-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
sepyi
aktív tag
Márpedig ha görgetésnél akad, akkor valami fogja. Most dirrekt megnéztem. Kilőttem a böngészőt, újból megnyitottam ezt a fórumot. Amíg be nem tölti rendesen az oldalt, addig nekem is akad egy kicsit, de mikor betöltődik rendesen, akkor már folyamatos a görgetés. Nem tudom pontosan mi történhetett, de megpróbálhatsz egy factory-t a recoveryben. Először csak egy cash törlést, azzal nem bukod az adatokat. Ha nem oldja meg, akkor egy factory. Ha az sem akkor vissza kellene állnod az előző verzióra, mert mintha azt mondtad volna, hogy rendszer frissítés után jelentkezett. Ez viszont bonyolultabb művelet, és ha nem jön össze, bukod a garit. Visszaolvastam. Visszavonom. Volt factory és nem a rendszer frissítés az ok. Javaslatom: Memoria kártya ki. Nova töröl. C Cleaner letölt.(play) Visszamaradt filok és mappák törlése. Telefon újraindít kártya nélkül. A többi utána.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egérpad topik
- Milyen egeret válasszak?
- Tőzsde és gazdaság
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Autós topik
- Xbox One
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro MAX 512 GB Grafit - Gyári állapot - 30 nap garancia - ÁFÁ-s számla +
- iPhone 15 Pro Max 256GB Kék titán ELADÓ
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest