- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Notebook hibák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz
v.attis #4398 üzenetére
Másik töltővel próbáltad? A link szerint nem biztos, hogy otthoni körülmények között ki lehet takarítani. Ha másik töltővel is produkálja, esetleg egy gyári vissza állítás, ha utána is produkálja, marad a szerviz. Elsődlegesen megnézném másik töltővel, mert volt már olyan tapasztalatom, hogy a kábel volt rossz, holott nem volt rajta sérülés, aztán a töltőfejjel is lehet gond, ezeket zárd ki először.
-
v.attis
őstag
A gyári töltő gyári kábel nem mindig tölt szuper módban. Ez mitől lehet?
Bedugom, az ikon szuper töltést mutat, de az Ampere csak max 2200 mA-ig megy fel. Kihúzom a kábelt a telefonból, vissza dugom kb 20 másodperc múlva és szépen felkúszik 3900 mA-re.
Ez mitől van? -
Micsurin
nagyúr
válasz
anonymus89 #4393 üzenetére
Fél tok annak minden előnyével és hátrányával, Honor 8-at nekem többször megvédte ha tudtam volna van erre is Super Frosted és nem csak ezek a kristály szilikon és társai már vettem volna
Kameránál mennyire emel el? Pl egy ROCK case-hez képest?
-
anonymus89
addikt
Sziasztok, mi a vélemény a Nillkin super frosted tokról?
Most kaptam egyet a telóhoz de egy üvegfóliával a telo kijlezője kitüremkedik a tok védelme alól.
Mennyire véd egy ilyen?
elég vékonyak a sarkai, előtte egy sima univerzális gumírozott tok volt amivel már puffant de nem lett baja, viszont zsebből kivéve sajnos kijön a zseb tartalma is.... -
Micsurin
nagyúr
válasz
bedibazsa #4389 üzenetére
Ott szerintem teljesen másról volt szó, 200mhz difi ha van a hardverek közt nem nevezhető valóban érezhetően gyengébbnek a H8.
Inkább az eladási számokon lehetne ott agyalni, a H8-ra se akarták kiadni de az össznépi harag miatt ki kellett, az egyik ha nem a legnagyobb számban eladott telefonjuk ugyanis. -
er2es
tag
lehet hogy 10.1 már nem lesz a P20-ra....
https://www.huaweicentral.com/here-is-why-huawei-p20-and-mate-10-series-not-receiving-emui-10-1/
-
bedibazsa
senior tag
Vettem egy Nova 5t-t, pár napig próbáltam az eredeti 9.1-gyel. Ugyanolyan fos volt a RAM kezelése, mint a P20-nak, az egész hulladék volt. Felment rá az EMUI/Android 10 és ugyanolyan zseniális lett, mint a P20 az eredeti 8.1-gyel. Szerintem a P20-at megmenti majd az EMUI 10, nagyon jól sikerült.
-
wati96
csendes tag
Én is visszaálltam 8.1-re sokkal jobb a telefon!
-
Liller7
tag
Most jött frissítés,387.
-
Mans20
addikt
Jöhetne már egy normális frissítés mert a 380-as miatt a semmitől is gyorsan merül.
-
Micsurin
nagyúr
Honor 8 nehezen de kapott Oreot és az egyik legstabilabb ROM lett rajta mind stabilitásban mind teljesítményben. Akku időről nem tudok ott se nyilatkozni poweruser vagyok nincs teló ami nálam estig elmenne egy töltéssel legjobb esetben is mint a P20 mire hazaérek 5-6 felé kéri a töltőt úgy, hogy reggel 6-kor húztam le. (3-4 óra SOT)
System wide dark mode miatt már megéri majd.
-
jeni
félisten
A sorozatos 8.1.0 -ra való visszatérés miatt,lehet már érdektelen lesz-e az android 10 eljövetele?
Mert tutira veszem,hogy az csak tessék lássék alapon lesz megcsinálva és nem teszik bele a szívüket a gyártók! -
punky10
addikt
válasz
v.attis #4366 üzenetére
A P20 kiadásának idején a Huawei SuperCharge szabványának a plafonja 22,5 W.Ez nagyjából QC 3-as sebesség.Ezt a 22,5-öt tudja a gyári is.Ha az ujabb Huawei telefonok újjab szabványu SuprCharge töltőjét használod,akkor sem fog gyorsabban tölteni,mert a telefon vezérlője csak 22,5-öt enged.
A nem Huawei szabványú QC 3-as töltők ráadásul csak sima töltőként működnek. -
v.attis
őstag
Használ valaki a gyári töltőnél erősebbet, gyorsabbat?
Alapjában véve gyári töltő mániás vagyok, mindig mindenhez azt használtam eddig, csak kíváncsi vagyok lehet-e jobb ami már most sem annyira rossz... -
SFAkos
aktív tag
válasz
Mr.Wiking #4361 üzenetére
Ezt nem tudom, de én inkább a Google Pay-t választanám... :) Az elvileg idén elérhető lesz itthon is. Apkmirror-rol fel tudod telepíteni most is (play-ben nincsen még), viszont az nfc fizetés nekem nem működött vele amikor utoljára próbáltam. (Revolut és otp kartyanal) De netes fizetéseknel jól működik, csak cvc kódot kell írni.
-
janeszgol
félisten
válasz
zvolite80 #4362 üzenetére
Természetesen. A nekem linkelt (4344) weblapról feltettem a Hisuite-t a számítógépre. Elindítod, és összeboronálod a telefonnal (rádugod a telót, telón telepít, engedélyt adsz, kódot beírsz, ezt mind mutatja majd a PC-s program).
Ha ezekkel mind megvagy, akkor a rendszerfrissítés opció, majd a korábbi rendszer. Csak egyesével tudod visszatenni! Én 9.1-en voltam, akkor EMUI 9 lett, majd megint az egész, és akkor az EMUI 8.1-et (Android 8) kínálta fel, és azt tettem fel. Tovább nem mentem, nekem ez is jó. Nem tudom, hogy meddig lehet visszamenni. -
Mr.Wiking
tag
Azt nem tudja esetleg valaki, hogy mikor lesz a huawei wallet elérhető úgy Magyarországon, mint az Apple pay? Egy darabig nem is engedte megnyitni az alkalmazást. Mostmár engedi, azonban csak ajándékkártyát, klubkártyát lehet hozzáadni. 😂
-
Palapo
aktív tag
-
janeszgol
félisten
válasz
janeszgol #4355 üzenetére
Sikerult visszatennem a 8.1-et. Hasznalat kozben ugy erzem, hogy en vagyok a telo ura. Nem zarogat be semmit, nem fagy. Vegre visszakaptam a telefonom.
Lehet hogy a 9.0 is megfelelt volna, mivel van ilyenre frissitett eszkozom is, de a 8 az igazi nekem. Meg tesztelem, de remelem minden okes lesz. Ha igen, orokre ezen a verzion marad. -
Palapo
aktív tag
Sziasztok!
Anyósomnak van P20 telója és panaszkodik,hogy nem működik az értesítő LED-es fény.
Nekem is Huawei telóm van,csak Mate10Pro,gondoltam pikk-pakk megoldom.
Belemásztam a beállításokba.
Beállítások - Értesítések - További értesítési beállítások - Villogó fény : Itt bekapcsolva.
Ennek ellenére nem működik.
Csináltam olyat is,hogy:
Beállítások - Alkalmazások - Alkalmazások - Messenger - Energiafogyasztás részletek - Alkalmazás indítás - Kézi kezelés
Ennek ellenére nem működik az értesítési LED.
Azért is lenne fontos,mert anyósom hallássérült,így látná,ha jött üzenete.Köszönöm előre is a segítségeteket!
-
shifty!
senior tag
válasz
janeszgol #4345 üzenetére
Nekem a múlt héten még feldobta a backroll lehetőségét.
Amúgy meg a gyári, nem összetákolt sötét módot várom tőle, és a kultúrált akkumlátor időt.
EMUI 8 alatt meg am nem volt wireless Dolby hangahtás, és mint BT fejhallgató használó, nagyon zavart hogy nem tudtam beállítani hangprofilt, szóval még egy ok, amiért nem mennék vissza már.
-
jeni
félisten
válasz
janeszgol #4343 üzenetére
Elvileg vissza mehetsz a 8-ra még. Olvass vissza a korábbiakra.
Ha jól emlékszem alapból a legkorábbi 9-re kell menni és onnan tudsz ugrani majd a 8-ra a HUAWEI Hisuite progival
Még mindig a 8-s van a párom telóján. Mindent kizártam,hogy a frissítést ne tudja elindítani.
Viszont kérdéses a 10-re ugrás esetén milyen is lesz az? Sebtiben összerakott valami? -
Mr.Wiking
tag
Sziasztok! Nem tudjatok esetleg, hogy a P20-ra mikorra várható az android 10/emui10?
Márciusra ígérték, es mar mindjart vege a márciusnak.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Hieronymus #4337 üzenetére
Már várom mikor jön a hardveres limitációk miatt nem kaptunk lópikulát se szöveg, P8, H8 mindig ez jött ilyenkor igaz utóbbi kapott nagy nehezen Oreot de milyet....
-
-
v.attis
őstag
Videóhíváskor van egy fura visszhang szerű elmosódás a másik oldaltól jövő hang esetében. Szintén Huawei valamint Samsung mobilokkal beszéltem. Engem jól hallanak, de én nem hallom tisztán őket. Mintha két hangsáv jönne néhány miliszekundum csúszással. Viber és Duo esetén egyaránt. Ez mitől lehet?
-
er2es
tag
Csúszni fog sajna
-
jeni
félisten
válasz
sesshou #4322 üzenetére
Ha rossz a teló akkor abban az esetben 99%,hogy főpanel hibás az meg 75000Ft felett van az ára amennyiben nincs róla számla vagy érvényes garancia papír!
Így szükséges az igazolás az eredetéről amit a tulaj tud beszerezni a Vodafone szolg. tudtommal ez 1500Ft.
Ha le van tiltva a teló a hálózatról akkor semmit sem tehetsz csak a valós tulaj teheti meg,hogy rendezi az adósságát a Vodafone felé.
Minden más esetben csak és KIZÁRÓLAG FIZETŐSBEN JAVÍTHATOD meg! -
szemesi69
addikt
válasz
sesshou #4320 üzenetére
Üdv! Gari papír kell, de ezt mint írtad már megerősítették. Azt elméletileg az előző tulaj tudná kérni a vodától, neked nem fognak adni.
Elsőként próbáld másik sim kártyával, ha azzal jó akkor sim csere. Ha másik simmel is csinálja, lehet hardveres hiba ezért kellene gari papír, rosszabb eset, ha az előző tulaj nem fizetése miatt korlátozzák, akár le is tilthatja a szolgáltató. -
sesshou
senior tag
Mi a helyzet akkor ha van egy p20-am ami 2021-ig garis hicare szerint de nincs meg hozzá a garancia levelem ?
Vodafonban vásárolta az előző tulaj és azt mondta hogy nincs meg a garis papírja de hicare alapján garis. Viszont ma hívtam egy huawei experience store-t (mert az volt nyitva) és azt mondták papír nélkül nincs garis javítás.
azt csinálja a telefon hogy lehet vele mobil netet használni de nem tudnak hívni és ha én hívok akkor eldobja a hálózatot
Előre is köszi a válaszokat.
-
Dino69
aktív tag
Tegnap váltottam P30 Pro ra, ott már megvan a 10-es droid, de nem estem hasra tőle.
Viszont az akksi parádésan alakul, mert tegnap vettem le este 7 kor a töltőről, és most 30% on van, 7 órás SOT-tal.. -
shifty!
senior tag
EMUI 10 frissítés jelentkezett már valakinél? Márciusra igérték, oké, hogy még az eleje van, de akkoris...
-
winhate
őstag
válasz
winhate #4314 üzenetére
Le is tesztelem most.
Tokeletesen mukodin wifi n !
Semmi fele otvar driver nem kell hozza , hisuite -t el lehet felejteni egy rakat fos
Minden muxik benne meg hivas is tudok inditani.Telefonkony , hivaslista , sms mindent menteni lehet !
Telefonok kozotti adatok mozgasat mindeg ezzel csinaltam.
(pl sony e. w995 - androidos szutyok )
Sms t nem teszteltem (fizetos) ,de hivasinditas megszakitas stb muxik minden.
Filekezeles is mukodik hibatlanul igza nem táltos sebesseggel. ( arra ott van az FTP verhetetlen wifin ! )
-
v.attis
őstag
Sziasztok!
Windows 10 alatt, Vodafone Redes telefont használtok összekapcsolva bármilyen módon?
Nagyobb mennyiségű smst kellene kiküldenem és gondoltam egyszerűsítem a dolgokat, elvégzem számítógéppel a feladatot.
A windows "csatolt telefon" szolgáltatásával látszólag elment az sms, de a telefonon ennek semmi jele, el sem menti a telefonra. A HiSuite meg el sem küldi, ha rá nyomok a küldés gombra nem történik semmi.
Ami a legjobb, hogy nem a névjegyzékből kellene a számokat kiválasztani, hanem beírnám egy listáról, mondjuk pontosvesszővel elválasztva, vagy ilyesmi.A feladat az lenne, hogy közös képviselő vagyok és a tulajdonostársaknak kellene egy üzenetet küldenem. Mindenknek ugyanaz a szöveg, de nem szeretném felvenni őket a telefonba, mert kb 300 tulajdonosról van szó 5 épületben. Ha nem muszáj, nem írnék bele mindenkit a telefonomba.
-
punky10
addikt
Esetleg meg lehet próbálni,hogy a jelzett Play-es alkalmazások frissítését gyorsan engedélyezni,lefrissíteni,majd újraindítani a telefont.
Néhány oldalon ezt írják megoldásként.
Én nem tudom most kipróbálni,nekem nem merül jobban,igaz,a múlt héten frissítettem az alkalmazásokat is. -
DjShockh89
tag
Mit lehet tenni a fennálló problémával szemben?
-
Nagyfejű
aktív tag
válasz
DjShockh89 #4309 üzenetére
Ugyszintén jobban merül....
-
Lacusch69
tag
Hali! Másnak is nagyon merül a 380-as óta, vagy csak én vagyok ilyen "szerencsés"?
-
SFAkos
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudjátok miért nem találom play áruházban az android autot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nem annyira pró, mint a háromkamerás csúcsváltozat, nincs OLED kijelzője és sztereó hangszórója, viszont esztétikailag barátságosabb, nem mellesleg pedig jelentősen olcsóbb annál.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Netfone
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Motoros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest