- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Üdvözöllek titeket az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Most raktam fel a B170-es ROM-ot, szépen le is töltötte az alkalmazásaimat, frissítette, de a belakott (launcher beállítás, ikon elrendezés, okos tok bekapcs. /nem is tudom, mi mindent állítottam be még.../ ) készüléket nem kaptam vissza. A ROM telepítés előtt csináltam biztonsági mentést, ha arról visszaállítom, az visszahozza a beállításaimat, de úgy hogy megmaradjon a 170-es ROM? Vagy kézzel kell mindent újraállítani?
-
HoTaZo
addikt
válasz
DroiDMester #639 üzenetére
Köszönöm szépen!
Le is szedtem, de még nem telepítettem.
Azt megtennétek, hogy valami összefoglalót csinálnátok egy fejlécben, ahol a telepítést is leírnátok lépésről lépésre? -
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Ma találtam egy, számomra, új funkciót (lehet, hogy számotokra, akik már nem egy hasonló kvalitású, készülékkel játszadoztatok már ez nem téma):
a kezdő képernyőn két ujj érintéssel és átlós összehúzással el lehet érni a launcher funkcióit. Átmenet, lapszám, minialkalmazások stb.
Hátha még van olyan, aki nem ismeri... -
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Valaki tudja miként tudom megváltoztatni az okos tok menüjét?
Cserélgettem témákat, de ahogy észrevettem az nincs kapcsolatban az ablakban megjelenő dolgokkal. -
HoTaZo
addikt
Szerintem is van gond ezzel a készülékkel!
Nem hozza ágyba a reggelit!
Azt se tudom, milyen az amikor "meg-meg reccen". Azért komoly telefon volt már a kezemben, de bevallom nagy erőfeszítésnek nem tudtam kitenni. Nekem meg ez a 2. droidom és egy Alcatel OT-918 után (amin úgy megtanultam rootolni, meg CWM, Int2Ext Cronmodólni, hogy ihaj!) ez a készülék egy álom! De valóban számomra se ért volna 110-130 ezret, mint ahogy egyik teló se(vagyis inkább kis számítógép, mely telefonálásra is alkalmas).Érdeklődve figyelem, hogy miként lehet majd a 160-as ROMot rátenni, de türelmes vagyok a 130-assal.
További jó használatot mindenkinek!
Na meg kellemes fenyőset! -
HoTaZo
addikt
Megérkezett p2pp kollégánk jóvoltodból az ablakos flip tokom, nagyon tetszik! Nem tudok rájönni hol, mit takar le,hogy bekapcsolja a kisablak képét, de tetszik a funkció! :-D
Ma rendelek egy nano-normál sim átalakítót, mert másik telefont fogok használni a melóban. Ez az "ünnepi" telóm lesz. :-) -
HoTaZo
addikt
válasz
silversat #392 üzenetére
Szerencsés vagy!
Nekem úgy se ment, hogy a hölgy a másik oldalon vitte végig saját maga.
Mindegy, majd nézek hozzá valamilyen kiegészítőt a pontokból.
Amúgy én este fél tízkor hívtam őket, hogy elakadtam, egy órát bazsalyogtunk, de meglett! Ma meg is érkezett! Fülig vigyor vagyok, de még szoknom kell!
-
HoTaZo
addikt
Szerintem is oka van mindennek.
Holnapra várom. 2 órán át beszéltem egy kedves ügyintéző hölggyel, mert a pontjaimat nem tudta még ő sem beváltani, nekem új tel.számot akart kiadni. De végül is megvan a rendelés.
Nagyon kíváncsi vagyok rá élőben. Volt már pár jó és nagyon jó telefon is a kezemben, de magamnak még egy OT918-assal kellett beérnem. Hatalmas ugrás lesz. Pár év múlva úgyis hiányolni fogunk belőle olyan funkciókat, melyeket akár jövőre is elérhetnénk. De ezt a világot már csak ilyenre formálták.
A következő teló már ágyba hozza a kávét GPS alapján, csak tudjuk megfizetni... a kávét! -
HoTaZo
addikt
Én, eddig, nagyon szerencsésnek tartom magam. Eddig P8 Lite-tal szemezgettem, de megláttam az 50%-os hirdetést. Pont készülék (Alcatel OT918 Mix-ről) cserét terveztem és egy ilyen akciót vártam. Nekem 47000 a vég összeg 19+1 törlesztőben. Ez a 2. droidom, az elsőhöz képest hatalmas ugrás, szerintem én észre sem fogom venni azokat a kis döccenéseket!
Remélem 3-4-5 évet el tudunk lenni egymással.
Ha más telefont is leakcióznak ennyire, legfeljebb nem nézek az oldalukra egy darabig...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro Max 128GB Független/1 hónap gar./Akku 82%/p4283
- Apple iPhone 13/13 mini/13 Pro/13 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest