Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
zeon.hu #3275 üzenetére
Ezt nem értem, hogy (sima) szoftver frissítéstől hogyan lehet függő? Nekem (most a lányomnál van) Telekomos SXM2-re Feltettem rá a francia 4.4.4 Custom gyári Romot attól még nem lett független ez fordítva is igaz, sőt az L9-em független volt, és attól, hogy a Telekom vagy másik kettő szolgáltató romját tettem fel még nem lett függő. Nem kötekedésnek szántam, csak én úgy tudom, hogy egy szoftver frissítéstől nem lesz se független, se függő.
Akkor ott valami mást is csináltak nem csak szoftver frissítést.
Sőt a LG-nél inkább az volt a jellemző hogy a függő függetlenül jött vissza, az én L9-is a szervizbe telekomosként ment és függetlenként jött vissza hozzám.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #3275 üzenetére
Ez elképzelhető, legalábbis mindenképpen logikusnak tűnik. Én ezért írtam, hogy amivel én találkoztam azoknál dokumentálták a függetlenségét.
Utána, ha ez nem lett beleírva, akkor mondhatsz bármit. Az életben nem bizonyítod be, hogy független volt (szolgáltatós telefonnál).
Persze ez nem jelenti azt, hogy minden telefonnál, amire nem lett beírva hogy független, azt biztos hogy függővé fogják tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 (512 GB/16 GB RAM)
- Galaxy S25FE 256Gb - pár napot használt, 3 év garancia
- iPhone 16 128GB fekete 1 hónapos! Makulátlan! KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 4-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES.. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest