- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
missz
tag
válasz Cingáriusz #3347 üzenetére
Nem lehet h hibás?
Én mára várom a készüléket, nagyon kiváncsi vagyok, főleg a kamerára, elsősorban a monochrome miatt választottam ezt... volt p9em is, sajnos eladtam, az igen korrekt képeket lőtt....de ha ez nem hozza majd azt a szintet, hat én sem leszek boldog....
"Csillagok hullnak, születnek újak..ès te messze jàrsz."
-
missz
tag
válasz heidrich #3475 üzenetére
Hehe, dettó Telekom és 7 plus után
Én délelőtt uzemeltem be, fel sem tudtam tölteni rendesen mert el kellett rohannom, azóta 10%ot merült
Én még nem frissitettem, ez engem is érdekel...
Ja s a fotózást elnézve, már amennyit gyors probalgattam, igenis szupernek tűnik, persze majd kiderül...
S ez a gyári (nemistudom milyen színű ,barna? Füst? )Tok...igen elegáns, nekem nagyon bejön..[ Szerkesztve ]
-
missz
tag
Kemény, hogy 20 óra alatt merült 20%ot...
-
missz
tag
válasz Szellem. #3640 üzenetére
én folyamatosan messengerezek, egyáltalán nem "eszi" a telefont, legalábbis vészesen nem mondjuk Facebook appom nincs, azt utálom...
más: én pedig azt vettem észre, hogy a csodaszép-tényleg az-gyári hátlapi tok úgy karcolódik mint a fene, persze nem baj, nyilván azért van, de ha nincs rajt 200 hajszálkarc akkor egy sem...egy hete van meg a telóm
frissítettem, az akksi jó, más hiba sem jött elő ezidáig...
a fényképező is remek"Csillagok hullnak, születnek újak..ès te messze jàrsz."
-
missz
tag
válasz Szellem. #3859 üzenetére
Én a 7 plust cseréltem le erre, sztem egy katasztrófa a 7+ kamerája... Anno a 3GS kb. jobbakat csinált, ()azt imádtam... A portré mód is egy nagy nulla, na jó, nyilván csak egy mobiltelefon, nem kell csodát várni.. De akkor is.. Nem mondom, h a mate9 kamera hibátlan, de sztem sokkal jobb.. A monochrome mód meg pláne, én konkrétan az miatt választottam ezt a telot... Persze barmelyikkel lehet monochrome-ban fotózni, de az nem olyan
Én szívesen néznek még képeket ha tesztek fel, nekem még nem volt túl sok lehetőségem értelmes képeket készíteni mióta megvan a telefon, majd talán a jövő héten...[ Szerkesztve ]
-
missz
tag
válasz thebear007 #3886 üzenetére
Sztem nincs rajta fólia.. Az enyém Telekom, zárt, bontatlan dobozban jött, a kamerán nem volt fólia.. Legalábbis nem látom h lenne
[ Szerkesztve ]
-
missz
tag
válasz pepetech #3892 üzenetére
Nekem van 80cm hosszú nyomatom is mobiltelefon fotóról... Igaz az egy Nokia 808al készült ... És szerkesztve is van, a fotó nem is adja vissza de nagyon frankó.. De anno még a 3GS - sel is csináltam kiállításra 60cm - es kasirozott képeket és azok is jók lettek
Akkor a mate 9 el is lehet bizonyára..."Csillagok hullnak, születnek újak..ès te messze jàrsz."
-
missz
tag
-
missz
tag
nem olyan rossz...
-
missz
tag
-
missz
tag
válasz Tav-Csoves #4062 üzenetére
Mi az a "bizonyos öt perc van hátra"??
-
missz
tag
Persze, ha így jó a link... Amúgy azért is jó sztem mert elég stabilan lehet benn fogni a telot, a gyári tok nagyon elegáns de csúszik..
[tok]Ez még a másik, ez még nem jött meg
[másiktok][ Szerkesztve ]
-
missz
tag
válasz Hevesjeges #4197 üzenetére
Simán a postás hozza ki, max bedob egy értesítést ha nem vagy otthon és ha megjossz atveszed de az időpontra ne adj amit írnak... Lehet h előbb jön lehet h később... Angliából nekem kB másfél hét alatt megjonnek a cuccok
[ Szerkesztve ]
-
missz
tag
válasz burkus1993 #4408 üzenetére
Nincs esetleg elmaradt szamla? Mert olyankor bevarjak mig befizeted
-
missz
tag
válasz Zsozsoka 74 #4422 üzenetére
Probaltam mindkettot...a fenykepekben jobb az s7e... sokat fotozom...mondjuk a mate9 monochrome modja hianyzik...az verhetetlen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest