- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lawrence74
tag
válasz
molnartom #11599 üzenetére
Elmondom mi a probléma. Tegnap délelőtt összeraktam kézzel a táblagépen a romot, könnyen települt, tökéletesen működött, (leszámítva a facebook és böngészőt) mondom oké, mehet a konyhába. Na ezt nem kellett volna. Vérszemet kaptam, tegyük külön mappába a hozzáadott külső programokat, hogy egyszerűen frissíthetőek legyenek, illetve törölhetőek ha nem kellenek, frissítsük fel a superuser alkalmazást, adjunk hozzá scripteket... stb.
Megfőztem. Felraktam, nem látszanak a külön mappába rakott programok... Hoppá, mi van ? Újratelepítettem, első indításkor mikor végzett a touchscreen frissítéssel hozzá lehet már férni a software-hez amíg az akkut kalibrálja, nézem a program listát ott van minden. Oké, ezek szerint jó. Újraindulás után már semmi sincs ott amit külön raktam. Csessze meg. Ment vissza az eddigi helyére. Így oké.
Superuser probléma nélkül belekerült az újabb.
init.d mappa hozzá lett adva, script hozzáadva (nem vettem észre változást, a wifi ma már alig akart felcsatlakozni, mikor kilőttem feladatkezelővel mindent, akkor viszont rögtön.)
Készítettem egy patchet ami felülírja a telefonos részt, ugyanúgy nem látszik.
Szóval ennyi, holnap kézimunka az a tuti. Nem bízom még egyszer konyhára a főzést.
Bocs ha hosszú voltam de ki kellett adni magamból.Nem androidos a moci számítógépe, sajnos, Aprilia SR 50 Ditech, meghülyült, csere 30 ropi, előtte vízpumpa, 15 ropi, hátsó lengéscsillapító elengedte az olajat, 9 ropi. Mondjam még ?
-
molnartom
aktív tag
válasz
Lawrence74 #11598 üzenetére
Úgy gondolom mindannyiunk nevében mondhatom, hogy hálásak vagyunk az eddigi munkádért is. Köszi!
-
insido
tag
Én is szívtam a ROM-mal. Nem indult újra a tábla a telepítés után, a wipeolás nem jött be. Fel kellett raknom a gyári romot ( root,recovery ), majd újra megpróbáltam immár a : Mounts and Storage - format boot, format system, format data, format cache, format sd-ext. sorozatot. Ezután elindítottam a zip-et és jó lett, bebootolt. Tetszik, bár a Holo-t még szoknom kell. Szép munka Lawrence74 köszönöm!!!
Tanulság: a drasztikusabb megoldás "mindig" segít...
-
Lawrence74
tag
válasz
mpierre #11595 üzenetére
Próbáld ezzel
Ez jobb.
-
mpierre
veterán
Roothoz nincs valami fájdalommentesebb - vírusirtó, stb kikapcsolása - megoldás? Ez a SOC progi csak a szgépről indítható?
-
molnartom
aktív tag
Nálatok van a menüben tárcsázó vagy telefon vagy valami, mert nekem nincs! Megnéztem System App Remover programmal az mutatja hogy fel van telepítve, de eltávolítani nem tudtam. A Rom-ban viszont benne van a pnone.apk, csak valamiért nem települt fel!
Most ment vissza a gyári szoft, root és újból nekilátok, hátha megoldódik.
-
z00mhead
tag
Lehet, hogy csak nálam okoz problémát (és lehet, hogy csak nekem), de a minimalistic text widget-et nem bírom működésre Lawrence által publikált romon.
(egyszerűen nem jelenik meg)
Másnál van ilyen probléma? -
laracroft
senior tag
válasz
Lawrence74 #11580 üzenetére
Köszönöm én is a ROM-odat!
-
törölt tag
válasz
Kamikazeman #11577 üzenetére
Úgy gondoltam, hogy bemész recoverybe, mountolod (PC-vel), majd PC-vel a belső sd-re átmásolod a ROMot, hogy lássa a telepítéshez.
mounts and storage -> mount usb storage
De ez nem a tabletre mountol, hanem PC és tablet között, így már tudtál volna másolni.
-
akosright
tag
Sziasztok. Olyan problémám van, hogy az alsó részen a kijelző és a műanyag keret között egy 5m-es szakaszon kiszökik a fény kb a dokkoló csatlakozó bal szélénél. Nem vészes de zavar. Ha kicsit megnyomom ott a kijelzőt(a kijelző nem érintős fekete szélét) akkor eltűnik. Vigyem vissza 3 napos cserébe, vagy ez már beteges maximalizmus?
-
bostone
addikt
válasz
Lawrence74 #11580 üzenetére
Androiddal fut a motor azóta?
-
Kamikazeman
aktív tag
Előröl kezdtem mindent gyári rom-> Recowery-> rom telepítés és végre ok, bár nekem is csak másodjára ment fel a rom. Már időm nincs belepiszkálni, de legalább este lesz mit nyomkodni!
-
Lawrence74
tag
válasz
Rabidsnail #11579 üzenetére
Semmi gond, csak épp a motorommal voltam szerelőnél, számítógépet kellett benne cserélni.
-
Rabidsnail
senior tag
válasz
Lawrence74 #11578 üzenetére
Köszönöm szépen és bocsi a kérdéshalmazért!
-
Lawrence74
tag
válasz
Kamikazeman #11577 üzenetére
Sajnos a recovery nem kezeli a külső sd-t. Előző hozzászólásomban nem "kényelem" akart lenni hanem "kénytelen".
Rabidsnail: a konyha abban tárolja hogy mit változtattál legutóbb, vissza lehet tölteni azt a beállítást. Ha külső pendrive-ra, vagy usb-re gondolsz, azt automatikusan csatolja, a Q5 USB memory manager progi benne van a romban, azzal le tudod választani.
-
törölt tag
válasz
Kamikazeman #11569 üzenetére
Van a recoveryben olyan, hogy mount USB Storage vagy valami hasonló (valamelyik almenüben). Talán így látja majd a géped és fel tudod másolni a ROM-ot.
-
Rabidsnail
senior tag
válasz
Lawrence74 #11572 üzenetére
Akkor rosszul fogalmaztam! Tehát: Feltettem a Te romodat,de előtte kivettem belőle a framework-res-apk-t. Azt küldtem be a konyhára,majd rányomtam a kész zip-et a gépre,amit a Kitchen visszaküldött. Én ebből a zip-ből gondoltam kivenni a framework-t és betenni a Te zipedbe. A settings.uot-al mi a teendő? Köszi. Van még valami,de ezt asszem már kérdeztem valamikor. Ha csatlakozok egy usb-vel,hogyan tudom leválasztani,hogy ne maradjon az értesítési sávban az eszköz eltávolítására utaló bejegyzés? Köszike!
-
Kamikazeman
aktív tag
válasz
Lawrence74 #11572 üzenetére
Ok felrakom.
Köszi -
Kamikazeman
aktív tag
válasz
Rabidsnail #11570 üzenetére
Nem
-
Lawrence74
tag
válasz
Rabidsnail #11571 üzenetére
Ne használd a régi framework-res-t. Vedd ki a rom zipjéből az újjat, a kitchenedből pedig a settings.uot fájlt a régi beállításaidhoz, és főzz újjat. A romba tehetsz progikat a system/app mappába, nem biztos hogy minden működik onnan.
Kamikazeman: kényelem leszel feltenni a gyári romot, és előlről kezdeni.
-
Rabidsnail
senior tag
válasz
Lawrence74 #11564 üzenetére
Még egy kérdés Atyám! Mivel én kicsit másképpen szeretem a Kitchen beállításait,hogyan tudom összehozni a főzött zip-et a Te romoddal? Jól okoskodom,hogy ha a kész és tabon lévő,már általam alakított frameworkres.apk-val felülíratom a telepítő zip-jében lévőt,akkor jó lesz,vagy ez badarság? És még egy,hogy duplázhassak.
Kedvenc app-jaimat bemásolva a telepítő app könyvtárába,automatikusan telepíti azokat? Köszi a választ!! -
Rabidsnail
senior tag
válasz
Kamikazeman #11569 üzenetére
Csináltál backupot a telepítés előtt?
-
Kamikazeman
aktív tag
Azért csak sikerült elhibázni!
Sajnos a romot a küldő sd-re raktam és már teljes rendszer törlés volt, tehát nem tudom rámásolni a belső sd-re, mert nem látja a gép a tabot, a tab pedig nem látja a romot a külső sd-n.
Magyarul van recovery a gépen, de nincs rom. Most mi tévő legyek? -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Lawrence74 #11563 üzenetére
Szuper, köszi.
Gyors meg minden. Bár én visszateszem a go launchert, egészen rászoktam, ahogy az álló módban való kezeléshez is.
-
Rabidsnail
senior tag
válasz
Lawrence74 #11564 üzenetére
Siker!! Köszi!!! Ha nem konvertálom vissza,működik!!
-
Tex
senior tag
válasz
Kamikazeman #11544 üzenetére
A hangerő le+be (addig kell nyomva tartani amíg nem rezeg) kombóval jön be a CWM.
Lawrence74: én is megküzdöttem vele mint Stryker, de egyszer csak bejött eddig nagyon tetszik.
-
Lawrence74
tag
válasz
Rabidsnail #11560 üzenetére
Remélem nem csak egyedül nekem sikerül.
-
Rabidsnail
senior tag
válasz
Lawrence74 #11559 üzenetére
Nem indítottam újra. Asszem ez volt a hiba. Próbálgatom.
-
Lawrence74
tag
válasz
Rabidsnail #11558 üzenetére
Frissítés után ugye elinditottad és csak utána konvertáltad vissza rendszer alkalmazássá ?
Próbáld úgy hogy nem konvertálod vissza. -
Rabidsnail
senior tag
válasz
Lawrence74 #11555 üzenetére
Sajna így is elszáll.
-
Lawrence74
tag
válasz
Rabidsnail #11556 üzenetére
Működik a Facebook ?
-
Rabidsnail
senior tag
válasz
Lawrence74 #11555 üzenetére
Megvan!!! Ismét köszönet!!!
-
Lawrence74
tag
válasz
Rabidsnail #11554 üzenetére
Hosszan megérinted az adott alkalmazást, és az előtűnő menüben megtalálod. Lehet hogy csak a PRO verzióban van benne.
-
Rabidsnail
senior tag
válasz
Lawrence74 #11546 üzenetére
Ez engem érdekelne! Hogyan is kell? Nem találtam ilyen menüpontot a Titanium-ban. Köszi!
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Lawrence74 #11551 üzenetére
Pontosan miket formázzak? - Megvan már.
Ugyanaz...világító képernyő. - nem nem, várni kell. Már bejött
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Lawrence74 #11549 üzenetére
Beléptem recoverybe - wipe data, wipe cache, wipe dalvik cache - install zip - reboot
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Lawrence74 #11546 üzenetére
Na, szerintem én megügyeskedtem az enyémet.... valamilyen indítatásból mindhárom wipeolást megcsináltam egymás után, majd install zip....amikor végzett reboot....most ott tartok,hogy világít a kijelző és nem csinál semmit fél órája.
-
satya5039
csendes tag
Sziasztok
Tudna segíteni valaki van egy haverom akinek van egy Huawei IDEOS S7 Slim sajna a kijelzőt védő üveg el repedt , hol lehetne be szerezni ilyen üveget .Nézegetünk a netten de nem igazán találtunk olyan helyet a mi meg is éri mer nagyon drága volt ha valaki esetleg tudna segíteni meg köszönnénk.
-
Lawrence74
tag
Ha valaki szeretné frissíteni a facebook alkalmazást, úgy hogy működőképes maradjon, annak itt a megoldás:
Titanium Backup-ban konvertáld felhasználói alkalmazásra, ezután frissítsd, majd konvertáld vissza rendszer alkalmazássá. -
bostone
addikt
válasz
Kamikazeman #11544 üzenetére
Szerintem arról tudnál.
Itt egy leírás, hogyan és mit.
-
Kamikazeman
aktív tag
válasz
bostone #11543 üzenetére
Dehogy haragszom! Most nézem, hogy rootoltam amikor megvettem, mert rendszer alkalmazásokat törölgettem a root uninstallerrel, de most nem látom, hogy van superuserem. Lehet, hogy miután rendberaktam unrootoltam.......
A hangerő fel+be nekem az új kínai bootlogón át történő bekapcsolást hozza be, nem CWM-et. Holnap majd újra nekifutok egy roottal kezdve, mert már nincs kedvem tökörészni!
Köszi addig is a segítségeteket!
-
bostone
addikt
válasz
Kamikazeman #11540 üzenetére
Ne haragudj, hogy megkérdezem, de rootolva van a slim?
Ha már a tabon van a recovery, akkor le kell húzni a gépről. A legegyszerűbb bejutnod, aztán hangerő fel és bekapcs gomb.
-
Ailton
tag
válasz
Lawrence74 #11478 üzenetére
Holnap énis felrakom, köszi szépen a fáradozást
-
Kamikazeman
aktív tag
válasz
bostone #11538 üzenetére
Szeretném felrakni az új romot a recoveryből, de nekem még nem volt CWM a tabon. Nekifogtam felrakni és elvileg sikerült is megcsinálni bakter leírása alapján. A leírás úgy folytatódik, hogy "recovery mód elérése, amit az előző hsz-ban idéztem, de azzal már nem tudok mit kezdeni. Tehát azt nem tudom, hogy jutok a recoverybe, hogy flashaljem az új romot!
-
válasz
Kamikazeman #11537 üzenetére
Ahová kicsomagoltad a recoveryt ott adod ki a parancsot "adb reboot recovery"
Természetesen ahogy írja is, az S7 legyen rádugva a gépre.
Letöltöd az elixir, és létrehozol egy shutdown parancsikont, ezzel újratudod indítania gépet. -
bostone
addikt
válasz
Kamikazeman #11537 üzenetére
Elvileg el tudod indítani recovery-ben vagy azt nem tudod telepíteni?
-
Kamikazeman
aktív tag
válasz
Kamikazeman #11536 üzenetére
Recovery elméletileg fent van, de ebből egy kukkot sem értek: "Recovery mód elérése:
• gépre csatlakoztatva "adb reboot recovery" parancs kiadása az adb könyvtárában.
• valamilyen „shutdown-restart” alkalmazással, amelynek van recovery mód indító funkciója. (pl. Quickboot)
• én személy szerint az Elixir2 widget shutdown funkcióját használom."milyen adb könyvtár, hol van ez?
milyen shutdown-restart?Volt már pár telefonom, amit kínoztam, de ez a CWM feladta a leckét....
-
Kamikazeman
aktív tag
Én is letöltöttem a Lawrence romját(köszi, hogy valaki foglalkozik még ezzel)!
Gyári volt még a romom, mert nem volt vele gondom. Viszont a recovery felrakásával igen. Honnan kell azt letölteni, mert a leírásban(redlinepc-n) csak annyi van töltsd le......... Szóval segítsetek légyszi, mert a romfelrakással valszeg nem lesz gond, de a recovery..... -
Lawrence74
tag
Most már elteszem magam holnapra, jó éjt mindenkinek
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Lawrence74 #11531 üzenetére
Jah ok.
Azt nem láttam.
Én nem számítok bele, Én még elvagyok a gyárival.
Ha lenne HC, vagy esetleg ICS, azt tesztelgetném.
-
z00mhead
tag
válasz
Lawrence74 #11525 üzenetére
Isten vagy! De ezt már csak holnap olvasod
-
válasz
Bár én még csak töltöm, de előre is!
Köszönet! -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Lawrence74 #11498 üzenetére
Feldobjam dropbox-ba?Végülis mindegy, mert aki akarta, már lecibálta.
-
Rabidsnail
senior tag
válasz
Uram! Bocsássd meg bűnömet,hogy munkaidőn túl,zavarni bátorkodtam! Csak nemes munkádat dícsérni jöttem. Köszönetem és hálám kisérje dolgos mindennapjaidat! Ámen! Ui: Beszarok a gyönyörűségtől!!! Nagyon állat!!!!!
-
molnartom
aktív tag
válasz
Nálam minden OK. Gyors, szuper, jól néz ki.
-
z00mhead
tag
válasz
Lawrence74 #11516 üzenetére
Na így felment! <örömbódottá mode: on>
Szerintem nemsokára jövök vissza isteníteni, addig belakom.
Ami késik, nem múlik! -
gabe96
aktív tag
válasz
Lawrence74 #11522 üzenetére
egyelőre most sikerült felrakni az eredeti .zip-et, nézzük a boot-ot
beboot-olt!!!! -
gabe96
aktív tag
válasz
lehetséges, hogy
wifi only modelleken nem megy? -
Rabidsnail
senior tag
Harmadikra felment gond nélkül és le vagyok nyűgözve!!!
-
z00mhead
tag
válasz
Lawrence74 #11514 üzenetére
Azon erősen túlvagyunk...
Csak hogy tiszta legyen, írnál egy 'installation for lamas'-t...
Léspésről lépésre -
molnartom
aktív tag
válasz
Azaz igazság hogy nekem is csak másodjára települt fel rendesen. De már minden OK.
Lakom is befelé. -
gabe96
aktív tag
válasz
Lawrence74 #11510 üzenetére
de 12 percet?
-
z00mhead
tag
válasz
Lawrence74 #11510 üzenetére
Oké, így lesz. Mennyi az egészséges?
-
gabe96
aktív tag
valakinek felment már?
nekem megakadt a telepítés, mit csináljak? -
zozimoto
aktív tag
válasz
Lawrence74 #11506 üzenetére
Köszi a választ.Próba..
-
zozimoto
aktív tag
válasz
Lawrence74 #11500 üzenetére
Telepítés mehet sima update-val?
-
Rabidsnail
senior tag
válasz
Lawrence74 #11503 üzenetére
Elbambultam!!!! Jön lefelé!!!! Grazie mille!!!!!
-
molnartom
aktív tag
válasz
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
HOgy tesszük fel? recoveriből install zip?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest