-
PROHARDVER!
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyeklenyukk
csendes tag
Sziasztok!
Most mi a helyzet a Galileo műholdakkal? Mert három programból egy sem látja....
Ki milyen hívásrözítő progit használ? -
törölt tag
válasz
tal-garius #4495 üzenetére
Tényleg komolyabb a kinézete!
De érdemes ezt is megnézni:[Mate 9 vs iphone 7 plus] -
spawn21
veterán
Nekem brutális módon elkezdett laggolni a telefon. Nemrég volt fr. Nagyon fel tud baszni, pedig szeretem
-
Aryon87
félisten
FF-vel sikerult leszednem a B181 4xxmb valtozatot. Dload mappas dolog hogyan mukodik? Vagy a 3 gombos?
-
Nfsman20
tag
Üdv!
Feltenni ugyanannyiból állt, mint akármelyiket, egyszer még vissza is kellett szednem, mert ferdén raktam rá. Utána volt körben egy 2mm-es csík, ami nem tapadt le, de ez fokozatosan tűnik el, ma már szinte teljesen légmentes körbe. Ujjlenyomat, hát... kinek mennyire zsírosodik a keze, de ha valakinek szárazabb a bőre, akkor egyáltalán nem maszatolódik, ha izzadok meg ilyenek, akkor egy mikorszálas kendővel simán le lehet törölni. Kb 2 hét alatt jött meg, ráadásul véletlen kettőt küldtek.
-
-
Aryon87
félisten
Sracok, a kameraval lehet valamit buveszkedni? Nem olyan mint gondoltam, eddig egy normalis kepet nem sikerult csinalnom vele
Honor 8 lepipalja ebben.
Nem tudom elhinni, hogy ez a kamera ennyit tud. -
törölt tag
[link] Ezt már láttátok? Nagyon meggyőző...
-
TopGun
csendes tag
válasz
Nfsman20 #4475 üzenetére
Szia!
A kepek alapjan ez tenyleg jol fed es jol is nez ki! Mennyire gyujti az ujjlenyomatot es mennyire zsirosodik? konnyu tisztitani? Konnyu volt feltenni? Mennyi ido alatt kaptad meg?
Mas tema: nekem meg csak februar ota van meg a telom es csak a vele "erkezett" MHA-L29C432B126 van fent, egy ideje kinalgatja mar, hogy tegyem fel ezt: MHA-L29C432B156, azt irja ebben benne van a 10x-es zoom es mas dolgokat is javitottak benne, szerintetek erdemes feltenni? -
Aryon87
félisten
Elozo irasom targytalan, megrendeltem vegul.
Mas kerdes: latom FF-n hogy van B181. Valaki feltette mar?
-
Nfsman20
tag
Üdv mindekinek!
Látom megy kegyetlen módon az üveg mizéria. Nekem ilyen van és teljesen lefedi az aktív kijelzőt, nem áll el a szélén. Szóval van olyan, ami jó.
Sajnos a képek nem a legjobbak, csak kapucsengő (Nokia 5800) volt itthon -
bokarcsi71
aktív tag
válasz
Techergo87 #4473 üzenetére
-
Techergo87
csendes tag
válasz
bokarcsi71 #4472 üzenetére
Egy képet készítenél róla?
-
bokarcsi71
aktív tag
válasz
Techergo87 #4447 üzenetére
Én xprotectort használok, ez eltakarja az aktív kijelzőt.
-
Picur882
csendes tag
Sziasztok. Én [link] ezt rendeltem aliról. Pont lefedi az aktív kijelzőt.
-
Aryon87
félisten
Üdv!
Mostantól hivatalosan is Mate 9 tulaj lettem, egy Silver monolit példánnyal. -
Az új FF már jól jeleníti meg a file méreteket ... valaki próbálta már az új FF el le szedni és felrakni a 181 et?
-
pepetech
őstag
válasz
Techergo87 #4447 üzenetére
Már kb az 5. darab van rajta de mind kisebb mint az aktív kijelző.
-
Techergo87
csendes tag
Kinek mennyire fedi a kijelzőt az üvegfólia? Rendeltem 1 üvegfóliát, de kb 2-2 mm-rel keskenyebb oldalanként.
-
snorbi82
senior tag
Tarcsazoban *#06#
-
Aryon87
félisten
Sracok, megkernem valamelyikotoket, irnq egy szervizmenus kodot hogy tudjam csekkolni az imei szamot, mert lehet meg ma este hozzajutok egy 3 napos példányhoz..
Edigitalnal vett telo leiras alapján.
Koszi -
magicbox
senior tag
válasz
tal-garius #4441 üzenetére
Valami előbb-utóbb biztos jönni fog, de hogy melyik verzió, azt nem tudom. Engem nagyon irritált, hogy a Huawei / T-Mobile nem teszi közzé az aktuális frissítést, pontosabban nem fogadja el hitelesítésnél. Hogy pontosan ennek mi az oka, azt nálam okosabbak leírják... Én sem tudom erre a választ.
-
Tav-Csoves
őstag
Kijött egy ráncfelvarrós frissítés a Firmware Finder programunkhoz. Van esetleg valakinek tapasztalata, hogy jobb lett e ettől valójában a program?
-
tal-garius
aktív tag
Premium tempered glass nevezetű üvegfólia 2mm-t belóg a kijelzőbe, elég zavaró. Rendeltem másik 2 fajtát, kiváncsi leszek. Másik érdekesség a gyári flip tok már be se csukódik üvegfóliával
-
magicbox
senior tag
Rászántam magam a FunkyHuawei-re. Most már a MHA-L29C432B181-es rom van fent a telefonomon. Az eRecovery-s megoldással csináltam, router dns cím átállítással, szépen, ahogy a FunkyHuawei oldalon le van írva. Minden simán, gond nélkül ment. A HiSuite-os megoldást kihagytam, mert írták, hogy nem 100%, hogy sikerülni fog, illetve bukhatom a creditem. 5 creditet vettem PayPal-on kersztül aranyáron
, 1-et használtam most így el. Frissítés után biztonság kedvéért csináltam egy wipe cahe-t recovery-ből. Semmim nem veszett el. Hogy mi változott, és jobb lett-e légyszíves még ne kérdezzétek, mert kemény 2 perce van fent.
Lassan jön az EMUI 5.1...
A képet javítottam.
Bodrik[ Módosította: #45553408 ]
-
snorbi82
senior tag
-
missz
tag
válasz
Zsozsoka 74 #4422 üzenetére
Probaltam mindkettot...a fenykepekben jobb az s7e...
sokat fotozom...mondjuk a mate9 monochrome modja hianyzik...az verhetetlen
-
thebear007
aktív tag
válasz
tothjani81 #4424 üzenetére
Nekem két samsungra gond nélkül csatlakozik. Viszont a wifit használja, ha mobilneten néznék valamit, akkor nem tud csatlakozni kikapcsolt wifivel. Samsung s6 gond nélkül felmegy rájuk mobilnettel is.
-
mjani1172
addikt
Mivel a saját topicja halott, így inkább ide írok. Vettem egy Meizu ep51 bt fülest, és annak ellenére hogy mindenki mindenhol áradozott róla nekem nagyon gyenge volt. Nincsenek nagy igényeim, eddig a gyári s5, s6 fülest használtam, azokkal meg voltam elégedve. De unom a vezetékeket bicajozás és edzés közben ezért inkább bt lett.Viszont nagyon gyenge volt és a mikrofon része sem ment, így visszament a szervízbe. Kínomban feltettem a gyerek Sony mdr-zx 330 bt fejhallgatóját, és valami csoda! Volt szó arról is hogy a telefon bt része gyenge,mivel nem volt összehasonlítási alapom, és tényleg a meizu nagyon gyenge volt, én is arra gondoltam. Ha az s6 gyári fülesét veszem 100-as nak, akkor a meizu bt az kb. 50% os volt, a sony meg (bár ez fejhallgató) 200%.
A kérdésem az hogy csak én kaptam egy selejtet azért volt ilyen gyenge? Próbálkozzak meg egy másikkal? Vagy van valami olcsóbb bt füles ami esetleg sprtoláshoz is jó, de mégsem kellemetlen a hangja? -
mjani1172
addikt
Erről már írtam az elején, nekem sem csatlakozott semmihez, sőt a DLNA ami csak elvileg van, nyomára sem akadtam.Külsö appal megy (Bubble Upnp) minden.
-
lajozs
aktív tag
válasz
tothjani81 #4424 üzenetére
Érdekes... Nekem JU szériás Samsungom van, és - mivel sem a tévé, sem a médialejátszóm nem volt képes egy letöltött filmhez bejátszani a feliratfájlt, utolsó ötletként - a Matyi egyből mirroring-gal csatlakozott, és a NAS-omról wifi-n vett jelet (720p) röccenés nélkül, felirattal lejátszotta. Majdnem magamhoz öleltem...
-
Zsozsoka 74
senior tag
Hát nem tudom...megéri cserélni s7e telót mate 9 - re?
Fontos a fénykép, videó gyenge fényviszonyban(nem sötétben), némi játék, sok böngészés, olvasás...
Mi a véleményetek? -
simacsiga
tag
Urak!
Ez a zárképernyő kikészít.
Nem az alapértelmezett zenelejátszót használom (poweramp).
Van rá mód,hogy megjelenjen a zárképernyőn,de ne fullscreen módban,csak sima értesítésként,amiről tudom vezérelni?
Próbáltam másikat is,de ugyanez a helyzet. Nagyon nem tetszik ez a full képernyős zenelejátszá
Engedélyt próbáltam adni neki,de semmi változás... -
Aryon87
félisten
No gyerekek, Mate 9 megrendelve. Mobilcornertől kb mikorra várjam az érkezését?
-
törölt tag
Ezt a ******* telefont valahogy csatlakoztatni lehet Samung tévével? Szállodában egy Samsung HG EA590 TV van, és az Istenért se lehet a telefon kijelzőjét kiterjeszteni...
-
Dreamie
őstag
válasz
burkus1993 #4413 üzenetére
Van gond a t-homnál... Anno mikor rendeltem én is tőlük, a futárnak a vonalas telefonom volt leadva, azon hívott, nyílván nem voltam otthon, de a végén sikerült találkozni hála a szomszédoknak. Számláknál, ha van nyitott számlád, nem feltétlen lejárt, de ki van küldve, esetleg a t-home oldaladon látod, azt is rendezni kell, addig le vagy k@kálva...
-
burkus1993
csendes tag
hát gondoltam már rá én vagyok balfasz
nem kell nekik a pénzem
be van fizetve minden számla. nincs elmaradás sem. nem értem mi a gond. ügyintézőt nem birtak kapcsolni egyet se aki tudná mi van most... látják a rendelést stb... de a szállításért felelős kollegát sose érni utol.. érdekes... akkor minek vannak?
tudom nem webes rendelésről rinyálós fórumde egy Mate 9-ről van szó
a Státusz kedden váltott át. viszont ha ki is küldték a csomagot engem se gls senki se keresett. se levelet semmit nem hagytak. se email se sms semmi se jött. szal wtf...sőt poénból utánna néztem a gls trackingon(ugye a telekom fórumon kintvan hogy a rendelésszám a csomagszám) egy 2012es kiszálítás adatait mutatja
-
snorbi82
senior tag
válasz
Tav-Csoves #4407 üzenetére
Persze hogy nem. Mivel a végén az ellenőrzi a hitelességet amit már a Huawei felé tesz. Mivel nem hivatalos rom, így elutasra kerül. A Funky módszer azért más, mert a Funky server azt mondja, hogy hiteles és fel is megy.
Közben találtam itthon egy routert. Ebben már tudok dnst állítani. Telekomos router modemkent játszik. Ha majd jönnek az újabb betak, lehet befizetek Funkyra. -
missz
tag
válasz
burkus1993 #4408 üzenetére
Nincs esetleg elmaradt szamla? Mert olyankor bevarjak mig befizeted
-
törölt tag
válasz
Nem lehet, hogy magadban kéne keresni a hibát?
-
KZP
őstag
válasz
Én biztos rákérdeznék, mert nekem eddig mindig 2 munkanapon belül a kezemben volt a megrendelt termék...
-
burkus1993
csendes tag
éshát a kedves telekom megint nem hozta 1hét kemény várakozás után a telefont
kezdi felkúrni az agyam a tudat hogy nem lesz mate9-em
mire meghozzák be jelentik a 10-est
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
Bornie127 #4405 üzenetére
Firmware finder:
Nos, ha jól emlékszem, a 138asra az "use new firmware base" jelölőt kiválasztva, az installation via system update-vel együtt, a "...b156 date 19.01.2017 FULLOTA-MF 2.148GB
Ez felment. Aztán azóta semmelyiket nem sikerült felrakni rá az azon túli újabbak közül... -
snorbi82
senior tag
Hát én azzal sajnos nem tudom, mert a Telekomos routerben nem lehet DNS címet változtatni, és ezért nem veszek új routert
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged