Hirdetés
- 

PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

horika79
csendes tag
válasz

Newlachka

üzenetére
						Szóval köszönöm szépen a fájlokat, bemásoltam ahova kell őket, de telepítéskor csak annyit írt ki, hogy "Az alkalmazás nincs telepítve"
 . Aztán egy ideig keresgéltem a neten, és megvan a megoldás azoknak akik olyan hülyék mint én. Tehát be kell másolni a calendarprovider.apk-t meg az odex-et a system/app-ba eddig oké volt, DE alapból csak rw------ jogosultság van rajtuk, ezt kell szerkeszteni 0644 rw-r--r-- -re. Reboot után tökéletesen működik minden, telepíteni se kellett. 
Még egyszer köszi a fájlokat.
Amúgy a telepített alkalmazások közt most sincs ott, de az már nem érdekel, működik.

Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
 - (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 16 GB RAM 512B SSD 1 év garancia
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
 - BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

. Aztán egy ideig keresgéltem a neten, és megvan a megoldás azoknak akik olyan hülyék mint én. Tehát be kell másolni a calendarprovider.apk-t meg az odex-et a system/app-ba eddig oké volt, DE alapból csak rw------ jogosultság van rajtuk, ezt kell szerkeszteni 0644 rw-r--r-- -re. Reboot után tökéletesen működik minden, telepíteni se kellett.