- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Philips LCD és LED TV-k
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- 
			  PROHARDVER! Huawei P7 Összefoglaló 
 Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

pixelmester. aktív tag válasz  #86973952

üzenetére #86973952

üzenetéreKedves porterocka és GSPLR és minden jószívű ember! 
 első körben szeretném mégegyszer tisztázni, hogy senkit nem szeretnék emgbántani!!!!
 nem tudom mi az a B133, de úgy vettem, hogy 4.4.2 android volt rajta, és 2.3-as emui volt rajta, de ahogy a spec-eket olvasom, ez a gyári szoftver.
 legelső válaszodra reagálva: teljesen bontatlan dobozban volt a készülék, a gyári fóliákkal, és minden gyári tartozékával. az előző telefonomat is "ilyen" gsm boltban vettem, és semmi gondom nem volt. A huawei-nek sincs szerintem semmi hardveres problémája.
 Tudom, hogy a gyári böngésző optimalizálása nem sikerült jól, ezért a chrome-ot és a dolphine-t is letöltöttem, de azzal sem akadásmentes.Igen, ezzel a ténnyel valóban nem számoltam, hogy az akksinak kell opár hét, míg "bejáratódik". csak megijedtem, hogy a gyári hálózati töltőre dugva wifi+youtube mellett nem tölt... te power bankról igen  
 de ezt sem a telefon hibájának róttam fel, sejtettem, hogy arról van szó, hogy a combosabb hardver miatt nagyobb a fogyasztás, mint amennyit a töltő tölt.
 és az is tény, hogy nekem irreális elvárásaim vannak egy telefon akksijával szemben, hisz 24 órában megy vagy a wifi vagy a mobilnet, és sokszor a bluetooth is be van kapcsolva a headset miatt, illetve sokat használoma waze-t, sopkat telefonálok, sokat netezek/csevegek. (játszani nem játszom) szóval valószínűleg olyan 8-10ezer mAh-s akksi lenne nekem elég egy napra![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)   az autós töltős problémámat nem a telefonnak róttam fel, sejtettem, hogy a töltő nem elég erős ehhez a telefonhoz. az egy évet arra értettem, hogy az előző telefonomat pont egy éve vettem, igaz a két modell között csak bő fél év van, de még sem érzem, hogy fejlődött volna valamit a technika, a számokat leszámítva... mindent szevetve jó kis telefon, tényleg nem akartam leszólni, bocsánat, ha friss tulajként indulatos voltam  csak csalódtam, hogy nem tökéletes csak csalódtam, hogy nem tökéletes   
 de pár hibája ellenére azért szeretem. és nem véletlenül esett erre a választás, azért körbejártama témát vásárlás előtt, az már más dolog, hogy ez nem látszik rajtam hahaha hahaha
 de valószínűleg egy másik telefont már kidobtam volna...viszont, amiben segíthetnétek: 
 a gyári zene-lejátszóban nem lehet beállítani, hogy egy albumon belül a számok sorrendje ne ABC, hanem ID3 alapján legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Linux Mint
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gitáros topic
- Windows 11
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)