- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Tesoro Durandal gamer billentyűzetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Üdvözöllek titeket az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Van még valaki, aki aktívan használja a készüléket?
Vagy tud megoldást a hírtelen jelentkező problémámra?Hogyan tudom megszüntetni a képernyőzára védelmet, ha a "Nincs" alá azt írja, hogy "Rendszergazda, szabályzat vagy adattár letiltotta." S szürke, nem tudom aktiválni.
Történt, hogy szükségem volt egy Chrome-ban elmentett jelszó megjelenítésére. Csak úgy volt hajlandó, hogy beállítok képernyőzárat. Gondoltam, úgyis visszaállítom utana, hogy ne legyen. Hát, most nem engedi.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Van még rajtam kívül valaki, aki használja a G8-at?Olyat szokot csinálni mostanában, hogy a bluetooth bekapcsolásakor teljesen lefagy. Csak újraindítás segít.
Találkoztatok már ilyennel, van rá megoldás?
Egyetlen dologgal tudom kapcsolatba hozni, mégpedig a repülő móddal. Ugyanis azelőtt olyan gondom volt, hogy bluetooth kikapcsolásakor nem hunyt ki teljesen a bluetooth jelzés, csak elhalványodott. Ha be, majd kikapcsoltam a bt-t, akkor teljesen kikapcsolt. Majd a mobilnet megfelelő kapcsolódására is a rep.mód be-kikapcsolása hozott, hoz megoldást. Erre jött tetézőnek ez a lefagyás. -
HoTaZo
addikt
válasz
nagy@gmx.com #2478 üzenetére
Sajnos nem, de a Témák> Saját> Testreszabás> Ikonok> Egyéb útvonalon elérhető listába ott kéne lennie, ha már volt telepítve a készülékedre.
-
HoTaZo
addikt
válasz
Matada2.3 #2457 üzenetére
Boldog Yule-t mindenkinek!
Egyelőre nekem is teljesen kielégítően teszi a dolgát eme készülék.
Ha valakinek van megoldása, hogy miként lehet számítógép monitorra megjeleníteni (+gép nélkül) a kijelző képét (MHL átalakítót vettem, de a készülék nem tudja ezt a funkciót), akkor azt nagy örömmel venném.
Cserébe ajánlok egy ~600Ft-os távirányítót, mellyel a módok között variálva majd' minden funkciót sikerült már eddigi próbálkozásaim során elérnem. -
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok
Nekem olyat csinál mostanába a telefon, hogy ha rá csatlakoztatok egy headset-et, és hasznalat után lekapcsolom akkor halványan, de égve marad a Bluetooth jel. Ez a készülék hülyesége lehet, vagy az androidé, mert akkor másik topikban kell keresnem rá a választ.
Van valakinek ötlete rá? -
HoTaZo
addikt
Szia!
Tudnál segíteni, hogy miként oldottad meg?
Nekem annyit ír, hogy nincs engedélyem és valamit az ADB-vel. Innentől fogva elveszett gyerek vagyok.
Nincs rootolva a készülék.
Ezzel az alkalmazással vissza lehet hozni az adatforgalom adott dátumkori forduló napját? Most az E-Robot csinálja, de ha a rendszerbe vissza lehetne hozni az jó lenne. -
HoTaZo
addikt
-
HoTaZo
addikt
válasz
citizen05 #2303 üzenetére
Ami a belső tárhelyen van azt bukod, tehát, igen érdemes elmenteni a telefonra mentett névjegyeket (s egyéb fontos adatot), ha nem akarsz úgy járni, mint én, hogy vadászhatom a csak a telefonba mentett névjegyeket. Ami a google fiókodba mentesz, azt vissza tudod szinkronizálni. De a telefonét csak a mentésből.
-
HoTaZo
addikt
Kész, többet nem mondok semmit. Mindig megörülök, mint majom a farkának, amikor látok valami eddig nem tapasztaltat (főleg, ha jó), aztán csak hülyeségeket hordok össze.
Ráadásul MB-nak néztem, igazán azt hittem, hogy a képfájl végleges mérete, szín, fény s egyéb adatoktól függően mekkora lett.Teljesen igazad van!
S így már érthető, hogy a normál fényképezési módban ez miért nem jelenik meg.
-
HoTaZo
addikt
Találtam még egy funkciót, amit a gyermekemnek szánt Y6-os leírását követve sikerült előcsalnom a G8-ból.
Igaz, azt se tudtam (vagy csak átfutottam a leírásokban felette), hogy a hangerő gomb gyors kettős lenyomása esetén a kamera csinál egy képet, viszont (s itt az általam lefedezett funkció, még ha nem is eget rengető) ki is jelzi jól látható méretben az elkészült kép méretét.Ez most egy alkalom volt rá, hogy megkérjelek benneteket, drága topiklakók, hogy havonta egyszer legalább írjunk valami kedveset, mert oly kihaltnak tűnik ez a topik.
Tudom jól, hogy nincs miről egymásnak panaszkodnunk, mint egyes folyamatosan pörgő telefon topiklakókinak, de jó lenne, hanem halna ki a topik csak mert a készülékünk, majdnem hiba mentes. -
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Ma reggel ez a kép fogadott (hogy rátapicskoltam-e valamire vagy már magától dobja fel a ff az új lehetőségeket, azt nem tudom):Tudtok róla valamit?
-
HoTaZo
addikt
Hatalmas köszönet es gratuláció Matada2.3 kolléga új tesztjéhez!
Tetszik a stílus és a részletesség, tárgyilagosság.
-
HoTaZo
addikt
Na, hát ez is valami!
Asszisztenst nem kapunk csak egy gyors hívót, amit nem igazán tudunk használni. Legalább is nekem az "Azonosítás..." majd "Azonosítás sikertelen" üzeneteknél nem jut tovább.
Jó lenne tudni, hogy miként tudjuk működésre bírni...Köszi szépen az infót!
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Megnéznétek nekem, hogy a naptár alkalmazásotokon megjelenik-e az adott nap neve?
Kezdetben az új (bütykölt) témára, ikon csomagra gyanakodtam, hogy nem adja ki. De végig mentem az összes ikon készleten és beállítás után egy alap ikont mutat nappal, dátummal (persze van olyan, amely csak dátummal- s ekkor még nem a valós) viszont szinkronizálás után eltűnik a nap neve és csak a helyes dátum jelenik meg. Tettem egy próbát és angolra átváltottam a rendszer nyelvét, hátha a nyelv a gondja. De úgy se lett jó.
Mivel direkt .hwt témákkal próbálkozom és az összes EMUI verziósból próbáltam, így tanácstalan vagyok. Meg nagyon kíváncsi, hogy hol van a kutya elásva?
Persze eléldegélek ezzel valahogy, csak hát... na, értitek! -
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
A lehető legrosszabbkor jelent meg egy HiVoice értesítés a telefonomon. Azt se tudtam, hogy mi ez, így képernyőkép és a lehetőségek nem elfogadását választottam.
Majd, amikor lehetosegem adódott rá utánanéztem ennek a Siri utánzatnak, gondoltam kipróbálom, megnézem, hogy mire jó. Google barát és pár leírás alapján a Beállítások- Alkalmazások közt megtalálhatónak kéne lennie, de nálam nincs.Legyetek oly szívesek, segítsetek, hogy hol találhatom meg. Na meg, hogy jó-e ez nekünk (magyar nyelvűeknek) valamire. S ha nem kell, miként lehet újra nyugalmi helyzetbe rakni?
-
HoTaZo
addikt
válasz
SoulesRaiden #2254 üzenetére
Akkor még garis, hiszen 2015 szeptemberében mutatták csak be, többségünk decemberben vette az elsőket.
Amúgy, jobb szerintem a dload mappát a képfájllal kártyára másolni és vagy a 3 gombos vagy a tárcsázós kóddal csinálni a 170-es telepítését.
-
HoTaZo
addikt
válasz
SoulesRaiden #2250 üzenetére
Basszus, az bosszantó. Régebbi hozzászólások közt van olyan, ahol van rendelhető kijelző jó árban. Bevállalod vagy szakira bízod utána a cserét az már más téma.
Engem megnyugtat, hogy frissebb rendszer van rajta. Eltűnt a wi-fi adatátviteli sebesség kijelzése az állapot sávról. Egyszer tapasztaltam teljes újraindulást, azóta nem, ami nem jelenti, hogy nem volt, csak annyit, hogy en nem tudok róla.
Amúgy flottul teszi a dolgát. -
HoTaZo
addikt
válasz
SoulesRaiden #2246 üzenetére
Nekem a 170-es képfálj 2,70GB méretű, már régóta a gépemen csücsül, a 210-es 223MB-os, a 411-es 1,31GB, mindegyiket a 3 gombossal tudtam csak feltenni. Így utólag valószínűleg az én hibámból. Alapos okítás után állítottam be a ff-t, úgy már leszedte és telepítette a kisebbik 421-es fájlt, a nagyobbikkal hibát dobott.
Mivel bénáztam, így többször is csináltam gyári visszaállítást a folyamat alatt, de a végén se árt, s ha csináltál mentést és a visszaállítás is működik, akkor hamar visszakapod a megszokott dolgaidat csak már az új rendszerrel.Ez a kijelző sárgulás igencsak bosszantana. Én tuti nyaggatnám a garancia alatt a szervizt, hiszen tudvalevő, hogy nem egyedi eset.
Azt meg neked kell mérlegelned, hogy mennyire hiányozna, a szerviz idő alatt vagy mennyire zavarna később ha folytatódik a sárgulás.De megragadva az alkalmat, szeretném megkérdezni azoktól, akiknek sárgult vagy sárgul a kijelzője, hogy mennyi időt használják teljes fényerőn a készüléket? Nekem nagyon minimális a teljes fényerőn töltött képernyő idő. Szerencsére nem is mutatkozik sárgulásnak jele. Még ha tudom is, hogy belső melegedés hat a kijelző ragasztójára, akkor is kerülöm a teljes fényerőt, nehogy az is meggyorsítsa a folyamatot.
-
HoTaZo
addikt
válasz
DroiDMester #2240 üzenetére
Tudod, hogy tisztellek, meg minden, de megint egy alkalmazást ajánlasz egy olyan funkcióhoz, amit alapból tudott és tudnia kéne a rendszernek. Van egy csodás alkalmazásom (E-Robot), amivel az adatforgalom számlálást, kijelzést és minden további nélkül ezt a feladatot is meg tudom oldani vele (na jó valaki hozzá értőbb segítségével). S a nagy előnye bármelyik alkalmazással szemben, hogy már itt van a készülékemen és a parancs elkészültével bizonyosan nem terheli annyira a készüléket, mint egy (gyaníthatóan) más funkciókkal is megspékelt alkalmazás.
Őszintén gondolom, hogy a Te androidos s feltételezett programozói ismereteiddel csodás összhangra találnál ezzel vagy egyéb (Tasker) automatizáló alkalmazással. -
HoTaZo
addikt
Hali,
Bocs, de megint én foglalom a placcot.Csak egy érdekesség.
Még azt se tudom, hogy volt-e már ezelőtt is, vagy a 421 hozta, vagy az új ikonkészlet.
Mert oké, hogy a 6-os droid, vagy a 4-es EMUI óta az értesitösáv és idönként a navigációs sáv felveszi a háttér, oldal alapszínét vagy áttetszővé válik, de hogypl. a fb. egy aktiv eleme előtt jelenjenek meg az értesítősáv ikonjai, olyat még nem tapasztaltam. Sajnos nem csak a készített kép minősége miatt nem látszik, hogy a fehér elemek is elől vagy hátrébb jelennek meg, de az ikonok jól láthatóak. -
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Megintcsak nem találok egy beállítást a 421-esben.
Ez pedig a Hálózati sebesség megjelenitést az értesitési sávon.
Régebben még itt megtalálható volt, de mintha ez is kámforrá vált volna.
Ti megtaláltátok? -
HoTaZo
addikt
válasz
Idol S2 #2230 üzenetére
A 421-est én is csak a ff-el tudtam felrakni.
Egy próbát szerintem megér.
Ha még nincs meg, leszeded, megnézed a beállításokat, hogy úgy legyenek, ahogy Matada2.3 kolléga mutatta, lefuttatod a keresést, ott a kisebbik fájlt leszeded és a telepítőbe tudod telepíteni.Ha nekem sikerült, akkor neked is.
-
HoTaZo
addikt
-
HoTaZo
addikt
válasz
Matada2.3 #2221 üzenetére
Örülök,ha tetszik. Lehetne mélyebbre szántóbb is, de csak most ismertem meg az alkalmazást.
Eleinte azért kezdtem el leírni a folyamatot, nehogy elfelejtsem. Aztán jött, hogy hátha másnak is kedve támad hozzá. Ha nekem sikerül, akkor másnak is!
Másik topikban felmerült, hogy a visszacsomagolás előtt lehet, hogy a meta fájlt kellett volna még módosítani, hogy a telefon is felismerje, de mivel a program ezt megcsinálja és én meg kimondottan meta fájlt nem is találtam, így jobb ha hagyom a programra ezt a feladatot.Még azt jó volna tudni, hogy milyen rövidítést használnak az androidban a magyar nyelvre? Mert ha en-angol, ch-kínai, de hu- nem jó neki a magyarra. Mert átvarázsoltam még a kínai nyelvű napokat magyarra, átneveztem a fájlt (pl.: day01.hu.png-re) de nem írja ki a hétfőt a naptár alkalmazás számlálóján.
Aztán lehet, hogy ehhez is kéne még módosítani valamit.Nagya21: Örvendtem én is!
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Tavaly év közepe tájékán volt szó egy kis ikon bütykölésről (itt ni), valaki csinált már azóta?
Na, csak azért, mert most rávettem magam egy kis kényszeredettségből, de mivel (közel, nagyon közel) olyan lett, mint amilyet akartam így sikeresnek titulálom a projektet s ha érdekel benneteket megosztom veletek.
Mivel ide túl hosszúra sikeredett, így inkább Logoutba tettem. -
HoTaZo
addikt
válasz
Matada2.3 #2212 üzenetére
Hát, ezaz! A névjegyzéken kívül mindent bejelöltem. De, az ember időnként tévedhet is. Viszont azt tudom, hogy az összes alkalmazásom, azok adatai is be voltak jelölve. Viszont a viber és a vlc ment a levesbe. Az E-Robot beállitásai (engedélyek) szintén. Nincs nagy gáz, mert pótolhatóak az elszállt dolgok, csak szeretem, ha a dolgok az elvárásnak megfelelően működnek.
-
HoTaZo
addikt
válasz
Matada2.3 #2210 üzenetére
Igen, és hálás köszönetem!
Nekem is a kissebbik fájlal jött össze.
Kár, hogy elszálltak a téma beállitasaim. Tetszettek azok az ikonok.
A mentés visszaállítással nem kéne mindennek ugyanarra a beállításokra visszaállnia, mint a mentéskor volt? Gondolok itt az ikon készletre, ikonok pozíciójára, launcher beállitására stb. -
HoTaZo
addikt
válasz
Idol S2 #2208 üzenetére
Ne őrjíts meg!
Most küzködödök vele, hogy 421 legyen rajta.
Mi nem működik?
Mondjuk nekem pont, hogy a 170-es ment fel simán, igaz a *#*#... kóddal meg a 3 gombossal, onnantól már csak a helyi frissítéssel ment a többi.
Szerintem próbáld meg a kódos telepítést vagy a 3 gombosat. -
HoTaZo
addikt
Na, egy kalandos és fárasztó éjszaka után a reggeli ébredéskor eszembe jutott, hogy ha már nem megy se a három gombos se a tárcsázó kódos telepítése a 210-es ROM-nak, akkor kipróbálom a Helyi frissítési megoldást.
S láss csodát! Amire az éjszaka még azt írta, hogy nincs frissítési fájl a kártyán, azt most simán ette. Mind a 210-est, mind a 411-est.
Na, erre kérek szépen magyarázatot!
Továbbá, hogy a 421-est is fel lehet tenni az egy simes készülékre? -
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Na, eljött az én nyűgömnek is a napja. Szívok ezzel a 411-re való frissítéssel.
Mivel a ff nem töltött le nekem semmit (amit nem értek miért?) így belevágtam a hosszabbik útba. A 170-es már megvolt, szépen felment. De a 210-es 0%-on megállt (valamennyi zöld csíkocska van, de kb 2mm), negyed órája semmi. Nem kéne ilyenkor kikapcsolnia? Mit lehet tenni ilyenkor? -
HoTaZo
addikt
válasz
dave118 #2166 üzenetére
Szia!
Beca1990 kollégának nemrég volt pozitív tapasztalata. -
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Telepítettem ezt a Firmware Findert, de nekem nem dobott fel semmilyen Proxy-s ablakot.
Jelenleg RIO-L01C432B350 van fent. Akkor ezzel a FF-rel is a B411-et kell előbb feltennem és utána a B421-et? Vagy mehet rögtön a B421?
A View OTA updates listában RIO-L01C432B420CUSTC432D001 ből van kettő is ugyanazzal a dátummal de eltérő mérettel (168MB és 189MB) de van D002 végű is szintén az említettekkel azonos dátumú két hasonló méret különbséggel.
Az alkalmazásban nem találtam a Send to system updater (" Settings opciót kell kiválasztani.Be kell kapcdolni a Send to System updater opciót.") viszont van olyan, hogy Installation via system update. Újítottak volna azóta vagy ez lenne az, amit bontabela73 kolléga írt? -
HoTaZo
addikt
válasz
DroiDMester #2122 üzenetére
-
HoTaZo
addikt
Én a Stellart használom, de e-mailnél, Viber üzenetnél nem jelez. Sms-nél igen, akkor felébred és van egy kis szövegbuborék ikonom, még az okos tok ablakánál is. Tegnap direkt végig játszottam az összes üzenet változatnál miután láttam popuka94 sorait. Lehet, hogy nálam sincs valami rendesen beállítva.
-
HoTaZo
addikt
Na, addig túrtam, amíg meglett!
Tárcsázó>Menü (jobb alsó 3sáv)>Beállítások>gyorshívás> Be- és kikapcsolásnál kikapcsolod.
Más.
Beállítás>Wi-Fi+--- ha bekapcsolom, akkor az azt jelenti, hogy ha elhagyok egy ismert wi-fi hálózatot, akkor automatikusan bekapcsolja a mobilnetet?
Pl.: Kitörlök minden a listában lévő ismert wi-fi hálózatot, csak az otthonit (meg esetleg, amelyikre tudom, hogy magától is fel tud kapcsolódni) hagyom meg, s ha elmegyek otthonról, akkor átvált mobilnetre, de amint hazaérek, akkor kikapcsolja azt s visszavált wi-fire? Minden egyéb beavatkozás nélkül? -
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Valahogy sikerült életre keltenem egy alkalmazást a készüléken, de nem igazán tudom hogyan, mert azóta nem sikerül újra és a beállítások alatt se tálalom.
Olyat láttam a kijelzőn, hogy ha zárt képernyő mellett a hangerő le gombot nyomva tartom, akkor kimondva a hívandó fél nevét, azt tárcsázni fogja.
A művelet működik is, de be is kéne állítani neki a kimondott nevet, amit a felületen lévő beállítás alatt lehet megtenni, gondolom. Na, ezt a felületet keresem, ezt nem tálalom sehol. Ti már találkoztatok vele? -
HoTaZo
addikt
válasz
choco01 #2057 üzenetére
Szerintem Beca1990 kolléga arra az esetre gondol, amiben néhányan vagyunk, akik 2015 decemberében vásároltuk a telefonunkat 50%-os kedvezménnyel (~47000Ft-ért). Közülünk volt olyan, akinek a kijelzője elkezdett sárgulni s amikor garanciális javításra vitte sajnálattal közölték vele, hogy nincs alkatrészük, és cserélni tudják. Viszont nem a készülék eredeti árában ajánlottak fel készüléket, hanem a vásárlási értékben. Az pedig általában a P8 Lite volt. Sajnos túl nagy a különbség a két készülék közt, hogy ezt a cserét (én legalábbis) javasolni tudnánk*.
Inkább javasolnám a már elhangzott javaslatok alapján másik kijelző beszerzését és behelyeztetését. Még mindig jobban jár az ember, mintha egy fele ilyen jó készüléket kap vissza.
*Nem királyi jelző akart lenni.
-
HoTaZo
addikt
válasz
Matada2.3 #2051 üzenetére
Nem egy klasszikus downgrade-re gondoltam, hanem a B170-es feltelepítésére s így közvetlenül a B210-es felrakására. Persze ez is egy downgrade... Na, csak azért mert egy videóban a srác a B210-ről kezd. Igaz ez nem bizonyítja, hogy előtte nem B170-esről upgradelt B210-re.
bontabela73 van a B350-ben is van Optimalizálás csak a kék felületen (én még nem is nyomtam rá soha).
(Szerk):
Akkor megint csak nem került vissza az adatszámlálóba a dátumra állítás?
Nagyon nem izgat, mert az amúgy is használatban lévő E-Robottal sikerült úgy megcsinálni egy Robot topikos ügyes srác segítségével, hogy mobilnet ki- és bekapcsoláskor kiírja nekem a beállított időszakra szóló fogyasztott adatot. Nagyon jónak találom a Robotot, kár, hogy magamtól nem tudnék épkézláb parancsot magamtól összehozni. -
HoTaZo
addikt
válasz
#44059648 #2049 üzenetére
Gratulálok!
Tehát a lényeg, hogy vissza kell tenni a 170-est, onnan felfrissíteni 210-re és ezután már lehet feltolni neki a 411-et?
Azt lehet tudni, hogy miért nem lehet közvetlenül a 210-est feltenni s ezután a 411-est?Tudom kell némi idő, de tudsz mondani valamit (jót vagy rosszat), miben másabb a 350-nél?
-
HoTaZo
addikt
Én a mágneses tokot is kizárnám az okok közül. Én mágneses okos tokot használok pár nappal a megléte óta (50%-os T-mobilos akció), ami pár nap múlva lesz egy év és nem tapasztalok sárgulást. Sőt én még mágneses csatlakozót is használok, igaz az alul tudna hatással lenni rá, de ott sincs.
-
HoTaZo
addikt
válasz
DroiDMester #1974 üzenetére
Na, akkor ez a "gond" is letudva. Annyira bennem volt, hogy tudja.
-
HoTaZo
addikt
válasz
Beca1990 #1954 üzenetére
Tudom, hogy a legkívánatosabb megoldás a garancián belüli ingyenes javítás, de ha nem jönne össze, akkor talán jól jöhet amit ma találtam: G8 kijelző.
Én is azért keresgéltem, mert tartok egy esetleges garancián kívüli kijelző hibától. -
HoTaZo
addikt
Csatlakozom Matada2.3 -hoz.
Köszönet minden eddigi segítségedért!Remélve, hogy ha nagyon elakadunk, akkor még számíthatunk Rád (is)!
-
HoTaZo
addikt
válasz
DroiDMester #1892 üzenetére
popuka94
Nálam nem a Messenger a bűnös. Ma nem is volt vészes a helyzet, de tegnap a Viberre gyanakodtam, de a Chrome egyértelműen nagy étvágyú.
Én 7-kor vettem le ma, tegnap is de tegnap fél tízkor már 50%-ön volt.
Most egy aksi figyelőt futtatok, hátha többet tudok pár nap múlva.Mondjuk a kép elkészülte óta 3%-ot esett.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Ma úgy vettem észre, hogy a megszokottnál jóval gyorsabban merül a telefonom. Pedig nincs több futó alkalmazás, mint máskor. Sőt, volt olyan hetem, amikor semmit nem lőttem ki direkt, hagytam, hogy ha RAM híján van, akkor maga kezelje, de akkor se volt ilyen szintű fogyasztásom.
Van valamilyen bevált alkalmazás vagy módszeretek, amivel ellenőrizni lehet, hogy csak valami eszi vagy az aksi problémás? -
HoTaZo
addikt
válasz
DroiDMester #1868 üzenetére
S azt kivéve menti a gépre.
Ez eszembe se jutott.
Látod, ezért vagy te a Mester s nem én. -
HoTaZo
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest