Hirdetés
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
Köszönöm philoxenia kollégának a sok segítséget és persze mindenkinek aki még segítségemre volt!
Végük egy iPhone 5S mellett döntöttem. Nagyon tetszik. A Huawei-t is ezért néztem mert hajazott az iPhone kinézetére, stílusára.
Sok boldog órákat és perceket kívánok a tulajdonosoknak hogy örömteli pillanatai legyenek a Huawei Ascend P7-el.
Ui.:
Szomorúan olvastam Evil Snowman kollégának azt a történetét hogy a telefon letáncolt a földre. Remélem nem sok embernek fog leesni semmilyen készüléke. Elvégre ezek még nem a betonból készült mindent kibíró telefonok. Sajnos...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Elemlámpa, zseblámpa
- Így használod a ChatGPT-t
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest