Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pumuklee01
csendes tag
válasz
Cunaja
üzenetére
Telepítés előtt is nyomtam, és mivel szarakodott az ébresztő, így utánna is 2x, nem segített az ébresztőn, így számomra használhatatlan, a face vidi nélkül még elvagyok, de ébresztő kell, mert erre kelek, ha megbízhatatlan, akkor nem jó. amint ébresztett volna " óra alkalmazás nem válaszol, várakozik/bezár..mindegyiknél bezáródott kb 2 perc alatt, vagy volt hogy csak a telefon újraindítása után.
Visszatettem a b609-et a b800 as köztes rommal ahogy a leírásban van és boldogság, minden megy
ha jön majd végleges verzió, vagy újabb a betaból, azért még meglesem, mert tetszeni sok minden tetszett a 830-ban, de az ébresztőt nem tudom nélkülözni, és kísérletezni sem szeretnék vele, mert ha elalszom melóból, seggbe rúgnak 
Más: most jött vissza a vodából szervízből, nem igaz hogy csak gyári fw vel garis, pont nem érdekelte őket mi van rajta(123 al vettem meg, 609-el adtam le szervizbe), zene akadt és torzított 3-4 óra lejátszás után, bluetoothon akadozott, valamint a billentyű néha nagyon belassult(40-90sec válaszidő billentyűlenyomásonként). kicserélték a komplett házat, lcd-t, hangszórót, akksit, usb csatit, b609-et tettek rá. Igaz 3 hétig várni kellett, de megérte, kaptam egy "original" p7 et. Ez csak infó a vodásoknak, hogy nem kell félni hogy más fw van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Pánik a memóriapiacon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 88%
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ha jön majd végleges verzió, vagy újabb a betaból, azért még meglesem, mert tetszeni sok minden tetszett a 830-ban, de az ébresztőt nem tudom nélkülözni, és kísérletezni sem szeretnék vele, mert ha elalszom melóból, seggbe rúgnak