Hirdetés
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Módosította az előző generációs Dimensity csúcslapkáját a MediaTek
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
-
PROHARDVER!
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabbbb
senior tag
válasz
lumija620 #7800 üzenetére
Én megbízom abban, hogy a Huawei nem fogja a Google belépési adataimat ellopni, vagy felhasználni ellenem, vagy a bankkártyámról nem fognak közvetlenül pénzt lopni. Huawei telefonok nyíltan csatlakoznak a Huawei felhő és egyéb hálózati szolgáltatásokhoz, ezeket felhasználva, ha a kínai állam kémkedni akar utánad, akkor azt megteheti. Viszont a Huawei nem engedheti meg magánok, hogy rejtett backdoor legyen a nyugaton forgalmazott készülékeiken. A másik meg, hogy ők mit tudnának csinálni az adatainkkal? Reklámbevételük nekik nincs, vagy legalábbis nem nyugaton. Szerintem nem fűződik üzleti érdekük ahhoz, hogy profilt készítsenek rólam, vagy legalábbis én nem látom, hogy miért lenne értelme. Ipari kémkedés is necces dolog, gyorsan kiderülne ám, ha egy Huawei telefon gyanúsan nagy adatforgalmat generálna mérnöki rajz pdf fájlok etc. kódolt/rejtett feltöltése közben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest