- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolka75
tag
válasz
KamuMazsola #538 üzenetére
Tudom nem mentesít a tudatlanágom
de ajándékba kaptam ezt a tabot és ez az első tabom nem értek hozzá az egészen pontos típus megnevezés az én gépemen Huawei mediapad 8.0 s8-701w akkor lehet hogy ez tényleg nem tud otg-n pendrivot kezelni vagy bármi mást?
azért ennek már alapnak kéne lennie szerintem
vagy csak nekem túl magasak az igényeim
bár teszem hozzá akitől kaptam az sem szakértő a tablet témában
de mostmár tuti hogy 9:00 útán felhivom a központi szerviz számát és pontosan megkérdezek mindent mit tud mit nem
másnem használom vágodeszkának
vagy így vagy úgy de ha már van kezdek vele valamit
-
Zolka75
tag
válasz
Mr. Nimbus #534 üzenetére
Köszönöm az én példányom nem LTE-s verzio de gondolom ez nem befolyásolo tényezö ,
De akkor holnap felhivom a szervíztsajna akár mit csináltam nem érzékelte sehogy sem
-
Zolka75
tag
Szevasztok segitsetek nekem kérlek kaptam egy ilyen tabot és az lenne a gondom hogy nem kezeli a pendrive-t
ez csak nálam jelentkezik vagy alapból nem kezeli a pendrive-okat? Köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huawei új, 8 colos tabletje több szempontból nagyon jól sikerült, de vajon mennyire fognak minket kinevetni, ha egy ilyennel telefonálunk az utcán?
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi
- OLED TABLET Honor MagicPad 2 (2 hetes vásárlás)
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest