- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
RicsiSuly #1260 üzenetére
Ami már jogszabályellenes, mivel a termék nem bontható, így az egészre egységes jótállás vonatkozik. Ugye eddig 1 év volt a kötelező, azért adtak 1 évet (mivel a kötelező egy éven felül a gyártó szabta a feltételeket, így az akkura ők úgy gondolták, hogy nem jár a plusz gyártói jótállás), de már januártól ugye változott a jogszabály, nem adhatnak csak 1 évet rá! 100-250k között 2 év, 250k felett 3 év a kötelező jótállási idő.
-
-
Bibby
addikt
válasz
RicsiSuly #249 üzenetére
Nem tudom mit cisnálsz jól.
Mondjuk én számhordozással kértem, de az csak nem befolyásolja az előleget... nem különösebben zavar, de azért előleg nélkül jobb lett volna.Meg ez szenyaság volt tőlük, először direkt csak a feketét tették ki. Ha lett volna kék lehet inkább azt veszek én is.
(Ez pl tök érthetetlen, miért csak a lilára van ráírva hoy nova?) -
Bibby
addikt
válasz
RicsiSuly #207 üzenetére
Nem értem, mi az a "Telekom készülék kedvezmény"?
Hiszen persze hogy kedvezményes volt a készülék, azért vettük meg. Ez így azért elég vicces. Azt írnak oda amit akarnak.
Nekem volt egy chat ügyfélszolgálattal, ahol egyértelműen leírta, 10 hónap után felmondható.
Utólag meg módosítgatnak, visszamenőleg? -
jeni
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ha valakinek már csak küllemre is nagyon ismerős a Nova 5T, az egészen biztosan nem az uniformizálódó mobildizájn trendek miatt van. Hanem mert ez a Honor 20.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest