Új hozzászólás Aktív témák
-
mkRoland
senior tag
Lehet a FileExpert-en belül állítani nézetet, ikonméretet, stb.-t. De ez már nem a tablet-hez kapcsolódó téma, inkább android app.
Szpisti@1965: beütöttem Marketen, hogy "screenshot" és az első ami kijött letöltöttem (screenshot a neve). Root kell hozzá! (Van root nélküli progi is, ezt írják is a címében, hogy "No Root", de azt hiszem az fizetős.)
sagesz93@1964: Sajna pont az a fránya alsó nézetnek rossz a betekintési szöge, igen...
-
sagesz93
addikt
van program amivel lehet dpi-t állítani, az lehet segítene ezen. De felesleges szerintem. (root is elég hozzá)
mkRoland: igazad van, de ugyebár az alapértelmezett nézet pont úgy van, hogy legtöbbször egy eltorzult képet látok... Akkor most azthiszem megfordítom, akkor jó lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest