- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ufonauta
aktív tag
válasz
#86973952 #7140 üzenetére
Addig, amíg gyári szoftot rak rá az szerintem nem mókolás. Viszont pl a főzött ROM-okról már én is leszoktam. A P7 előtt csak Xperiáim voltak és főleg a régebbieknél X8, Minipro a gyengébb hardvert a "jobban optimalizált" főzött ROM-okkal próbáltam kompenzálni. Volt olyan nap, hogy 4-5 ROM-ot kipróbáltam. Némelyik hosszabb időre is a telón lakott, de a végén mindig visszakerült a gyári rom.
Viszont a Huawei-nél ezt az OTA frissítést nem igazán értem, miért erőltetik. Hogy tudna bárki is tiszta telepítést csinálni egy OTA frissítésnél? Főleg egy verzióváltásnál lenne fontos full wipe mellett flash módban felflashelni a komplett ROM-ot. Ehelyett OTA-n bekapcsolt telefonnal vágja maga alatt a fát a szoftver. Remélem, ha kijön az 5-ös android a P7-re, akkor ugyanúgy elérhető lesz a Huawei oldalán, mint pl. a 609 és onnan letöltve fel lehet rakni. Nem OTA bohóckodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- iPhone 15 pro natúr titán 256 GB független
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO MAX 256GB fehér titán MEDIAMARKT számla 2027 szeptember 19-ig Apple garancia! Akku 97%
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest