Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzolo
senior tag
válasz
üzenetére
Köszi a segítséget mind2 hozzászólással, a pucolást meg fogom próbálni a szerviz előtt.
User errort én személy szerint kizárnám, 2.3-ról 3.0-ra frissítés után jobb lett (a 2.3-nál 2-ből egyszer biztosan a rossz funkciót sikerült elérni), gyári fólia leszedése után pedig még egy kicsit jobb, már már azt hittük megoldódott.
Tulaj ugyan Windows Phone-ról jött, de semmilyen programot nem tett fel, amit én is nem használnék a telefonomon. Az elmúlt hónapban használtam Xiaomi Redmi Note-ot és Galaxy Alphát is, egyiknél sem volt semmilyen hiba a gyári rendszerükkel, mindenképp a P7-nél lesz szoftveres vagy hardveres hiba.
Kedden megcsinálom a telepítést és utána megírom, sikerült-e megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi a labubu? – és pár fontos dolog, amire idén rágugliztál
- Filmvilág
- Gitáros topic
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest