- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gatesz
tag
Sziasztok, spigen tokokról tapasztalatok? Nekem jelenleg, nem gyári okostok van a telefonhoz, de nem ajánlom senkinek. Sokszor majd kiesik a kezemből... + a legnagyobb gáz, hogy felszedte oldalt a clearplex fóliát....
-
gatesz
tag
Sziasztok, clearplex fólia van a telefonon. Egy dolog idegesít nagyon. A billentyűzet és a szóköz billentyű. Meg valahogy, nem olyan jó a billentyűzet mint az előző Xiaomi telefonomon. Félreértés ne essen, nem említhető egy napon a két telefon. Sok mindent tudott a xiaomi, de valahogy semmit se jól. De ez lényegtelen. Szóval a billentyűzet nálam nem a legjobb. Másnál?
-
gatesz
tag
válasz
bajtokarpi #10062 üzenetére
Köszönöm. A tok barát verziót tetetted fel?
Mit mondtak a boltban, ha le akarod szedni akkor le tudod gond nélkül?
-
gatesz
tag
Sziasztok, úgy látom megoszlanak a vélemények a Clear plex fóliával kapcsolatban, és sok a régi hozzászólás. Aki használja, ossza már meg az eddigi tapasztalatait. Vagy ha valakinek bármilyen véleménye van róla. Nagyon köszönöm!
-
gatesz
tag
Sziasztok,
Hosszú gondolkozás után
sikerült eldöntenem és ma reggel rendeltem magamnak egy Mate 20 pro-t. Soha nem volt még ilyen telefonom, de egyszerűen beleszerettem. Az ára most elég jó + az egyik helyen vezeték nélküli töltőt (ami nélkül tudom lehet létezni, de amúgy is vettem volna pluszba egy töltőt) és egy 5000Ft-os szerviz kártyát és egy 5000 Ft-os extra kupont adtak. Így már azért bőven nem rossz vétel. Sokat gondolkoztam a P20 pro-n is, de ennél döntöttem a plusz újítások miatt, én nem egy évre veszem a telefont, hanem hosszú távra és ezt találtam jobbnak de nem magyarázkodom, pénztárca kérdése tudom.. Lenne azonban egy két kérdésem.
Tudom, hogy van összefoglaló és sok mindent megtalálok a fórumban is, de ha van valakinek konkrét tapasztalata megköszönném ha leírná.
- Első és legnagyobb para: Tudom, hogy masszív a telefon, de a kijelzőt szeretném védeni, valószínűleg tokban is lesz tartva. Miket ajánlotok? Próbálta-e már valaki a Media Markt megoldását (Clear Plex)? Ha igen, akkor van e köze a garanciához? Mennyire jó? Nadrág zsebben hordva mennyire kell félteni? Mit ajánlotok hozzá?
- A Huawei ad valamilyen kijelző garanciát hozzá alapból, mint a p30-as szériához most? Régen volt 3 hónap.
- Az új frissítésekkel mennyire lassult a telefon? Mik a mostani tapasztalatok? (A tesztek azért elég régiek)
- Van ez a pwm-e dolog (nem vagyok szakértő) amire a P30 szériában találtak megoldást. Ezt sikerült megoldani a Mate 20 pro-ban is?
Minden érdekel amit fontosnak találtok, és ígérem ahogy lesz időm olvasgatom a fórumot is. Csak van két pici gyerek és sokszor az idő az nagy ellenség
Előre is köszönöm mindenkinek!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fujifilm X
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest