- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
-
PROHARDVER!
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caaabi
senior tag
Nekem most frissült 338 rol 346 ra 😅
-
bajtokarpi
őstag
Csak feltettem a 10-est. Eddig nem rossz. Kamera tényleg gyorsabb lett, de ami nagyon durván kellett az a hangerő. Na kérem szépen olyan erővel szól a hangszóró, hogy nem hittem el. A 9.1-hez képest a youtube is javult hangerőben, de a csengőhang az extrém hangosan szól. értesítési sáv is sokkal tetszetősebb, mint az előző verziónál.
-
Szpisti
addikt
Nem lehet törölni, letiltani sem, de viszont ki lehet kapcsolni a bevitelnél.
Én is a Gboardot használom, mióta Huawei-em van.Amúgy nekem a 10-es frissítés óta jobb lett a bluetooth, sőt a Clarion fejegységemmel végre tisztán tudok telefonálni, jól értek mindent és engem is jól értenek. Úgy tűnik a hatóköre is jobb lett, jópár méterrel távolabb szakad meg a kapcsolat mindennel...
Igaz, én nem update-eltem, hanem dload módszerrel raktam fel, így olyan mintha gyári visszaállítast csináltam volna...
(Nekem nem hiányzik a hívásrögzítés.) -
Fleed
aktív tag
Hello! Swiftkeyben be lehet állítani, hogy ékezetes betűhöz hosszan nyomja, ne az irasjeleket ajánlja fel, hanem az ékezetes betűt? Így nem kell még el is húzni miután hosszan tartom a betun az ujjam. Köszi
-
ftc002
csendes tag
Sziasztok!
Létezik olyan program, amivel a tárcsázót is el tudom forgatni? Kocsiban nagyon jól jönne...
Köszi. -
FaceID-vel most sem megy a Simple? Próbálta már valaki?
-
magicbox
senior tag
Unicredit és Erste alkalmazások hibátlanul működnek. Eddig semmi hiba nálam. BT a kocsiban is rendben van. De nekem tényleg a legnagyobb öröm, hogy végre használható az ujjlenyomat olvasó
-
madgie
titán
válasz
fricci #12980 üzenetére
Rengeteget ment nekem a héten a BT a 10-zel,. 3-4 óra podcast az autóban, telefonálások, szintén kihangosítva, Amazfit Pace órával kapcsolat, minden pöpec.
Ja, az Erste netbank végre nem a számsort hozza fel fizetéskor és a terminálnál kell zsonglőrködni, hogy az ujjlenyomatolvasó menjen, hanem egyből azt dobja alap hitelesítésnek. Nem tudom, az app frissült-e vagy a 10-ben ilyen (vagy mindkettő), de örülök ennek.
-
Hauzer
tag
Sziasztok! Feldobta a frissítés a 10est. De annyi hülyeséget olvasni erről most. Megéri feltenni? Vagy tele van még hibával?
-
RR-13
őstag
válasz
KisBundi #12968 üzenetére
Köszi
Egyébként valószínűleg nálam azért 347-es verzió jött a 346 helyett, mert elsőnek Telekom SIM volt benne miután kibontottam a telefont október 22-én
Vagy ez annyira "friss" készülék, hogy erre 1-el nagyobb verzió szám jön mindig, mert az előző meg 339 volt, a többiekéhez képest, ami 338 volt. -
V B A
aktív tag
A jobb alsó sarokban van egy fekete félkör, ami mindig látszik. Ez hiba, vagy jó valamire? Screenshoton nem látszik.
-
Tom5
addikt
Sziasztok.
CIB bank applikáció fut a 10-es rendszeren? Van valakinek tapasztalata?
-
Dave69
tag
Nekem 347 van vodáskártyával de 2 simes független a készülék és még semmi nem jött...
-
Gabee76
csendes tag
Szevasztok. Aki megkapta az android 10 emui 10-et annak van színes AOD?
Azt ígérték lesz de Én nem találok se AOD témát se színest. Vagy ez is csak paraszt vakítás volt??
Üdv. GG. -
Redchucky
aktív tag
.347-re is jött valakinek frissítés? Honor 8-nál jártam úgy, hogy felraktam egyet ami OTA-n jött, azt gyorsan visszavonták, onnantól kezdve ugrott minden következő frissítésem...
-
Szpisti
addikt
Hát én eddig sem a fotókat nézegettem amikor valaki hívott, hanem a nevét. Amúgymeg a névjegyzékem kb. 20%-nak van hozzárendelve fotó, az is csak azért mert egyszer évekkel ezelőtt ráértem egy órán át ezzel tökölni, így azok a képek is ezer évesek...
Szóval részemről jó így is. -
madgie
titán
válasz
zsamiatt #12959 üzenetére
Mert eddig milyen szép volt az a béna, semmilyen minimál hegyes háttér ismeretlen számoknál , hívásnál is, teljes képernyőn, meg névjegyzékben is (!). Ehhez képest azért a kezdőbetűs miniatűr sokkal szebb megoldás.
Azt meg nem értem, miért akarjuk teljes képen látni a háttérképet, úgy sem a kijelző felbontásában jelenik meg, hanem valami nagyított izé.
-
zsamiatt
őstag
melyik elmebeteg idióta barom találta ki a huaweinél ezt a lőrés szerű mini képeket? Már csak a célkeresőt tehetnék a képek közepébe... nem is értem miért kellett ehez hozzá nyúlni. Ugyan akkor a névjegyzéket és a tárcsázot nem sikerült használhatóbbá tenni ahogy láttom.
-
Krinyo
senior tag
válasz
California1 #12955 üzenetére
Már eleve patch1-el együtt települ. :)
-
rdt89
addikt
válasz
California1 #12955 üzenetére
Helló!
Általában havonta szoktak kiadni frissítést /biztonsági csomag/, de még nem jött ki, ez a jelenlegi legfrissebb amit leírtál. -
válasz
Jack Oneill #12942 üzenetére
Vagy 6-7 éve nem csináltam, azalatt volt pár telefonom, ráadásul M20P előtt Xiaomi-k, ahol hetente tettem fel a developer ROM-ot, Android főverzió ugrás is nem egy volt. Semmi gondom nem volt belőle.
-
California1
őstag
Üdv urak!
Mivel első Huawei telóm a Mate20Pro nem ismerem a cég frissitési metódusát.
Láttam pár hete kint van a 10.0.0.154-es Fw , azóta jött ki már frissebb verzió?Sorry a kérdésért de anno szifonnál szinte hetene jöttek mentek az updatek hol jobb hol rosszabb kis hibákkal. :-)
Gondoltam várok pár verzsönt ...
-
AngelH
aktív tag
Vodások figyelem! Valami kezdődik, most jön nekünk is...
-
-
madgie
titán
válasz
És akkor miért nem járható az az út, hogy FR 9.1, arra a gyári hívásrögzítő, majd egyből update 10.0-ra? Akkor még csak gyári cucc van a telefonon, mi akadna össze?
Egyébként szerintem messze átgondoltabb és szebb a 10.0, lehet, hogy iOS/One UI koppintás itt-ott, de sokkal szebb, átláthatóbb, használhatóbb ez a felület.
-
Tamás34
senior tag
Rengeteg okos telefonom volt már, nagy frissítéseknél meg egyébként sem csináltam sohasem FR-t. Szerintem is felesleges ebben az esetben.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Samsungoknál rendszeresen elkelt az FR.
-
Krinyo
senior tag
válasz
Miért lenne kötelező? Z5C-nél 3 főverzió váltás volt, sosem volt semmi probléma. Itt is ez a 3. nagy váltás, nem volt FR, mégsincs probléma. Ökörség, már bocs. Ha gond van nem árthat, de távolról sem kötelező.
-
mjani1172
addikt
válasz
Krinyo #12940 üzenetére
Nem eröltetem, de gond bármikor adódhat, amikor csak az fr a gyógyír. Egyébként is szoktam verzióváltáskor,nekem bevált.
Nálam a hívásrögzítés nagyon fontos, ez miatt vettem ezt a készüléket, hiszen a többieknél már nem igazán megoldható, ilyen jól és egyszerűen.
A frissítés nem hoz annyit érdemben amit tudok bukni. -
KisBundi
őstag
Most már nekem is megérkezett.
-
lacus83
senior tag
Nekem még mindig nem jött meg, akkor most csináljak tesztet vagy vigyem is orvoshoz?
Magam részéről nem bánom ha a szokásos kB 1 hónappal később kapom meg a fő frissítést, de azt vettem észre a biztonsági frissítések is később jöttek mint itt a legtöbb telo tesónak.
Pedig én is előrendelve vettem Tnél. Lehet múlt századi IMEI számokat kaptam
De jól is van ez így, legalább ti már túl lesztek minden droid 10 surprise opción. Így tudni fogom mire figyeljek -
Krinyo
senior tag
Ez érdekes, ha bekapcsolom a DC dimminget, lesz egy kéken világító pixelem a kijelző majdnem közepén, fekete hettéren világít, mint egy hibás pixel. Ha kikapcsolom, eltűnik és nincs hiba. Más tapasztalt ilyesmit?
-
madgie
titán
válasz
kakuk.tamas #12921 üzenetére
Leírhatom én is ugyanazt, mint a topiktárs, de szerintem másodszorra sem fog neked leesni, hogy a frissítés menetének semmi köze a szoftver minőségéhez...
BTW iOS 13 bétatesztelő voltam a legelső verzió óta, messze nem olyan rossz az, mint a híre. A M20Pro is csinál olyan ökörségeket időnként, hogy az arcomat kaparom (lefagy a képernyő, ha drón leszállása után nem lépek ki a DJI Go 4-ből, a kamera random b@szik exponálni, főleg ha arcra kell élesre állnia, meg hasonlók).
Mindent összefoglalva te azt találod jobb megoldásnak, ha három hétig kell a kórházban ülnöd, várva egy vizsgálatra, nem pedig azt, ha kvázi azonnal bemehetsz. Értem.
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok.
Telekomnál úgy látszik elengedték a gyeplőt :-). Szintén Telekom, és megjött.
-
Fifi
őstag
Amit írni szeretnél az az egyelőre. x2 is
-
válasz
Igen, de itthon nem lehet általában. A mostani 10 amit mindenki kap, viszont beta.. Írja a frissítés leírásában..
-
RR-13
őstag
Egyenlőre én sem kérek a 10-ből
Majd, ha jól befoltozták a hibákat, és lesz rá hívásrögzítő gyári app.
Mondjuk nekem nincs is bajom egyenlőre ezzel, hogy feltegyem, mert Vodánál vásárolt független telefon, amire nem ajánlja fel egyetlen helyen sem a 10-est.Igen elég, ha ott kikapcsolod, akkor nem is szedi le
-
cssaszi
tag
Ha esetleg valakit zavar a HiSearch.Az összefoglalóban lévő módszerrel ki lehet kapcsolni 10-esen is.
-
Szpisti
addikt
válasz
...és arról nem is beszélve, hogy kicsiny országunkból nem lehet jelentkezni Huawei bétatesztelőnek... Legalábbis ezt olvastam, illetve megpróbáltam anno a BETA appal is.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Barthezz2 #12920 üzenetére
Tudtommal a béta tesztre jelentkezni kell, mint a Huaweinél, mint az Applenél. Ha kiválasztanak, tesztelhetsz, és jelezheted a hibákat.
Eddig ebben a rendszerben nem találtam semmi olyan bug-ot ami érintene (de nem mondom, hogy nincs ilyen benne). De nem is hangos a bugok miatt a net...
Mindent összefoglalva szerintem még mindig ez a jobb frissítési rendszer.
-
válasz
kakuk.tamas #12919 üzenetére
Az az Apple szoftveres részlegét minősíti, hogy szar frissítést raknak össze, nem a frissítés menetét.
Huawei-nek ott a beta program. Tessék ott kitesztelni, nem random kiszórni a beta verziót olyan embereknek, akik pont le se.. Aztán ugyan egy hónappal később, de megkapod ugyan azokkal a bugokkal te is.Szóval jelen esetben szét is szórják, és ugyan úgy lehet bugos is. Tényleg sokkal jobb..
-
-
madgie
titán
válasz
kakuk.tamas #12915 üzenetére
Mint az Apple-nél, ahol aznap tudsz frissíteni bármit? El tudom képzelni.
Elvileg nem garázscég a Huawei, oldják meg, ne bohóckodjanak azzal, hogy 40 napig szétszórnak egy nyüves frissítést.
-
KisBundi
őstag
Akkor már telekom, telenor megvan és csak a voda tököl még?
-
Jól érzem hogy a gesztus vezérlést lecserélték a gyári androidosra? Valahogy sokkal kényelmesebb és fluidabb az egész.
-
thedivision2
aktív tag
HiCare nekem is feldobta. Független készülék, Vodafone kártyával.
-
vigfer90
csendes tag
Ugy nez ki Telekomeknal valaki nyomott egy entert. Ideje volt mar......
-
sixpak
nagyúr
A gyerekek P Smart 2019-e is feldobta a 10-et, gondoltam akkor én is ránézek, nekem is megjelent.... telekomos.
-
Fifi
őstag
Ha ilyen sokatoknak meglesz, akkor az ezzel kapcsolatos tapasztalataitokat majd megosztanátok?
-
-
mukurisho
tag
Én már előkészítettem a pendriveot, formáztam, másoltam.
Gondoltam mielőtt neki ugrok még 1x megnézem és erre feldobta...
szintén telekomban vásárolt de független
-
Tamás34
senior tag
Nekem is megjött! Telekomos! Első blikkre gyorsabb a rendszer, fényképezés sokkal gyorsabb. Aztán majd pár nap múlva meglátjuk, hogy milyen is lett.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest