Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
jegenye77
üzenetére
P7 mini lenne az igazi.
DE ha más nem, akkor marad a HUN variáns, a G6 (4G). Majd meglátjuk, mert mert egyre kevesebbet ér az a konfi (újak is Snapi 410 -zel jönnek majd ebben a kategóriában). Szóval teljes sötétségben vagyok és lehet novemberre marad a végleges döntés...Y550, G620s szerintem ronda, meg itthon ki tudja lesz -e. Németeknél már bent van. Ahogy Mate 7 és G7 is, de azok meg nagyok, meg csak családi telefon helyett kell. Azt meg azért akarom cserélni, mert hiába erős, de 5 colos és kisebbet szeretnék. (Nem a P7 -et cserélem).

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Escape from Tarkov
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Tanuljunk angolul!
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

DE ha más nem, akkor marad a HUN variáns, a G6 (4G). Majd meglátjuk, mert mert egyre kevesebbet ér az a konfi (újak is Snapi 410 -zel jönnek majd ebben a kategóriában). Szóval teljes sötétségben vagyok és lehet novemberre marad a végleges döntés...