Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
Hát galériából elindulnak e a videó lejátszások. Akár saját, akár letöltött videók. Mert nálunk sokaknál az van, hogy megnyitjuk a videót, ott van a lejátszó nyíl, de rányomva nem történik semmi, mintha csak egy fotó lenne. Fájlkezelőből lehet lejátszani csak a videókat. Valamint ha a legfrissebb Hisuite-re dugod a telót, akkor az update gombra nyomva kiírja e azt a hibaüzentet, h nincs internet kapcsolat. Mert nálam ezt csinálja. Ha a Honor 8-at dugom rá, akkor nincs ez a hibaüzenet.
-
Lackooo84
nagyúr
A hiba nálad lesz, én rányomok és jön rendesen. De feltöltöttem mediafire-re, ha valakinek az nem menne innen le lehet tölteni.
-
bepken
veterán
szerintem az emberek 90%-ának maximálisan megfelel egy ilyen fülhallgató
(nekem ugyen SoundPeats van nem QCY, de kb egy kategória)
megbízható a BT kapcsolat, nem szakadozik, minimális (de tényleg nagyon minimális) csúszás van csupán videóknál néha, rohadt gyorsan csatlakozik a telefonhoz, nagyon hosszú ideig bírja az aksi, és szerintem rohadt jó hangja van! -
hangyász2
aktív tag
9 éves tapasztalat alapján én meg bátran állítom, hogy nagyjából random. Hasonló esélyede van a frissítőnek, a HiSuite-nak, de akár az erecoverynek is, mint a Támogatásnak. Nem egyszer volt, hogy utóbbi nem találta, a Hisuite meg igen. Felesleges is ezen polemizálni. Jön, amikor jön, nincs benne rendszer. Legalábbis olyan nem, amit kis számú mintán bárki biztosan ki tudna jelenteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ha valakinek már csak küllemre is nagyon ismerős a Nova 5T, az egészen biztosan nem az uniformizálódó mobildizájn trendek miatt van. Hanem mert ez a Honor 20.
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest