- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
TannerHUN
aktív tag
A belső tároló gyorsabb, mint a külső kártyák sebessége. Tehát ha tesztelitek, mert a sebességre vagytok kíváncsiak, akkor ne az sd kártyát teszteljétek, mert ott nagyon eltérőek a sebességek. Ha jól értelmeztem a tesztetek lényegét, mert csak gyorsan átszaladtam felettük.
Szóval egy fotós sem olcsó kártyát fog a DSLR-be venni, hanem gyorsabb, ergo drágább kártyákat, amivel gyorsan rámentődnek a képek. De ez csak egy példa.
-
TannerHUN
aktív tag
Igen, telefonnak még mindig jó, de sajnos másra már nem igazán. Ezért is lenne a váltás. A hangszórója nekem is be-be recseg, amikor valami éles vagy mély hang jön át rajta. Egy ismerősöm morgós hangját pl abszolút nem hallom normálisan.
Ezen felül meg már csinál érdekes dolgokat néha. De összességében elmegy.
alberttt - Én gondoltam, hogy valamelyik munkatársuk rontotta el a szerkesztést valahol. Volt már ilyen, csak otthoni szolgáltatás terén. Bár azért az eléggé leromboló, hogy az előrendelőknek nem lett olcsóbb, csak ajándékcsomagot adnak hozzá. De egye fene, ha nem hozzák a csomagom, akkor személyesen is meg tudom és remélem nem csak elméleti szinten venni a telefont. Még mindig jobb, mint ha a P9-et kellene megvenni.
Maotun - A NAND flash gyorsabb, így próbáld ki úgy.
-
smiti
veterán
Majd arra leszek kíváncsi, hogy a ballagási akcióban benne lesz-e?
-
skt
tag
Sziasztok!
Van itt olyan esetleg akinek nincs szuksege a telefonhoz kapott ajandekdobozra? Sajnos en lecsusztam rola -
mentos
tag
válasz
TannerHUN #525 üzenetére
Az mekkora király teló volt! Ha 2-3 évesen nem még tönkre a hangszórója szerintem még nekem is az lenne
Imádtam azt a telót.
Tarhelyes mizériához majd holnap csinálok méte9ről 1 tesztet h legyen hasonlítási alap.Amúgy Aida vagy vmi hasonló profi nem ír ki ilyeneket h mi a hardver?
Telefonokban nem vagyok otthon ilyen szempontból. -
badxgirl
aktív tag
Azt ugye tudjátok hogy amit ti nézegettek az nem a ram sebessége? Szerintem az a belső tárhelyet nézi.
Még az is lehet hogy memóriakártya kutyul be ha így van...
Csak azért írom mert többen ramot írkáltok, meg ddr3 ddr4-et de ez a program "storage benchmark" azaz tárhely... -
Maotun
őstag
válasz
cicaslany86 #533 üzenetére
Nem rágom magam, és nem dőlök kardomba hogy nekem ddr3 jutott, az ügyfeles csaj csinos
legalább lesz miről beszélgetni.
tisztában vagyok, hogy nem cserélik ezért, jó telefon ez így is. -
alberttt
tag
Üdv az újaknak (is)! Legyen sok örömetek a telóban! Én is nagyon szeretem, tényleg szuper. Bár ez a RAM kavarás kissé megrendítette a bizalmamat a gyártóban.
-
cicaslany86
aktív tag
szia,
Ha bemennél feltétlen írd le a reakciótSzerintem nem foglalkoznak a témával, hisz ha jól tudom a 4gb ram-on túl nem volt reszletezve a dolog, igy nem hazudtak. Bosszantó, igy, hogy igy tudunk róla, de szerintem nagyon ne rágd magad. Gyakorlati hátránya nemigen lesz szerintem.
-
törölt tag
válasz
cicaslany86 #528 üzenetére
Azon leszek
Még a belakás, valamint a finomhangolás szintjén járok, de már szuperrealisztikumokban tudok róla nyilatkozni
Régebben voltak Huawei telóim, G500, G510, P6, de ezek régen, el is felejtettem milyen jó kis márka ez. A mostani Doogee X5 Pro után meg egy óriási előre ugrás, habár az sem volt egy rossz teló (kamera mondjuk csak szinte dísznek volt benne), de ez a P10 ég és föld minden tekintetben
-
djbelo
senior tag
Sziasztok! Sikerült végre nekem is megvenni a P10-et!
Még nagyon friss most lakom be, de nagyon jó teló,baromira tetszik! P8-ról váltottam, egyenlőre annyi, hogy tényleg nagyon gyors,s a mérete tényleg jó! Nem csúszik annyira mint a P8! (A Telekomnál tényleg elgurult a gyógyszer!)
-
Maotun
őstag
Üdv!
Eléggé bosszantó ez a RAM ROM keverés a Huawei.-nél.
Lehetett volna jelölni p10 L (low ram) p10 s (speed ram) ...Nem korrekt hogy ugyanazért
A pénzért van akinek gyorsabb van akinek lassab jut.
Azért ha valaki érti az új kelta nyelvet rákérdezhetne erre a gyártónál e-mail, vagy hi-care.
Szolgáltató mit lépne bevinném garanciázni mert lassabb mint a cimbora P10-ese.
Lehet holnap beviszem, nekik.Ráérek ugyis szar idő van. -
madd dogg
senior tag
NA. Egy szakmai kérdés. Hogyan tudom beállítani, hogy a FB profilképeket szinkronizálja a névjegyekhez? Messenger fiók társítva, szinkronizálás elvileg aktív. Mégsem látom.
-
törölt tag
Sziasztok, 1 órája én is beléptem a táborba
Eredetileg 3 hónapja még P9 volt tervben, de mivel csak most 14-én járt le a hűségesküm a Vodánál, így elég anyag gyűlt össze a P10-ről hogy képbe kerüljön. Ráadásul a P9-hez képest csupán 15.000ft-al drágábban tudtam kihozni kiemelt ügyfélként (P9 = 35.000ft, P10 = 50.000ft).
És igen, a Voda közvetlen a Huawei beszállítójától kapja a készüléket, s tok is van a dobozba csomagolvaRáadásul most minden tartozékot (ha együtt veszed a P10-el) 15% kedvezménnyel adnak hozzá, legyen az okostok, szelfibot vagy memkari.
Egy nagy piros pont a Vodának
S mivel aktívan fotózom, remélem fotós képességei terén tudok majd nektek infókat, tippeket, trükköket szállítani, ha kicsit már összeismerkedek a telóval -
TannerHUN
aktív tag
válasz
Richie86 #524 üzenetére
Köszönöm előre is!
Május 1 lesz egyébként.
Pont ugyan ezek miatt választottam a P10-et én is.Na meg természetesen nem vagyok egy sűrűn telefont cserélő ember. Jelenleg egy Samsung Omnia-val vagyok lassan 9 éve, úgyhogy rám nem lehet azt mondani, hogy nem használom ki az idejét.
Remélem is, hogy összejön. -
Richie86
senior tag
válasz
TannerHUN #523 üzenetére
Nem tudom pontosan mikor lesz a szülinapod, de Isten Éltessen
Reméljük a legjobbakat. Naiv vagyok, de remélem hogy ez csak vagy valami tévedés, vagy pár héten belül rájönnek, hogy lejjebb kell venni, mert ez nem normális ez az új árképzés erre a telóra. Nézegettem a P9-et is, az is tetszene, de pont amiatt akartam inkább az újabbat, mert a P9 már tavaly is némileg lemaradt teljesítményben a többi flagshiptől, meg jobban szeretem elöl az ujjlenyomatolvasót... Úgyhogy ha marad ez az árazás nem tudom mit válasszak helyette.ORCA58: valóban az új rendszer elmebeteg
-
ORCA58
addikt
válasz
Richie86 #521 üzenetére
Én is verem a fejem a falba
Gyereknek akartam venni kb 1 hónapja 3500 ft-os előfizu mellé egy Y6II compact telót 15 000 körül volt, és mikor el akartam intézni, szembe találtam magam az új idióta szisztémával.
Ráadásul a 2 előfizum egyike lejár, és csak T - boltban tudom meghosszabbítani április végéig, ha a régi rendszer szerint akarom. Telefon biztos nem jár már mellé kedvezményesen.
-
Richie86
senior tag
Ezt ecseteljük már jó pár hsz óta. Megbolondultak egyébként is, mert előrendelésben 60-70 ezerrel olcsóbb volt.
TannerHUN: úgy értettem, ahogy írod
Május 14.-én lesz a dátum amikor először hosszabbíthatok, mert 08.14.-én jár le a hűségem
Mindegy ha így marad nézek majd másik telefont, sajnálom mert megtetszett, de ez van
-
TannerHUN
aktív tag
válasz
Richie86 #517 üzenetére
Én régen Telekomos voltam (otthoni szolgáltatások), de nekem engedték, hogy 3 hónappal a lejárta előtt hosszabbítsak. Ez azért eléggé érvágás, hogy 1 hónappal a lejárat előtt nem lehet telefont kihozni és hosszabbítani az előfizetést, mint meglévő ügyfél.
De ha nekem nem hozzák időben, akkor lehet megmarad neked ez az egy. Nézd azért a jó oldalát. -
ORCA58
addikt
válasz
Fehercsoki #512 üzenetére
Látom megint fent van a P10.
Ehhez adjál hozzá 12000 Ft-ot, mert ennyivel drágább az előfizetés, ha telefont is veszel. Pontosan telefon nélkül ennyi kedvezményt kapnál.Jelen esetben a 3000 Ft-os előfizetés estén teljes áron 249 943 FT
kapnád, mert csak 12 000 Ft a kedvezmény, pont annyi amivel drágább az előfizetés. A bolti ár 200 000 vagy alatta van!
Hiába részletfizetés, ha a felár (kamat) ami szerintük nincs 49 943 FT!Egyáltalán nem éri meg náluk telefont venni!
Itt van néhány példa számítás!
[link] -
Richie86
senior tag
válasz
TannerHUN #511 üzenetére
Hát nem tudom hogy mernek ilyet tenni... Edigital-nál, MM-nél is 200.000... Még ha annyiba kerülne akkor OK. De hogy előfizura hűséget vállalok és úgy 230.000?
Na neeeemmm. Szerintem látni fogják ők, hogy a mai naptól visszaesik jelentősen az eladás. Még részletben sem vagyok hajlandó ennyit fizetni érte, amikor a hivatalos induló ára 200.000.
Fehercsoki: annyiért korrekt! És az a reális ár, úgy hogy az ember fia més 2 évre hozzájuk is köti magát! De ez a mostani horror ár, azt hiszik most van ápr.1?
-
Fehercsoki
aktív tag
válasz
Richie86 #509 üzenetére
Ennyit valóban nem ér, én 168 ezer forintért rendeltem ajándékcsomaggal együtt (3000 forintos előfizetéssel), 200 felett már inkább S8.(bár abban több dolog nem tetszik, talán csak a kamera és a vízállóság ami miatt jó választás lehet a P10 helyett, de nem olyan nagy a kamerák között a különbség) Tekintve az áremelkedést és azt, hogy az S8 ára is fentebb mehet megjelenés után remélem hogy megérkezik a telefonom...
-
TannerHUN
aktív tag
válasz
gunner93 #504 üzenetére
Nekem a mai ügyfél szolgálatos azt mondta, hogy az egy dátum, hogy mikortól szeretném a telefont megkapni.
Tehát valószínűleg ahogy mondta "csúszni fog egy kicsit". De remélem nem sokat...
Richie86 - Szerintem egy átlag embernek még megéri részletfizetéssel. Nekem legalább is. De a Plus ára már nem, főleg frissített árakkal.
-
vasi89
őstag
válasz
Fehercsoki #401 üzenetére
-
Elementh
aktív tag
Konkrétan 67ezerrel drágult meg a telefon egyetlen nap alatt, ajándék nélkül. Ezt 12ezres kedvezmény mellett néztem.. Eddig befutó volt a telefon,most erős kérdőjel...
-
kadam01
újonc
válasz
Fehercsoki #489 üzenetére
Én ugye 6.án rendeltem, és ma kaptam meg, egy órája hozta a futár, mindjárt futtatok egy benchmarkot hogy nekem milyen jutott.
-
-
Richie86
senior tag
Hát elég durva! Pláne hogy az MM-ben 200.000.... Itt valakinek nagyon elpattant az agya a T-nél. Előrendelésben ugyanazzal a 7000-es előfizuval valami 165.000-et mutatott.
Meg hogyhogy nincs részletfizetési opció ennél? Random bármelyik másik készülékre megyek annál meg opció...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nagyon jól sikerült a Huawei új, kompakt csúcsmobilja, az előd eleve nagyon magasra tette a mércét, a változások pedig olyan pontokon érkeztek, ahol szükséges is volt.
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest