Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomech
tag
válasz
Dreimus #3997 üzenetére
Az én telefonom elkészült
Hatalmas köszönet a budai Hillside Officeban lévő Huawei Customer Service Center Buda-nak
Ma visszavittem, mondták, hogy tényleg sz.r, kérek-e cserekészüléket? Mondom igen. Erre a hölgy mondja, hogy szerinte max 1 óra és kész van. És tényleg kész lett, szépen megcsinálva. Nem értem vissza egy órán belül, de már hívogattak, hogy merre vagyok, mert kész van.
Külön köszönet a technikusnak a szervizbenMondtam neki (mivel kijött hozzám megnézni mi a probléma...), hogy a legalsó kamerát törölje már meg légyszíves, mert budaörsön úgy csinálták meg, hogy ujjlenyomatos maradt. Erre mikor visszamentem, ott ült a pultban, és közli, hogy inkább kicserélte a kamerát is
Persze biztos, ami biztos, rákérdeztem, hogy ha ezután netán beázna, akkor az garanciában megoldják-e, és mondta a hölgy, hogy persze, mindent csak a mechanikai sérülést nem.Szerintem, ha megteheted, akkor legközelebb Te is vidd be oda inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mozgásban a Titan Quest II
- EAFC 26
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 97% Apple jótállás
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest