Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
üzenetére
Azt nem láttam sehol, hogy beszéltetek volna róla.
Imei átírás, és ezeknek az eladása bűncselekmény(pár év börtönnel büntetve), használtan és újként is. Rendőrségen be kell jelenteni.
(Valamikor 90es évek végén polgárőrként voltam ilyen emberek elfogásán, (akik átírták,, klónoztak, stb.) egyszer, hatósági tanúként) -
törölt tag
válasz
üzenetére
Leját a szerkesztési, bocsi...
Ja és XXL megbízható boltnak van írva, meg tuti frankó. (Elég fájdalmas olvasni róla a véleményeket a neten) Aztán amikor emberünk be akarta vinni a központi szervizbe granciáztatni a készüléket, akkor a TeleMax áthúzta a garanciát. Persze az XXL szerint nem úgy van az, nem jól tudják, a garanciát meg ők intézik, minden tök tuti. Ez a történet viszont innen a fórumról származik, rá lehet keresni.Na de zártam részemről. Én leírtam sokszor a véleményem (de legfőképp a tapasztalataimat), nem azért mert nekem ezért valaki fizet.
Aki talál egy change log -ot az új FW -hez, az dobja már fel, mert most nincs időm keresgetni. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip 7 512GB JETBLACK
- iPhone 12 64GB gyári független megkímélt full gyári
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest