- 3DMark (2013) eredmények
- Házimozi belépő szinten
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- OLED monitor topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wilk919
csendes tag
Nálam ezek vannak folyamatban. Ha megérkeznek, akkor majd megírom, hogy milyenek:
Full Coverage Soft TPU Front/Back Screen Protector Film from Ebay
3pcs/lot High Clear LCD Screen Protector from Ali
illetve
2.5D Premium Tempered Glass Screen Protector Full Cover from Ebay
-
flash-
veterán
sima fényes fólia p10-lite ra valahol van pesten ami bevállt?
nem tudom hogy ez a Mobile Outfitters-es megéri -e.. (elől hátul 8000ft...kicsit sok nem??)
-
Lalolib
csendes tag
mizoli, kcsa köszönöm a segítséget!
-
Kzohun
tag
Üdv mindenkinek.
Kérdés: Nekem ma reggel kiírta a play, hogy a többek között a messengerthez jött új frissítés és frissítettem is. Azóta nem működik rendesen. Ahogy elkezdek benne írni, rögtön kidob az alkalmazásból. Látni látom aki ír de válaszolni nem tudok mert kidob belőle.
Másnál valami tapasztalat? Szar volt a messenger frissítés ?
-
baltamas
csendes tag
Hogy a manóba lehet kikapcsolni üzenetírásnál, hogy a google ne tegyen javaslatokat a következő szóra. A régi huaweiemnél is nehéz volt kilőni, de ott a beállításoknál legalább volt olyan, hogy "nyelv és beviteli", ahol nagy nehezen ki tudtam kapcsolni, de itt nem találok semmit.
-
törölt tag
-
Lalolib
csendes tag
Bocsi a kissé amatőr kérdésért, de így hatvan felé már nem könnyű ezeket az újdonságokat kezelni. A kérdésem csupán annyi, hogy be lehet-e állítani valahol, hogy a gmail-s leveleimből ne csak az "elsődleges" levelek érkezéséről küldjön "riasztást", hanem a többi kategóriába sorolt levelekről is. Köszönöm.
-
Wilk919
csendes tag
Ez a Spigen fólia elég passzosnak tűnik. Kár, hogy sehol nem találok eladó példányt belőle.
-
kcsa
veterán
MHL kábelre gondolt szerintem.
De csodálkoznék ha menne.
-
karcsi42
csendes tag
Sziasztok!
Lehetséges micro hdmi kábelen keresztül a képernyőt tükrözni tv-re ezzel a telefonnal? -
ORCA58
addikt
Én ebben nem hiszek. Ha 100%-os egyforma lenne minden kijelzőnek a lekerekedő (2,5D) széle, talán tudnának rá gyártani, de mivel nem az, még ha csak tizedekkel is eltér, már nem lehet. Legalább is sorozatban nem. Az egyedi meg drágább lenne mint a teló.
Mind tudjuk, ezek nem csak a legszélén görbülnek, hanem már jóval beljebb elkezd eltérni a sík felülettől. -
espi38
őstag
Sziasztok!
Ezt találtam az ediginél állítólag ez teljesen lefedi a kijelzőt:
https://edigital.hu/vedofolia/log-edzett-uveg-kijelzovedo-folia-huawei-p10-lite-keszulekhez-p489620 -
perdan
újonc
Sziasztok, tudom, hogy bőven volt már szó az üvegfóliákról, de most mégis egy ehhez kapcsolódó kérdésem lenne, erről az üvegfóliáról valakinek véleménye/tapasztalata [link]
Mennyire strapabíró?
Mennyire illeszkedik a telefonra (mennyi mm-es eltérés)?
Rendesen rátapad-e a telefonra? -
gabenh
tag
Sziasztok, a telekomos P10L tényleg független, mert azt olvastam.
A Vodafones is az lehet? -
Wilk919
csendes tag
Üdv!
A Telenor forgalmazza kék színben? Telefont tojik felvenni a békéscsabai képviselet, egy "bocs, de olyan nincs"-ért meg nincs kedvem 50km-t kocsikázni.
-
-
matex
aktív tag
Ígértem, hogy jelentkezek.
Minden akkori programot visszaraktam, ami a probléma előtt fent volt, és a gyári adatok visszaállítása óta minden rendben van. Például: [kép]
Hogy mi okozta, az sajnos nem derült ki, de rendesen beragadt valami program beállítás.Meg vagyok elégedve a készülékkel, eddig az alábbiakat tartom negatívumnak:
- a vaku (lámpa) fényereje, azt valahogy nagyon lespórolták
- a valóban mikroszkópikus, halovány értesítésjelző ledAkkumulátor feltöltéskor hiányolom, hogy jelezze, hogy feltöltött. Beállítás kérdése?
-
ORCA58
addikt
-
-
-
JoseGee
tag
Nekem 2 hete van még a P10L és nagyon megszerettem. Az előző telefonomat összetörtem és felajánlottak helyette hármat amiből választhattam. Helyszínen gyors MA teszt olvasás és meg is lett a nyertes
Az előző telefonom mindenben jobb speckójú volt és mégis a P10L-t érzem jobb választásnak, az EMUI-t már nem is említem, nagyon bejött. De végső soron a döntés a tiéd.
-
juuzer
addikt
válasz
sfdrakex #546 üzenetére
Igazatok van, sorry
email, telefonálás, netezés + kis fotó meg zenehallgatás
Igazából nekem is mindegy lenne, csak ami viszont nálam fontos lenne, hogy ha a fő telóm valamiért szervízbe kerülne akkor addig ne legyek meglőve azzal, h bitang lassú a telefon. (Mint anno a Doogee X5-nél volt ez.) Igazából csak ezért agonizálok, hogy pl megéri e a plusz pénzt a p10 lite.
-
sfdrakex
nagyúr
Neked kell tudnod, hogy mire akarod használni és arra milyen hardver elég. Tesztek vannak minden készülékről. H valaki azt írja neked vedd a P10 Lite ot, de neked még sem jön be akkor meg majd szidod, miért ajánlotta azt a "szart", közben azt se tudjuk, hogy másod telóként mire mennyit hogyan használod.
-
mizoli
addikt
??
És egyik topikban sem válaszoltak? Vagy nem hitted el a válaszokat?
Az egyéni szempontjaid alapján hasonlítsd össze a telefonok specifikációit (itt egymás mellé tudod tenni őket) , olvasd el a róluk készült teszteket, pl. itt a mobilarénán, és azt vedd meg, ami neked a legjobban megfelel.
Az üveg hátlap pont olyan, ahogy leírták.
Csúszós. -
juuzer
addikt
Sziasztok!
Feltettem már több Huawei-es topicban is a kérdést. A P10 lite mennyivel jobb választás mint a tavalyi P9 lite vagy esetleg a Honor 8/Huawei P9? Utóbbi 2-vel az a gondom, hogy flagshipek és erős proci van bennük és elég bőven az S7-et naponta kétszer töltenem.
Másodtelefonnak kéne leginkább, a fő telefonom egy Samsung Galaxy S7.
-
-
punisher1
aktív tag
válasz
Zsocy155 #534 üzenetére
Na meglett a megoldás,nyomtam megint egy restartot erre feljött egy ablak kiirta,hogy a telefon súlyos hiba után állt helyre amit a nova launcher okozott ajánlatos a program eltávolítása a telefon stabil működése miatt.Kiválasztottam az eltávolítás gombot és az ikonok egyből az adott téma ikonjait használta.Mi baja a novával nem tudom.
-
Zsocy155
őstag
válasz
punisher1 #529 üzenetére
Nekem eddig rendben csinálta témacseréknél.
Mondjuk én a Huawei themes managert használom. -
punisher1
aktív tag
Valaki próbált már témát rátenni nekem az ikonokat nem akarja megváltoztatni nem jöttem eddig rá mi az oka.
-
Dominator
aktív tag
Sajnos megvolt a kijelző felavatása pár napja, úgy fél méterről esett pofával a betonra. Az eredmény elég jó, minden védelem nélkül is csak 1-2 nagyon apró karc lett rajta, azokat is csak vakító napfényben, bizonyos szögből lehet látni. Egyébként pedig rendszeresen farmerzsebben van hordva, semmi egyéb karc nincs rajta. Kell egyáltalán fólia, üveg?
-
mizoli
addikt
Esetleg jött valakinek frissítés?
Független C432 -re semmi.
Jelenleg B102 van rajta, LX1A telefon. -
-
flash-
veterán
na srácok megrendeltem a AP08Q Huawei power bankot, ha megjön akkor írom a tesztet róla
-
goldisse
újonc
Sziasztok! Olvasgatom már egy ideje a fórumot, de még mindig nem tudtam dűlőre jutni. Egyik napról a másikra behalt a G7-em és most új telefon után keresgélek középkategóriában. Szerintetek melyiket érné meg jobban megvenni mindennapi használatra, a P10 Lite-ot, vagy a P9 Lite (2017)-et? Előre is köszi!
-
mizoli
addikt
válasz
Zsocy155 #513 üzenetére
Szerintem egyre gondolunk. Csak ahhoz, hogy alulról felhúzd, a zárképernyőn kell lenni.
Amit "kcsa" kolléga írt a Mate7-ről, valóban kényelmesebb megoldás, adja magát.
Ez persze nem jelenti azt, hogy a P10Lite kétféle megoldása rossz lenne, vagy nehezen lehetne kivitelezni, csak nem olyan kényelmes .Túlzás volt részemről a "bonyolult" szó.
-
kcsa
veterán
Nektek működik, illetve van egyáltalán QR olvasó funkció a kamera appban?
Mate7-ben volt: kamera appot megnyitva, qr-re irányítva már olvasta is. Ebből kimaradt volna?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged