- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Bluetooth hangszórók
- Micro Four Thirds
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakter24
őstag
válasz
direwolf #7637 üzenetére
Én azért használom a Chrome-ot, mert gyors, a könyvjelzőimet is naprakészen tartja több gép között. Szeretem használni, tudom milyen, és nem akarom kikerülni a naplózást, stb, amikről beszélsz, hanem NEM ADOK MEG olyan adatot Chrome-on keresztül (sem) ami nem lenne tudható rólam egyébként is. Ez a módszer hol sántít szerinted? (Nyilván nem a jelszavak ellopása most a témánk, hiszen arra millió, böngészőfüggetlen módszer létezik, akinek arra fáj a foga esetleg) Igen, használhatnék Firefoxot, vagy bármit, de nem akarok. Nem Fun-ságból, vagy lustaságból, vagy tudatlanságból. Hanem tudatosan nem akarok másikat használni. Mit tudnak meg rólam? Hogy most beléptem ide, és ezt ide írom? Ezt nem vállalom nyilvánosan is? Hiszen egy publikus fórumba írok. Mit kell ezen az információn félteni, ha úgyis vállalom? Ez a módszerem lényege. Amit ingyen odaadsz valakinek, azt különben sem féltenéd, hogy ellopják, nem? (Mintha lomtalanításkor őriztetnéd a kirakott cuccaid, nem?)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Olcsó árfekvésű táblagép jött a Huawei-től. Ezektől szoktunk előre félni, de most nagyon kellemesen csalódtunk, a kínai gyártó saját felületet is tervezett.
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest