Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha beáll az akksid és nagyjából azonosan állítod be és használod a két telefont - már amennyire az eltérő oprendszer engedi -, érezhetően jobb lesz a Mate 10 Pro.
Az a "baj", hogy itt sokkal részletesebben személyre lehet és kell is szabni a rendszert, hogy amikre nincs szükséged, azok kikapcsolásra kerüljenek - amikor épp iPhone-om van, azt szeretem, hogy a nulláról fele idő alatt balakom manuálisan, mint az Androidot -, de az Android mindig is ilyen volt az iOS ellenében.
A GSM Arena akkumulátoros tesztjei azok, amiknek évek óta hiszek látatlanban, mivel szinte az első tesztjeik óta követem őket, ahány telefont csak vettem vagy használtam azóta, mindig azok az arányok jöttek nagyjából, amiket ők is mértek adott telefonoknál.A telefon gyári naptárát használom, beleintegráltam a Google naptárt, onnan a névnapokat is, de a Facebook passz, hogy mennyire működne.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest