- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakter24
őstag
válasz
direwolf #7637 üzenetére
Én azért használom a Chrome-ot, mert gyors, a könyvjelzőimet is naprakészen tartja több gép között. Szeretem használni, tudom milyen, és nem akarom kikerülni a naplózást, stb, amikről beszélsz, hanem NEM ADOK MEG olyan adatot Chrome-on keresztül (sem) ami nem lenne tudható rólam egyébként is. Ez a módszer hol sántít szerinted? (Nyilván nem a jelszavak ellopása most a témánk, hiszen arra millió, böngészőfüggetlen módszer létezik, akinek arra fáj a foga esetleg) Igen, használhatnék Firefoxot, vagy bármit, de nem akarok. Nem Fun-ságból, vagy lustaságból, vagy tudatlanságból. Hanem tudatosan nem akarok másikat használni. Mit tudnak meg rólam? Hogy most beléptem ide, és ezt ide írom? Ezt nem vállalom nyilvánosan is? Hiszen egy publikus fórumba írok. Mit kell ezen az információn félteni, ha úgyis vállalom? Ez a módszerem lényege. Amit ingyen odaadsz valakinek, azt különben sem féltenéd, hogy ellopják, nem? (Mintha lomtalanításkor őriztetnéd a kirakott cuccaid, nem?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Crucial 240GB SSD eladó
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest