Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GSPLR
senior tag
válasz
KKrisz751
üzenetére
Köszi, de ezt már XDA-n is megszereztem (valamint az összefoglalóban is benne van egy hasonló), messze van attól amit én keresek. Google-t szerinted nem használom? Netfüggő vagyok! Nincs a netnek olyan szeglete, ahol ne kerestem volna már ezeket a szarokat. Sajnos jelenleg két járható út van:1. A Huawei magyar csapata bekéri tőlük és felrakják az oldalukra.
2. Van valakinek belsős Vodás ismerőse, aki hozzáfér ilyen dolgokhoz.
Amúgy a németektől sem lehet beszerezni, ott is előszeretettel OTA-n tolják a fost a Vodától, csak kicsit gyorsabban mint idehaza. Ezt az OTA mániát se vágom, látszik hogy a szolgáltatóknak halványlila fingjuk nincs, mekkora gebaszt tud okozni egy szarul felment OTA! Dilettáns barmok ülnek ilyen pozíciókban, nagy baj, sok gondot okoznak egy átlag felhasználónak, aki aztán pláne nem ért ehhez. Mindegy, ez már egy teljesen más téma, nem is ragozom tovább. Ez van, így jártam a következtetéseket levontam, a Voda ráültetett a szopórollerre, de ígérem, utoljára...

-
ctibor
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- iPhone 14 pro 128GB purple karcmentes független
- Samsung A06 mobiltelefon
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB + 32SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Köszi, de ezt már XDA-n is megszereztem (valamint az összefoglalóban is benne van egy hasonló), messze van attól amit én keresek. Google-t szerinted nem használom? Netfüggő vagyok! Nincs a netnek olyan szeglete, ahol ne kerestem volna már ezeket a szarokat. Sajnos jelenleg két járható út van: