Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• donnie.d

aktív tag

válasz zezso86 #335 üzenetére

A lassításról nem tudok információt mondani, lévén a videó funkciót kevésszer használom. Ellenben én hűségidő hosszabbítás miatt cseréltem a P40 Pro-t P50 Pro-ra még az év elején, s eddig nem bántam meg.

Egyelőre (és remélem hosszú időre így is marad) nincsenek technikai problémáim a telefonnal. Elődjéhez mérten ez is tud melegedni, ámbár tény, hogy én tokban (és ezen felül egy szemüvegtokban is) tartom, így szellőzés zsebben annyira nem megoldott, valamint elég vastag Armor tokot vettem hozzá.
    Szerintem a tesztek egy része korrekt, viszont én úgy vettem észre, hogy azért jóval jobb képeket és videókat tud csinálni, mint ahogyan azt leírták különböző oldalakon. Nem jobb kétszer, mint az elődje, de szerintem simán túlszárnyalja egy 50%-al. Nincs 5G tény, de mondjuk én az előd esetében nem igazán használtam. Hiába gyors internet, kapcsolódás, ha az ország jelentős részén így is csak 4G-t tudok használni, továbbá a P40 Pro esetében volt olyan (na akkor hagytam fel az 5G használatával), amikor szó szerint olyan forró lett a telefon, hogy tojást lehetett volna a hátoldalán sütni. Most elég korrekt áron lehet hozzájutni a P50 Pro-hoz (több infó volt, hogy vodafone-nál pl. folyamatos készlethiány van), nekem kifejezetten tetszik. Mintha fényerőben is többet tudna nyújtani. Használat kérdése, hogy mennyire merül, de ha nem fut húsz alkalmazás egyben, és nem fotózól egész nap, valamint nincs bekapcsolva a net folyamatosan egy nap bőven megvan, akár kettő is. Bár nálam rossz szokás, hogy nap végén felteszem töltőre még akkor is, ha mondjuk 70-80%-os töltöttség van. Ellenben volt olyan, hogy elég jól megdolgoztattam (Gspace, facebook, messenger, fotózás, folyamatos net) és reggel 10-től majdnem éjfélig kibírta, bár akkor már 20%-on volt. Viszont a gyorstöltést egy áldásnak vélem, mert kb. 35 perc alatt 20%-ról 95%-ra töltött fel. Hosszútávon mennyire jó a gyorstöltés még nem tudom, de bízom benne idővel nem fog kiderülni, hogy ez a funkció nyírja az akksit.

Új hozzászólás Aktív témák