Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én azért óvatosan szoktam állni az ilyen tesztekhez, mert sok tényezősök. Azért arra is kíváncsi lennék, ha task kezelőt tennének mögé, akkor mennyire változna a lista. Ugyanis vannak ezek között olyanok, amik híresek a több háttérben futó programmól, esetleg másik rendszer...stb.
Ettől függetlenül szerintem a P7, aksi tekintetében inkább középkategóriás. Egyenlőre érdemes ezekkel a lehetőségekkel játszani, mert nem felhasználóbarátok a mostani telefonokhoz adott akkumulátorok.
Meg azért az is kérdés, hogy milyen a felhasználása a telefonnak. Én sem játszom rajta, de elég szépen dolgoztatom a telefonjaim napközben. Nálam egy G2 azonos szinten játszik merülésben (pedig jobb az aksija), mint a P7. Nyilván más használat mellett nem így lenne.
Mondjuk a Talk Time listában a Tab is inkább szerintem max. érdekesség, mind összehasonlítható a többivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest