Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen egeret válasszak?
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
batka460
csendes tag
Az előző telómra sajnos nem sokat vigyáztam (Galaxy S5) és szana szét volt verve ütve kopva, most megfogadtam, hogy erre vigyázni fogok
Vettem rá egy ilyen gyári Huawei tokot: [link]
A sarkait teljesen jól védi nagyon patentul áll rajta, ez a szövetes cucc teljesen bejön, nem csúszik le sehonnan az üveg hátlap miatt, tokon keresztül is fel lehet venni ha hívnak a fekete részen át kiíírja a hívó felet és anélkül fel lehet venni, hogy kinyitná az ember a tokot, a fekete részen is érzékeli az érintést. Elsőre nagyon tetszik.
Meg a biztonság kedvéért ebayről rendeltem rá egy 2.5d fóliát biztos ami biztos
: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest