Hirdetés
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezt hívják intelligens ébresztésnek.
Amúgy én azért tértem át másik ébresztő alkalmazásra, mert olyan funkciókat találtam benne, amit egy telefon saját app -jánál sem tapasztaltam: Sleep as Android - Google Play. "X" ideig ingyen használható, ki lehet próbálni a funkcióit, nekem tökéletesen bejött. Meg sokszor frissítik, finomítják. Persze van akinek ez indiferens, de én örültem neki.
dragonfx:
Lehetséges, hogy érdemes lenne a témába egy ideiglenes összefoglalót tenni, mert elhiszem hogy átláthatatlan már egy idő után a felhasználói tapasztalat. Viszont én már legalább 30x válaszoltam ezekre.Ilyenkor még mindig az a legészszerűbb, hogy válaszolok, mert jóval kényelmetlenebb a másik oldaon ülni és órkáig bogarászni.
"tényleg megröccen a 4 maggal is a telefon?"
Nem. Böngészésnél vannak röccenések, de csak előre telepített böngészőnél. Dolphin -t használok én minden telefonon, szerintem tökéletes böngésző, sosem akad be. Ennél erősebb hardverrel is voltak gondjaim a böngészőnél, bár kevesebb."mennyi ram szabad kb?"
Én, illetve a telefonom durván a felét használjuk. Persze nekem be van lakva a telefonom rendesen, meg van pár biztonsági program is fent (amik esznek, folyamatosan működnek), meg egy task kezelő is ami figyeli a memóriára is."képek milyenek?"
Én sokat használom ezt a funkcóit, nagy megelégedésemre. 10 -es skálán szerintem 9, de vannak ebből a szempontból már profibb telefonok is, amik már inkább a fényképezőgépekkel vetekednek. Ez felhasználás kérdése. Én mindig abban szoktam mérni, hogy ha elmegyek nyaralni, akkor csinálnék -e vele képeket (nem csak emberekről szoktam), nálam az a válasz, hogy igen. Beltérben is sokat fotózok, építkezéseken, esetleg zárt térben dokumentumokat, tehát fontos a minőség."tényleg nem lehet megkarcolni a kijelzőt?"
Mivel GG3, így megkarcolni nehezebb, de egy porszem (aminek ugye kisebb éle van a méretéből adódóan) tud nyomot hagyni. Szerintem egy fólia nem árt rá, ha nem nagyon akarod tokba tenni, akkor a hátlapra is, mert az is GG. Erre találsz akár edzett üveglapos fóliát is, ami a kinézetét egyáltalán nem befolyásolja.mazsó:
Én is még csak kintről láttam dual sim verziót, itthon még nem lehet kapni. Legalábbis nem láttam. Még ha be is szerzel a netről egy másik slot -ot, akkor sem fogod tudni nagy valószínűséggel dual -ként használni, mert tudomásom szerint hardveresen is más a két típus. Persze lehet olyan verzió, aminél ez alkalmazható, de nem hiszem hogy ez a szolgálatónál kapott verzióra érvényes. Itt van néhány típus P7 -ből:
(#555).
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- CORSAIR K100 AIR
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest