- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Asztrofotózás
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
válasz
blade4 #13432 üzenetére
Helló!
Hivatalosan is már szerintem az összesre meg kellett volna jelennie.
Pár megoldás ami eredményezheti a 10-es rendszert:
1.
Hicare-n keresztül menj rá a frissítésre
2.
Hisuit-al összekötve a telefont nyomj rá a Hisuite-n a frissítésreHa ezek után sincs 10-es droidod akkor még lehet a tiédre nem adták ki /bár kétlem, hogy még ne érkezett volna meg/.
-
h4h01
senior tag
válasz
blade4 #10920 üzenetére
Olyat ami teljesen kizárja a port, olyat én nem tudok mondani, viszont ez elég jól védheti! Személyes tapasztalatom csak az UAG plasma tokkal, és az Otterbox symmetry tokkal van, amik ilyen vastagabb tokok..Az UAG tokot azt mondjuk így ütni-vágni egyáltalán nem ajánlom, az egy rohadt kis vékonyka plasztik tok, és kb. csak a nevét fizeted meg..Videók alapján sokkal masszívabbnak gondoltam..Az Otterbox symmetry viszont pont elég robosztus, annak sztem tökéletes, aki átlátszó tokot akar és valamennyire biztonságban is akarja tudni a telefont..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest