Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Tompie #848 üzenetére

:D :C Ezt hívják intelligens ébresztésnek.

Amúgy én azért tértem át másik ébresztő alkalmazásra, mert olyan funkciókat találtam benne, amit egy telefon saját app -jánál sem tapasztaltam: Sleep as Android - Google Play. "X" ideig ingyen használható, ki lehet próbálni a funkcióit, nekem tökéletesen bejött. Meg sokszor frissítik, finomítják. Persze van akinek ez indiferens, de én örültem neki.

dragonfx:
    Lehetséges, hogy érdemes lenne a témába egy ideiglenes összefoglalót tenni, mert elhiszem hogy átláthatatlan már egy idő után a felhasználói tapasztalat. Viszont én már legalább 30x válaszoltam ezekre. :D Ilyenkor még mindig az a legészszerűbb, hogy válaszolok, mert jóval kényelmetlenebb a másik oldaon ülni és órkáig bogarászni.

"tényleg megröccen a 4 maggal is a telefon?"
    Nem. Böngészésnél vannak röccenések, de csak előre telepített böngészőnél. Dolphin -t használok én minden telefonon, szerintem tökéletes böngésző, sosem akad be. Ennél erősebb hardverrel is voltak gondjaim a böngészőnél, bár kevesebb.

"mennyi ram szabad kb?"
    Én, illetve a telefonom durván a felét használjuk. Persze nekem be van lakva a telefonom rendesen, meg van pár biztonsági program is fent (amik esznek, folyamatosan működnek), meg egy task kezelő is ami figyeli a memóriára is.

"képek milyenek?"
    Én sokat használom ezt a funkcóit, nagy megelégedésemre. 10 -es skálán szerintem 9, de vannak ebből a szempontból már profibb telefonok is, amik már inkább a fényképezőgépekkel vetekednek. Ez felhasználás kérdése. Én mindig abban szoktam mérni, hogy ha elmegyek nyaralni, akkor csinálnék -e vele képeket (nem csak emberekről szoktam), nálam az a válasz, hogy igen. Beltérben is sokat fotózok, építkezéseken, esetleg zárt térben dokumentumokat, tehát fontos a minőség.

"tényleg nem lehet megkarcolni a kijelzőt?"
    Mivel GG3, így megkarcolni nehezebb, de egy porszem (aminek ugye kisebb éle van a méretéből adódóan) tud nyomot hagyni. Szerintem egy fólia nem árt rá, ha nem nagyon akarod tokba tenni, akkor a hátlapra is, mert az is GG. Erre találsz akár edzett üveglapos fóliát is, ami a kinézetét egyáltalán nem befolyásolja.

mazsó:
    Én is még csak kintről láttam dual sim verziót, itthon még nem lehet kapni. Legalábbis nem láttam. Még ha be is szerzel a netről egy másik slot -ot, akkor sem fogod tudni nagy valószínűséggel dual -ként használni, mert tudomásom szerint hardveresen is más a két típus. Persze lehet olyan verzió, aminél ez alkalmazható, de nem hiszem hogy ez a szolgálatónál kapott verzióra érvényes. Itt van néhány típus P7 -ből:
    (#555).

Új hozzászólás Aktív témák