- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzolo
senior tag
válasz
#86973952 #6126 üzenetére
Köszi a segítséget mind2 hozzászólással, a pucolást meg fogom próbálni a szerviz előtt.
User errort én személy szerint kizárnám, 2.3-ról 3.0-ra frissítés után jobb lett (a 2.3-nál 2-ből egyszer biztosan a rossz funkciót sikerült elérni), gyári fólia leszedése után pedig még egy kicsit jobb, már már azt hittük megoldódott.
Tulaj ugyan Windows Phone-ról jött, de semmilyen programot nem tett fel, amit én is nem használnék a telefonomon. Az elmúlt hónapban használtam Xiaomi Redmi Note-ot és Galaxy Alphát is, egyiknél sem volt semmilyen hiba a gyári rendszerükkel, mindenképp a P7-nél lesz szoftveres vagy hardveres hiba.
Kedden megcsinálom a telepítést és utána megírom, sikerült-e megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3601, 97% Akkumulátor
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest