával, 100%-os akkumulátorral + ajándékkal
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
- Apple watch Series 7 41mm Stainless steel gyönyörű
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged