- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
292-es frissítés reggel érkezett, csak novemberi security update.
-
Predator2
addikt
válasz
ANDROID??? #1041 üzenetére
Ő lenne az:
Innen vettem hardverapróról.
-
Predator2
addikt
válasz
ANDROID??? #1039 üzenetére
2.5d-s, vagy mire gondolsz pontosan?
-
Predator2
addikt
Helló
Üveg fólia (de utálom ezt a szót, egy üveglap hogy lehet fólia?) felhelyezés előtt a gyári fóliát le kell szedni? Maradhat is akár?
THX
-
bsh
addikt
ez igaz, de én pölö azért (is) cseréltem telefont, mert már régi android volt rajta amit sok szoftver nem támogatott, így nekem fontos szempont volt, hogy minél frissebb rendszer legyen és minél hosszabb ideig kapjon támogatást, hogy ez ne forduljon elő. mikor utánanéztem, akkor ennél a telefonnál sok-sok helyen, még hivatalos huawei oldalon is, írták, hogy igen, ez majd kapni fog android 11-et. oké, akkor megvettem. erre mi lett? izé, nem android 11-et, hanem emui 11-et... ja de az ugyanaz, mert az emui 11 az android 11-en fut! ja... nem. emui 11 az lesz, de marad az android 10. aztán meg végül már az emui11 sem volt biztos... és úgy érzem, át lettem b*szva. és a huawei meg senki sem igazán törekszik arra, hogy egyértelművé tegye ezt a dolgot, mert most csak egy információs káosz van e körül...
-
bsh
addikt
-
mézi
csendes újonc
Na meg jót a Novemberi biztonsági frissítés
[kép] -
Zοltta
senior tag
Sziasztok Nova 5T hogy áll frissitésileg ?
a jelenlegi Honor Playemen ez halott ügynek tünik már , és ez a telo lesz az új jövevény
Emui updatere gondolok ,hogy meg e kap mindent esetleg
köszi!
-
RicsiSuly
aktív tag
Csak személyessen lehet majd lemondani.
-
Timeola
aktív tag
Sziasztok! Tudom még van idő, de azért érdeklődnék.. Lassan - lassan letelik a Tkomos 10 hós akciós Nova 5t előfizu.. nekem konkrétan 01.20- án. Tudnátok ebben segíteni, hogy működik? Csak személyesen lehet majd bemenni és felmondani vagy ezt majd telón keresztül is lehet intézni szerintetek? Tőlünk kért előleget is, telónként 29500 - 29500-at /amit elvileg nem von havidíjként/, így nyilván ez a része is érdekelne, hogy működik a visszafizetés? Volt valakinek konkrétan már ilyen? Nagyon szépen köszönöm ha tudtok segíteni!
-
bepken
veterán
válasz
Predator2 #1023 üzenetére
én aliról rendeltem anno, de itthonról is beszerezhető kicsit többért (viszont aliról szerintem most jó ha februárig megjön valami...)
üveggel kapcsolatban tényleg nem tudok nyilatkozni. illetve csak másik telefon kapcsán szerzett tapasztalatomat tudom megosztani, miszerint utáltam. valahogy bizonyos szögből szivárványos volt a kép, fényerőből is elvett, érintése is rossz volt, ujjlenyomatot is gyűjtötte.
persze nem tartom kizártnak, hogy vannak sokkal jobb minőségű üvegek is, melyeknél ez mind nem merül fel. ha muszáj ilyet tenned rá, akkor sajnos ez van :/ -
Predator2
addikt
Köszönöm a választ.
Jó lesz a Nillkin Super Frosted tok, hol érdemes beszerezni szerinted/szerintetek?
A jelenlegi telefonom kijelzőjét megvédte az üveglap így szeretnék az újra is. Plusz a munkahelyemen le kell ragasztani egy spéci matricával a telefont, amitől a fólia folyamatosan feljönne.Abból volna esetleg ajánlott?
-
bepken
veterán
válasz
Predator2 #1021 üzenetére
Nillkin Super Frosted tokot használok mióta megvan a telefon, gyakorlatilag azóta hibátlan. el is határoztam, hogy többé nem szarakodok olcsó kínai tokokkal, amik fél év után szétmennek
ha kemény tok helyett inkább TPU tokokat preferálod, elvileg abban is jó a Nilkin, de én inkább a kemény tokot javasolnám. korábbi telefonom hátulját szétkaristolta a szilikontokba bejutott porszemcsék és kosz (ugye ezek a tokok tágulnak egy idő után és lötyög bennük a telefon)
fólia a gyári van rajta, teljesen karcmentes - ergo jó minőségű - mivel gesztusvezérlést használok, így a jobb oldala és az alja, kb 1 mm részen már kezd "gyűrődni", de nem válik fel még mindig. igazából ezt is csak fénynél lehet észrevenni, hogy egy picit megtöri a széleknél.
-
Predator2
addikt
Helló
Tokot és üvegfóliát/üveglapot szeretnék vásárolni a telefonomhoz.
Hol érdemes nézelődni? Illetve mely termék ajánlott?Köszönöm
-
ANDROID???
addikt
Bevált böngésző? Ne legyen nagy akksi igénye.. 🙄
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
cskamacska #1017 üzenetére
Volt az a nova ingyen is, én úgy húztam be.
-
cskamacska
addikt
Igen, ez 90000 forintos kártyás ár az újra előkukázott Nova 5T-n, és nincs egy fillér ilyenkor szokásos plusz árkedvezmény rajta, csak annyi a könnyítés, hogy a nulla leárazást 10 hónapos részletre is el lehet osztani.
Ez az év márciustól kezdődően totális és teljes katasztrófa volt Telekom telefon leárazások szempontjából.
Január elején kiszórták az S10 és S10e telefonokat száz-nemsok ezerért, február elején az A50, A70-es Samsungokat 50 és 70 ezer forintért, utána 50-ért szórták 10 hónapra a Nova 5T-t mint tudjuk
, és volt valami Honor 20 Pro akció is.
Mostani Balkán Friday-re a Oneplus Nord kaliberű "flagship killer"-eket kellett volna 100 ezer környékére vagy alá zakciózni, mint pl tavaly ilyenkor volt a View 20, meg a Honor 20, de ehelyett volt 90-ért A51, 120-ért A71, 80-ért P30 lite(lol), és a ténylegesen elérhető legnormálisabb ajánlat még az LG V50 volt 120-130 körül. Volt elvileg Oneplus 7T is 100 ezerért, hogy hány másodperc alatt fogyott el, azt nem lehet tudni.
-
mj1974
csendes tag
https://www.telekom.hu/shop/termek/Huawei+Nova+5T+Dual+SIM+6+128GB--HUA+NOVA+5T+DS+6+128GB++BLK?sku=jsku1754631795&contractType=newPrepaid&paymentType=FULL&preselectedTariffplanBundleSkuId=sku2070117
-
bepken
veterán
válasz
cskamacska #1012 üzenetére
én simán el tudom amúgy képzelni azt, hogy a legvégén még erősebben jön ki ebből az egészből a Huawei
-
cskamacska
addikt
Ez nekem is szemet szúrt. Ha ezt a véleményt egy Apple topikban olvasom, az teljesen rendben lenne, de pont egy kínai telefon topikjában?
FattyDove: "Ami nyugati szoftvert és technológiát használ"
Ja, hogy az angolszász-árja fehér manócskák at technológiát úgy szőtték meg, már évekkel ezelőtt, hogy a húzott szeműek még a rizsporos dzsunkáikon sem tudták elrontani.
Viszont Harmony pletykált kiadása elég össze-vissza lett, az elég abszurd lenne, hogy Honor 20-ra kiadják, de a vele azonos Nova 5T már nem kapja meg.
Persze ez még csak pletyka, lehet ez, meg a fordítottja is.
Én azt tartanám racionálisnak, hogy a Kirin 980-as telefonok mind egy szálig megkapják, ill a 710-es telefonokból minél több, hogy elősegítsék a rendszer terjedését.
Aztán lehet hogy a rizspor tényleg az agyukra ment, mert a csak HMS telefonok árazását is mérsékelni kellett volna, pont a HMS tűzzel-vassal terjesztése miatt, és ehhez képest követve a piaci trendet, még emeltek is az új telefonok árain. -
FattyDove
őstag
-
blakey
titán
Én már nem vagyok abban biztos, hogy Harmony OS-re vált. De ki tudja.
-
Cecevok
tag
Ha cserélném a P10-esem, gondolkodnék a Nova 5t-n. Mennyire para, hogy átváltana jövőre vakamikor a HarmonyOS-re? Attól még kap biztonsági frissítést?
Vagy, hogy kell azt elképzelni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ha valakinek már csak küllemre is nagyon ismerős a Nova 5T, az egészen biztosan nem az uniformizálódó mobildizájn trendek miatt van. Hanem mert ez a Honor 20.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest