- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SFAkos
aktív tag
2 nap után kijelenthetem, hogy láthatóan gyorsabban merül a telefon.
Ti nem tapasztaltatok ilyet?
Várok még vele pár napot hátha összeszedi magát, aztán ha nem jöhet amit nem akartam, a gyalu...
-
subset
senior tag
válasz
Williamgrant #2067 üzenetére
Nálam mától a független pitével-vel is megy a VoLTE.
-
subset
senior tag
Pie után....
Valóban azt lehet(ett) tapasztalni közvetlenül a telepítése után, hogy laggolgat nem olyan smooth a rendszer.
Érdekes és megmagyarázhatatlan de most 2 nappal a frissítés után már nem igazán tapasztalom ezeket.Mindenképp FR lesz majd amint időm engedi, főverzió frissítés után szvsz ez must have.
Manuális mentéssel és "visszaállítással" nem hisuite és különféle segédprogramokkal, szvsz ne töltögesse vissza a régi konfigokat és esetleges szemeteket..... -
-
MaddeNNNN
addikt
Sziasztok!
Sim cserés megoldással frissítettem. Viszont szeretném legyalulni a rendszert és előtte egy biztonsági mentést csinálni, de a HiSuite-tal nem engedi. Amikor rámennék a laptopon a HiSuite-ban a biztonsági mentésre azt írja, hogy a készüléken fut a biztonsági mentés és nyomjam ki. De nem fut a telefonon, akármit csináltam ezt írja ki és nem akar menteni. Találkozott már valaki ilyennel?
-
kuyarashi
őstag
válasz
Williamgrant #2088 üzenetére
Ezt faternek magyarázd.
Egyébként jogos, de ennyi erővel a sima keresőbe is írhatom a névjegyeknél, normál billentyűzettel. -
válasz
kuyarashi #2086 üzenetére
Szokd meg hogy írd tovább, elég fürgén lehet vakon is. Pl Orbánt a 6722-vel már 99%-ban eléred elsőként. Ne egy nyamvadt számmal próbálkozz hanem a nevéből többel. Én pl. megszoktam hogy a szabókat már úgy keresem hogy a keresztnévből plusz egy betű.
Még a régi butatelefonos időkből maradt ez a szokásom, ott még macerásabb volt a menüből kikeresni, a T9 meg frankón ment. Apple pl. ezt az alapfunkciót még most sem tudja a 21. században produkálni. -
kuyarashi
őstag
válasz
Williamgrant #2077 üzenetére
Köszi. Ez sokkal jobb, de úgy tűnik, hogy például egyből N betűhöz ugrani nem tudok, csak M-re, mert a 6-os szám alatt vannak csoportosítva az O betűvel (6 = MNO). Tehát, ha Orbán Viktort akarom hívni, akkor az M-el kezdődő nevek fognak felugrani és így jóval többet kell tekernem, mire az O-hoz jutok.
Egyébként azt nem értem, hogy ha ez pár telefonon és rendszeren gyárilag jól működött (Pl.: G2 Lollipop, G4 Marshmallow), akkor miért kell szétbarmolni? Nem hinném, hogy egyedül vagyok ezzel.
-
SzeLa1
csendes tag
Sziasztok. Sikerült a Pie. Többen írtátok, hogy utána praktikus "legyalulni" a rendszert. Ez azt jelenti, hogy biztonsági mentés - FR - majd a mentés visszaállítása? Vagy FR után egyenként letöltögetés a paly-ről? THX!
-
Hoze76
csendes tag
Nekem Telenor-os kártyával is megjött, tegnap.
A telefon ED-s vásárlás. -
Szerintetek van ra esely hogy meg ebben az evben megjon a pite. Fuggetlen vagyok telekom karival a minap jott egy 1,13 Gb frissites de sajna meg mindig nem a pite volt.
-
-
kuyarashi
őstag
válasz
Miki7712 #2073 üzenetére
Már látom, szerencsére a rendszer nyelvén települ (néhány nyelvi hibával). Elég jól testre szabható, ugyanakkor hiányossága, hogy a listában, jobbról nincs ABC, amivel nagyon gyorsan lehet navigálni, amikor sok a névjegy. A másik, ami tipikus -mert sok telefonon ugyanígy működik-, hogy megnyitáskor a nem fogadott hívások jönnek fel ("Telefon" néven...) és minden alkalommal át kell váltani a névjegyzékre, ha hívni akarok. Láttam, hogy van külön "Névjegyek" ikon és ha azzal indítom az appot, akkor egyből a névjegyek ugranak fel. Ez oké, de mi van, ha csak egyetlen ikont szeretnék a fő képernyőmön látni. Arra gondol az ember, hogy majd használja a névjegyek ikont, de általában ilyenkor az ikonon nem jelenik meg "jelvény" a nem fogadott hívások után. A True Phone-nál egyelőre ezt nem teszteltem, ezért kérdésem, hogy itt is így működik-e.
-
kuyarashi
őstag
válasz
Miki7712 #2071 üzenetére
Sziasztok!
Arra van megoldás, hogy hívásindításkor ne kelljen kétszer is rányomnom a hívandó fél nevére/számára?
Most úgy működik a dolog, hogy kikeresem a névjegyet, kiválasztom, aminek hatására megnyílik a névjegy, majd a telefonszámra -vagy a mellette található telefon ikonra- kattintok'. Ha több telefonszám volna egy név alatt és nem volna beállítva egyik sem alapértelmezettnek, akkor jogosnak érezném ezt, de így egyáltalán nem.
Szóval van olyan opció, hogy a címtárban, a névjegyre kattintva azonnal kezdeményezi a hívást a telefon?Előre is köszi a segítséget.
-
Miki7712
csendes tag
válasz
DjShockh89 #2058 üzenetére
Semmi kulonos valtozast nem erzek. Minimalisan mintha porgosebb lenne. Aksi kb ugyanolyan, rosszabbnak biztos hogy nem rosszabb. Nem gyalultam a rendszert csak egy cache clean volt. Semmi bugot nem tapasztalok egy nap utan.
-
GSPLR
senior tag
Mivel android verzió ugrásról beszélünk első dolog a telepítés után hogy legyaluljuk a rendszert. Ha ezután is jelen vannak a laggok, stb akkor sw bug.
-
szesanya
csendes tag
Sziasztok.
Én is feltettem tegnap az új rendszert, a sim cserés módszerrel.
Egy nap után a tapasztalataim:
Mintha döcögősebb lenne a rendszer, laggol.
Hívásnál a hívott képe, fényképe homályos lett. Van valami előtte..
A kijelző, mintha érzékenyebb lenne, néha-néha össze vissza érzékel.
Illetve játéknál tapasztaltam olyat, hogy hiába állítom a készülék felbontását legnagyobbra, a játékot elindítva, mégis alacsonyabbal indul el.
Bár ez lehet más beállítás is, azt nem tudom hol kellene keresnem. -
Hoze76
csendes tag
Feltettem.
Kicsit mintha döcögősebb lenne. -
-
SFAkos
aktív tag
válasz
DjShockh89 #2058 üzenetére
Nekem még csak tegnap óta van fennt. Elsőre annyit tudok mondani, hogy nagy különbség nincs, maga rendszer talán egy nagyon kicsit gyorsabb, vagy hogy is mondjam gördülékenyebb, bár oreo-n se volt semmi probléma vele..
A VoLTE funkciót ha jól tudom ebbe tették bele, nem volt oreon. (pont most indította el a telenor)
Viszont, akksiba mintha nekem gyorsabban merülne. Más tapasztalt ilyet? Bár nem szólom el magam, mert biztos kell neki pár nap amíg "alkalmazkodik" a rendszer. Remélem.
-
Hoze76
csendes tag
Memória használat?
Sebességre milyen?Tartok ezektől a nagy upgrade-ektől..
-
zeee
senior tag
válasz
MittuDomain_ #2061 üzenetére
Köszi! Szuper! Megmaradtak az adatok? Milyennek érzed a rendszert?
-
zeee
senior tag
Két kártyával használom. Meguntam a várakozást. Kikapcsoltam a Telekom-os simet, rákerestem a frissítésre, meg is jelent egyből. Tölti lefele. Közben visszakapcsoltam a Telekom-os simet, míg megy a letöltés. Ebből lehet gond? Gondoltam rákérdezek míg leszedi, biztos lesz egy fél óra a munkahelyi wifin.
-
v.attis
őstag
Sziasztok!
1. A huawei fióknak van-e különösebb haszna? Google drive tárhely nekem elég, szóval huawei felhő nem kell. Egyéb?
2. Ha a huawei fiókom aktív, tehát be vagyok jelentkezve, akkor a naptáram megbolondul. Nem tudom megválasztani, hogy hova mentse a bejegyzéseket. A google fiókom több eszközzel is szinkronizál, szóval jó lenne, ha oda mentené, de ez esetben ezt nem tudom megválasztani. Ez normális? -
DjShockh89
tag
Sziasztok!Megéri frissíteni?Mik az első tapasztalatok?!
-
vzoli1987
aktív tag
T-s nekem is kapta 168-t , pie még nem jelzett, esetleg teljes csomag frissítés után jön csak be?
-
Doriixdd
újonc
Vàrtam a biztonsàgi után, de semmi nem történt telekomos simmel aztán láttam itt mindenki berakja a vodásat a másikat meg tiltja, gondoltam bajom nem lehet.. 🤷🏼♀️😁
-
Doriixdd
újonc
Szintén telekom kártya letilt, vodás aktíválva berakva a kis P20-amba és jött a pite.
Telekom kártyával csak biztonsági jött.
Érdekes, hogy mindenkivel ugyan ez történt. -
Vinous_89
tag
Úgy látom, hogy hosszú idő után hirtelen beindult a frissítési dömping. Előbb-utóbb a Telekomos kártyát használó független készülékek is megkapják a Pitét, nem nagyon akarok "ideiglenes kártyacserét".
Aki a Pitét használja már és van / lesz néhány nap tapasztalata, írja már meg legyen oly kedves, hogy az üzemidő az Oreohoz képest hogyan változott.
-
hmatthew19
tag
Sziasztok! A 9.0.0.160 jött mindenkinek vagy még mellé jött egy patch is ami nem szolgáltatói frissítés?
-
Benipajti
csendes tag
Sziasztok,
Ma frissült android 9 re a telefonim. De azóta a hívó fél képe rossz minőségű lett, az alja tiszta homályos. P20
A valaszokat előre is köszönöm! -
SFAkos
aktív tag
Jelentem, nekem is megjött, dual sim-es edigitalba vásárolt EML-L29. Telenoros és voda-s kártyával, de én nem tiltogattam le semmit.
#2047: A dual sim-esnek két IMEI száma van.
-
ricsi1224
csendes tag
Telekom kártya nekem is letiltott a 168-as build után. Voda kártyával megjött a frissítés. Csak azt nem értem, hogy miért azt mondják, hogy IMEI alapján küldik ki...
-
Liller7
tag
válasz
Razzor two #2043 üzenetére
Nekem így volt.Pár hsz elött írtam is.
-
miko_
tag
Nekem is jött frissítés, aztán a pie is.Telenor kártyával p20 64DS re.
-
Razzor two
tag
Köszi Srácok!
Telekom kártya letilt, vodán egyből jött a Pie!
Gondolom, mikor aktiválom akkor jön majd a Telekom-os kiegészítő! -
Roland0224
senior tag
Én a honor 10-hez kaptam egyet. Barátnőmnek ott hagytam ,hogy tudjon frissíteni. Hétvégén még nem találtam neki frissítést vodával. Hátha ma 🤞🏼
-
joker1220
őstag
Most már azért is kivárom a pie -t
Múlt héten raktam bele vodás kártyát és csak az volt benne és úgy sem talált semmilyen frissítést
-
-
Liller7
tag
Nos,telekomos kártya ki,voda be és láss csodát itt a pie.Letölt,telepít.Telekomos kártya vissza és jött az új telekomos egyéni verzió is.Ennyi.😀
-
_CICAFIU_
aktív tag
Na telekom kártya ki, voda be és abban a pillanatban jelzett hogy megjött a pie!
-
JamesHun
addikt
nem akarod itt nagyzolni, de tegnap basztam le őket, hogy se pie se security patch erre reggelre megkaptuk a secet és utána a pie-t.
Nem kell megköszönni, szívesen, használjátok, szeressétek
-
winery
aktív tag
Páromnak is jelzett a telefon elsőre a .168 azután egyből jött a Pite
Miután meglett nyomtunk egy gyári visszaállítást hátha elkerüljük az anomáliákat.
-
MittuDomain_
őstag
Hát ez tényleg kabaré.
Kolléga telenor kártyája az enyém mellé (T of kóz...), saját kártya letilt, frissítés megvan azonnal...csodálatos növények a vattafák
Szerk:
Williamgrant: próbáltam a letiltást, csak T-s SIM-mel ill SIM nélkül nem hagyta magát -
_CICAFIU_
aktív tag
Otthon van egy vodás kártya berakom a telefosos helyett hátha. Ez már tényleg vicc egyébként.
-
Zozicsek
tag
válasz
Williamgrant #2025 üzenetére
Nálam már megérkezett (a telefon eredetileg osztrák t-kom, kártyafüggetlen, jelenleg két telenoros SIM-el üzemel), csak ötleteket próbálok adni azoknak, akiknek még nem. Beállítások közt lelőni az egyik SIM-et talán egyszerűbb, mint kivenni, főleg, ha épp nincs kéznél tű.
-
istnag
addikt
Teszteltem Telekomos kártyával semmi Pie. Telenoros kártya be, Telekom ki jelez, hogy van Pie. Telenoros kártya ki, Telekom be, a frissítési értesítés eltűnt.
-
-
mardal84
tag
Én kivettem a céges telekomos kártyát és egyből jött a frissítés csak vodás kártyával
-
MaddeNNNN
addikt
168-as frissítés megjött, viszont a 9 még nem. Független telekomos. Feladom én már ennek a frissítési rendszernek a megértését.
-
kisgabor87
tag
L29, 128gb-os, független, telekomos kártyával, 168-ra frissült, de pite nem jön.
-
_CICAFIU_
aktív tag
Felment reggel a 168-as de pitét még nem kaptam.
-
GSPLR
senior tag
Nekem is jön a frissítés, Telekom 64GB független.
-
TZS03
csendes tag
válasz
cintula187 #2008 üzenetére
Igen van rajta, van aki szerint nem túl tartós, de nekem már több mint 3 hónapja fent van. Néhány alig látható hajszálkarcot szedett eddig össze.
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Arra tud valaki választ adni, hogy a P20 -on van -e alapból kijelző védő fólia?
Nem (csak) az amit első használat előtt le kell hámozni, hanem egy tartós?
A P9 en volt és hónapokig használható voltköszi
-
Mans20
addikt
Megjött a 168-as, utána rögtön a 9.0.160. UPC-s független.
-
DjShockh89
tag
-
subset
senior tag
Sziasztok,
L29 független, hónapok óta 165-ön voltam, ma reggel megjött a 168 majd pár perc után a 160-as (novemberi) pite is.
Remélem nektek is mihamarabb.... -
Vinous_89
tag
Nekem is megjött a .168 (C432) csomag, remélem, hogy hamarosan a Pite is megsül. Épp tegnap frissült pár program (HiCare, Egészség stb) ) 9.0 verzíóra. Független készülék, Media Marktól vásároltam.
-
Zozicsek
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nem annyira pró, mint a háromkamerás csúcsváltozat, nincs OLED kijelzője és sztereó hangszórója, viszont esztétikailag barátságosabb, nem mellesleg pedig jelentősen olcsóbb annál.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS 18W USB ADAPTER
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest