Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Vezetékes FÜLhallgatók
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Soft reboot... azt nem hiszem, hogy megoldja a ROM csere.
Elsőként én megpróbálnám, hogy újrateszem a B609 -et az összefoglalóban letölthető linkről, 3 gombossal. Biztonsági mentéssel cifrázva. Az nem oldja meg, akkor szerintem hiába cserélsz ROM -ot rajta. Szervizben kellene leformázni a telefont, aztán újratenni mindent.
Bár ennek lehet hardveres oka is.
Cunaja:
Ez nem ilyen egyszerű. Szerintem nem érted mire gondolok (nem sértésből írom). Mikesa is dolgozik rajta, amikor van ideje. Már beszéltünk is a problémáról korábban.A Gravitiy ezen része csak akkor fog menni, ha a stock értesítési van kint.
Ezt a MIUI fejelsztői nagyon egyszerűen megoldották. Csináltak egy saját kezelőt Xposed helyett, amibe nem minden mod alkalmazható. Pl. Gravity helyett van ott egy MiTools. Ez már programozás, abból sem a gyenge változat.
Egyet most mondom, Xposed és Gravity soha nem fog tökéletesen futni EMUI -n. 3.0 meg aztán főleg hazavágja. Hasonló programokat kellene írni, mint ami MIUI -nál van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Lehet lebontom a hátlapot belenèzek.