Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
Ez nekem is szemet szúrt. Ha ezt a véleményt egy Apple topikban olvasom, az teljesen rendben lenne, de pont egy kínai telefon topikjában?
FattyDove: "Ami nyugati szoftvert és technológiát használ"
Ja, hogy az angolszász-árja fehér manócskák at technológiát úgy szőtték meg, már évekkel ezelőtt, hogy a húzott szeműek még a rizsporos dzsunkáikon sem tudták elrontani.
Viszont Harmony pletykált kiadása elég össze-vissza lett, az elég abszurd lenne, hogy Honor 20-ra kiadják, de a vele azonos Nova 5T már nem kapja meg.
Persze ez még csak pletyka, lehet ez, meg a fordítottja is.
Én azt tartanám racionálisnak, hogy a Kirin 980-as telefonok mind egy szálig megkapják, ill a 710-es telefonokból minél több, hogy elősegítsék a rendszer terjedését.
Aztán lehet hogy a rizspor tényleg az agyukra ment, mert a csak HMS telefonok árazását is mérsékelni kellett volna, pont a HMS tűzzel-vassal terjesztése miatt, és ehhez képest követve a piaci trendet, még emeltek is az új telefonok árain.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
- Autós topik
- Filmvilág
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- IPHONE 14 128GB FEKETE MAKULÁTLAN ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- SAMSUNG GALAXY S24 Plus 512GB/12GB Cobaltz Violet szinben, garanciával, üzletből
- Samsung S24 Ultra 5G 512G/12GB, Gyári Gari 2027. 06hóig, Üzletből
- iPhone 15 128GB gyári független megkímélt!
- IPhone 14 128GB gyári független akku 90% 100% hibátlan és gyári
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest