Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
p.b.
csendes tag
Én is regeltem a béta teszternek.
Már várom, hogy kolompoljon a masina, mert megcsináltam a 3 gombos frissítést B133-ra. Wipe is volt meg biztonsági mentés és visszaállítás,de nem vagyok maradéktalanul elégedett az eredménnyel.
Akadozik olyan dolgoktól amit eddig simán megcsinált, volt olyan alkalmazás amit nem sikerült visszatennie rendesen és el sem tudott indulni és a GPS jeleket sem szedegette valami flottul. A beállításokról meg ne is beszéljünk.Szóval már rendesen ki vagyok hegyezve az új rendszerre, bár tudom, hogy béta.
Csupán annyi a kérdésem, hogy ha wipolom az OTA telepítés előtt akkor nem korábbi verzió fog visszakerülni rá , ugye (gondolom, nem)? Azért kérdem, mert ugye azt írtátok, hogy a csak a B133-ra megy fel ilyen módon és annyira nem tudom mélyen rendszert átlátni.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Így használod a ChatGPT-t
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Vezetékes FEJhallgatók
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest