- Akciókamerák
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kamikazeman
aktív tag
válasz
hackeeeee #9304 üzenetére
Húzen-trógert neki!
Most komolyan, nekem a HTC-m 4"-os, de mióta megvan a 7" slim azóta csak azon böngészek, mert nagyítás nélkül is tökéletesen olvasható.
Szerintem az a samu nem ad több élményt, mint egy 4" os teló az az 1" nem sokat javít.....szvszEgyébként azért vettem S7-et, mert gondoltam ennyit áldozok rá, hogy megtudjam kell-e nekem tablet a HTC mellé vagy nem és ha igen, akkor majd lecserélem egy drágábbra......
Nos nem akarom lecserélni, mert nagyon elégedett vagyok vele. Főleg a zenei teljesítménye miatt akár kihangosítva akár erősítőre dugva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Oneplus 11 tokok 3db(2db gyári)
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest