Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
horika79
csendes tag
válasz
Newlachka #2543 üzenetére
Szóval köszönöm szépen a fájlokat, bemásoltam ahova kell őket, de telepítéskor csak annyit írt ki, hogy "Az alkalmazás nincs telepítve"
. Aztán egy ideig keresgéltem a neten, és megvan a megoldás azoknak akik olyan hülyék mint én. Tehát be kell másolni a calendarprovider.apk-t meg az odex-et a system/app-ba eddig oké volt, DE alapból csak rw------ jogosultság van rajtuk, ezt kell szerkeszteni 0644 rw-r--r-- -re. Reboot után tökéletesen működik minden, telepíteni se kellett.
Még egyszer köszi a fájlokat.Amúgy a telepített alkalmazások közt most sincs ott, de az már nem érdekel, működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- EA Sports WRC '23
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Metal topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest