- Világszínvonalú magyar siker robotépítésben
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Olcsóbb, beágyazott rendszereket célzó EPYC termékcsaládot hozott az AMD
- Univerzális megoldás lesz az AMD-féle FSR Redstone?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen széket vegyek?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cranium
tag
Használ itt valaki esetleg utángyártott nano sd kártyát tárhelybõvítés céljábol? Sokan panaszkodnak, hogy elvesznek az adatok, vagy nem is ismeri fel a teló, huawei márkájút meg nem látok
-
Chris500
kezdő
válasz
Diamond500 #9249 üzenetére
Szia szerintem kb más fél max 2 éve van még a p30-nak
-
Chris500
kezdő
Sziasztok szerintetek a huawei p30 az android 10 el meddig lesz még használható kb ?
-
válasz
Chris500 #9245 üzenetére
A Huawei rendszere eléggé zárt, nem támogatja a custom romozást. Persze elvetemülteknek semmi nem akadály, de összességében kijelenthető, hogy Huawei telefonokon nem lehet a rendszert mókolgatni, cserélgetni.
Talán egy kiskapu létezik (csak saját feltételezés), hogy ha a régiót átállítod kínaira, akkor valamivel frissebb rendszert lehet rá frissíteni, talán még Harmony-t is, persze nem a legfrissebbet, hanem évekkel ezelőttit. Viszont az nem global rendszer hanem kinai belsős, szóval egy csomó dolgot elbuksz vele, legfőképp a gugli cuccokat, és mindent ami a gugli rendszeréhez kapcsolódik, pl. telefonnal fizetés, online bankolás stb. -
Chris500
kezdő
vagy harmonyos
-
Chris500
kezdő
nos ?
-
Chris500
kezdő
Sziasztok vannak itt olyanok akik a huawei p30 telefonjukon custom romot használnak android 11 vagy 12 öt ?
-
xcds
őstag
Sziasztok! Sajnos beleejtettem a fürdőkádba a telot és azóta az érintő pontatlan. Megpróbálkoztam egy factory resettel, meg is csinálta, de az első lépéseknél mindenképp vmi qr kódot akar velem beolvastatni. Hogy kell ezt beüzemelni?
-
Exian
addikt
válasz
Chris500 #9238 üzenetére
Tervez valaki mostanában akkucserét a telefonban? Nekem van egy P30-am, amiben valószínűleg az akku a problémás.
Gondoltam rendelek egy akkut, kipróbálom új akkuval.
Ha viszont azzal sem jó, akkor szívesen odaadom valakinek, olcsóbban.
Ha valakit érdekel esetleg, jelezze!
-
Chris500
kezdő
Sziasztok volna egy huawei p30 telóm azt akarom kérdezni szerintetek ezt a karcot menyire tudná el tüntetni egy UV‑ragasztós 3D üvegfólia
-
tom570
aktív tag
Sziasztok! Mit gondoltok A Xiaomi 13 megfelelő utód lehetne egy P30-nak?
-
Chris500
kezdő
válasz
Diamond500 #9234 üzenetére
szia gondolom az android 10 en az is el megy még vele vagy szerinted például ha samsung telefon lenne android 9 el azon se müködne ?
-
Chris500
kezdő
Sziasztok olvastam a huawei p40 nél nem működik a googla play áruház azt akarom kérdezni a huawei p30 nál minden alkalmazás működik a google play áruházon belül ?
-
Exian
addikt
Nem értem én ezt... tegnap elment a telefon ~15 órát reset nélkül, de csak alig-alig nyomkodtam, szinte semmit. Aztán elkezdtem használni, csakhamar újraindult, pedig semmi komolyat nem futtattam rajta, nem terheltem.
Most a Fejlesztői beállításokban lekorlátoztam ezt-azt és most már a második film megy lassan végig újraindulás nélkül, márpedig egy Youtube HD videó azért gondolom terheli valamennyire a CPU és a GPU-t is.
Na mindegy, ha Youtube-ot bírja, akkor max. megmarad ilyen célra korlátozva...
-
Exian
addikt
válasz
janeszgol #9230 üzenetére
Akkor sajnos sanszos, hogy az is kuka
De az enyém nagyon érdekes. Csak terhelés alatt indul újra, és akkor sem mindig. De ha nem nyúlok hozzá, akkor elmegy órákig, még este lefekvéskor félreraktam, indítottam rajta egy stopperórát (hogy lássam, hogy újraindult e) és már 9 órája megy újraindulás nélkül.
Újraflashelni mivel lehet amúgy? Azt még én is megpróbálnám.
Most azzal próbálkozok, hogy visszavettem a CPU teljesítményét, megnézem, hogy így is resetel e.
Amúgy a szervizes srác mondta, hogy külföldről tudna komplett alaplapot hozzá rendelni, 22e Ft lenne munkadíjjal, 8/128-os verzió (az enyém gyárilag 6/128-as, szóval lenne +2GB ram). Ezen még elgondolkodom, annyit megérhet még talán.
Jobban belegondolva, még eladásra is megérné megcsináltatnom. 22e Ft lenne, maga a telefon gyakorlatilag full karcmentes, újszerű állapotú és ahogy nézem, a használtpiacon ez a teló 35-50e között megy állapottól függően, az enyém mivel tökéletes állapotú amúgy, 40 körül lehet, hogy el is vinnék. Bár ha már jó lenne, tartaléktelefonnak is érdemes megtartanom. Na mindegy, majd lesz valahogy.
-
Franky74
aktív tag
Én is P30ról váltottam, Xiaomi 14re. Méretben nem nagy a difi, eleve kisebb mobilt kerestem. Az én felhasználói szokásom mellett 1,5 napig simán bírja az akksi. Képek jók, menű gyors. Legnagyobb hátrányt a Huawei GT órám miatt találtam, az időjárás, lépésszámláló nem frissül, csak ha elindítom az appot (viszont az értesítéseket azonnal megkapom).
-
Exian
addikt
válasz
atiko333 #9220 üzenetére
Hja, ha nekem sem oldja meg az akkucsere, akkor én is gondolkodom rajta, hogy veszek egy mondjuk kijelző törött példányt és átpakolom a belét. Mert másodlagos/tartalék telefonnak mindenképp szeretném feléleszteni, megtartani a P30-at. Sőt, bizonyos esetekben szerintem még használnám is, mert ahogy írtad te is: "jó a honor de a huawei mérete hianyzik". Pontosan ez van nálam is, rá kell jönnöm tényleg, hogy nekem ez már túl nagy normál, egész napos használatra... itthon, fotelben nyomkodni tök jó, amikor a laptop/tablet már túl nagy és felesleges, de a P30 meg kicsi. Viszont menet (és meló) közben sokszor szerintem jobb lenne nekem továbbra is a P30.
Ez a multiSIM meg e-SIM dolog hogyan működik? Támogatja a Honor 200 Pro?
A legjobb lenne, ha legalább az egyik SIM kártyámat tudnám szimultán használni mindkét telefonban, erre van valami opció? Szóval, hogy a fizikai, rendes SIM kártya lenne a P30-ban, a Honorban meg valami virtuális módon. Lehetséges ilyen?
-
atiko333
csendes tag
Én csináltam hardresetet, meg húztam rá másik androidot az a baj safe módba se akar elindulni a telefon. Én is alaplap hibára gondolok 😏 lehet fogok venni egy töröttet vagy valahonnan alaplapot.
Hát nem bántam meg a váltást eddig nagyon jó a honor de a huawei mérete hianyzik -
sajby
senior tag
Remélem nem
NEkem még bírja igy közeledve a 4 évhez -
atiko333
csendes tag
Sziasztok!
1 hete sajnos engem is utólért a ba... Bootloopba került nekem is a telefon semmi előjele nem volt. Huawei logonal újra indult utánna recovery menü, majd nagy nehezen bekapcsolt ekkor lementettem mindent róla.
Majd random újra indult, nem tudom mitől lehet ez, néha bekapcsol máskor újra indulgat.
Tavaly decemberben kapott gyári kijelzőt és akksit.
Úgy voltam vele sajnáltam mert szerettem de 5 év után váltottam Honor 200 ra szokni kell még. -
Exian
addikt
válasz
killertibi #9212 üzenetére
A sima 200 is ívelt? Azt hittem, csak a Pro. Nekem is nagyon tetszik eddig, egyedül tényleg az aktív flip tok és annak támogatása hiányzik nagyon. Nagyon megszoktam a P30-nál (és a korábbi telefonjaimnál), hogy a tokot kinyitva nyitotta, becsukva zárta a kijelzőt. Most mindig nyomkodnom kell a power gombot. De na, ez legyen a legnagyobb gond.
-
killertibi
tag
Én a p30-ról nagyon nehezen váltottam, s23 lett végül. Szerintem abszolút jó választás, jó a hardver, a méret, üzemidő, én Samsung hater-ként szerettem. Aztán elhagytam, és vettem egy Honor 200-at. Aki fél az ívelt kijelzőtől, annak üzenem, hogy én is, de vettem a telefonra olyan tokot, ami rányúlik picit a kijelzőre, és pereme is magas, így olyan, mintha nem is lenne ívelt a kijelző, védve van. A méretet szokni kellett, de a kamera nagyon jó képeket csinál (főleg nappal), az üzemidő sokkal jobb mint a p30 volt, én nem tudok rá rosszatt mondani. Ha most kéne választani, 200 pro- mellett döntenék a hardver miatt, még ha annak az üzemideje kevesebb is. A kamera alkalmazás nekem még mindig nem az igazi, néha lassabban indul, mint szeretném, illetve videózásnál lattam már mikro laggot. De ennyi a negatívum.
-
Én már korábban váltottam P30-ról. Mivel ragaszkodtam a kis mérethez ezért elég kevés választék volt. Végül Samsung S23 lett. Ha nem akartok túl sokat költeni az újabb telefonra, szerintem ez egy egész jó választás. Csak üzemidőben jobb mint a P30 és persze frissebb hardver. Az ára is egész elfogadható már, föleg ha az alig használt is szóba jöhet.
-
petyametyo
aktív tag
válasz
Diamond500 #9209 üzenetére
Nekem is az ,tuti hogy össze torom rövid időn belül
Samsung nem a szívem csücske
Lehet veszek egy sima P30 at -
Diamond500
senior tag
válasz
petyametyo #9208 üzenetére
Én is keresem az utódott, de nekem a lekerekített kijelző kizáró tényező
S24 vagy S24FE-ben nem. gondolkodtál? -
Exian
addikt
Én nagyon szerettem a P30-at is, ezt meg ugye még csak 1 napja nyúzom, de eddig nagyon jó. Tetszik abszolút, azért sok mindenben jobb, másabb. Persze a kijelzőt szokni kell. Én mondjuk nagyon régóta (talán a Samsung S7 Edge óta) vágyom lekerekített szélű kijelzős telefonra. De szokni kell.
Ami nagyon hiányzik viszont, hogy ehhez a telefonhoz nincs aktív flip tok, egyszerűen nem tudja a kijelző
Azt nagyon szerettem a P30-ban (meg már az előtte lévő Mate 20 Lite-omban is, meg előtte az Alcatel POP 4S-ben is). Már tízen X éve ilyen tokokat használtam, ez egy fájó pont, de majd megszokom.
Ezen kívül tényleg brutál jó, a kamera is eszméletlenül jó.
A rendszer (MagicOS) nekem tetszik, valahogy eléggé Huawei feeling az egész, nagyon könnyen megszoktam. Nekem abszolút tetszik.
A jack kimenet nekem nem hiányzik, a P30-ban sem használtam szinte sosem, zenehallgatásra van Sony Walkmanom megfelelő kábeles fülessel.
Az ajándékba kapott tablet is szuperjó, azt hittem valami ócska kis vacakság lesz, de teljesen jó. Az konkrétan abszolút felülmúlta a várakozásaimat, mérföldekkel jobb, mint a korábbi Lenovo tabletem, mondjuk az már egy 2018-as modell.
-
Exian
addikt
Nos a teló szervizben, még egy akku csere próba hátra van. De közben nyeltem egy nagyot, meg telefon azért kell addig is, meg már 5 éves a P30, így vettem ma új telót. Egy Honor 200 Pro-t. Adtak hozzá ajándékba egy Honor tabletet is. És egész jó áron és feltételekkel kaptam meg.
Ha P30 jó lesz, akkor marad másodlagos és/vagy tartalék telefonnak.
-
Exian
addikt
válasz
petyametyo #9202 üzenetére
Közben járt szervizben, meg is csinálta a srác, kicserélte az alsó panelt. Először úgy tűnt, hogy jó, aztán elkezdte megint az újraindulást, majd pár alkalom után bootloop megint.
Ha esetleg lenne itt valakinek mondjuk kijelző törött, de hibátlan belsővel rendelkező P30-asa, akkor jelezze, megvenném.
-
Exian
addikt
Bootloopba került a telóm. Mt tudók vele csinálni? Úgy kezdte szombaton, hogy használat közben egyszer csak újraindult. Gondoltam oké belefér, sosem csinált ilyet (5 éves a telóm).
Aztán utána többször eljátszotta ezt, majd a Huawei logónál mindig újraindul, nem jut tovább. Aztán X próbálkozás után bejön a recoery. Ott egysze tudtam csinálni factory resetet, el is indult utána, örültem, mondom akkor ennyi kellett, de a beállítás közben már megint újraindut és jött a bootloop.
Mit tudok tennie vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Trollok komolyan
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Alkoholista nevelde
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 32GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U728 - i3-8GEN I 16GB I 192SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest