Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ilyen akadás előfordul az erősebbik asztali gépemnél is, (i5 8GB FF 30.0) ha az oldal olyan, szerintem ez olyan sok dologtól függ, ezt össze kellene hasonlítani pont ugyanakkor nyitott oldalakon egyszerre mondjuk három telefonon, amiből a másik kettő lehetne bármely csúcskészülék, ugyanazzal a böngészővel.
Most megnéztem, a saját böngészője most is lassú, de azt én nemigen használom semelyik telefonnál, az kuka volt a ZTE telefonjaimnál is, a Sony és a Samu tabletnél is... A PH! mobilnézetes oldalainál is van egy töltési ideje, de a Chrome ugyanott gyakorlatilag észrevehetetlenül vált lapot, érdemes volna levideózni, csak nem tudom létezik-e program androidon a képernyő videózására?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung S8 Független
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung Note 10 256GB Független
- Samsung Galaxy A17 5G 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest