Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- ASUS ROG Ally
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
zs.tom
tag
Akkor vágesz, hogy miért nem kaptam választ amikor kérdeztem
Madaras tekszkóban is vannak fóliák de mind 2k...aliról meg. akomolyabb annyi. Van olyan akinek egy két hét folyamatos üzem után nlha lagzik a rendszer ha leterhelődik? Tegnap előjött a probléma, újraindítottam és azóta jó. Lehet elég baromnak tűnök(az is vagyok okostelefon témában) ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Kuponkunyeráló
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gitáros topic
- Battlefield 6
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Iphone 13 Pro
- Iphone 13 pro max 256
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Madaras tekszkóban is vannak fóliák de mind 2k...aliról meg. akomolyabb annyi. Van olyan akinek egy két hét folyamatos üzem után nlha lagzik a rendszer ha leterhelődik? Tegnap előjött a probléma, újraindítottam és azóta jó. Lehet elég baromnak tűnök(az is vagyok okostelefon témában) ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)