- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Home server / házi szerver építése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
johnsmithnex #3733 üzenetére
Waze.
Kipróbáltam.
Nekem több gondom is akad vele. Ahol lakom, a forgalmi helyzet jelzése messze elmarad a pontosságban.
Kevesebb utat ismer. Talán az online forgalmi adatok csekély mennyisége miatt, a rövidebb útvonalakat helyezi előbbre. Beterel olyan útszakaszra, ami 30-as zóna és tele van egyenrangú kereszteződésekkel. Megtakarítás 20 méter, veszteség 20 perc.
Biztosan van olyan hely, ahol sokan használják és ezért hatékonyan képes navigálni. Felénk egy előnye lenne a Waze használatának. Mutatja veszélyes helyeket, ahol gonosz háromlábú eszközök állnak és képeket készítenek a gyorsan haladókról. A Maps nem vette át ezt a funkciót. van alternatív megoldás, de kevésbé kompakt és jobban nyeli az adatforgalmat.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- EA Sports WRC '23
- Stellar Blade
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Battlefield 2042
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest