Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én azért óvatosan szoktam állni az ilyen tesztekhez, mert sok tényezősök. Azért arra is kíváncsi lennék, ha task kezelőt tennének mögé, akkor mennyire változna a lista. Ugyanis vannak ezek között olyanok, amik híresek a több háttérben futó programmól, esetleg másik rendszer...stb.
Ettől függetlenül szerintem a P7, aksi tekintetében inkább középkategóriás. Egyenlőre érdemes ezekkel a lehetőségekkel játszani, mert nem felhasználóbarátok a mostani telefonokhoz adott akkumulátorok.
Meg azért az is kérdés, hogy milyen a felhasználása a telefonnak. Én sem játszom rajta, de elég szépen dolgoztatom a telefonjaim napközben. Nálam egy G2 azonos szinten játszik merülésben (pedig jobb az aksija), mint a P7. Nyilván más használat mellett nem így lenne.
Mondjuk a Talk Time listában a Tab is inkább szerintem max. érdekesség, mind összehasonlítható a többivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Valaki füllent az AMD CPU-k áremeléséről
- Google Pixel topik
- Milyen monitort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- Le Mans Ultimate
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- DJI topic
- Milyen videókártyát?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest